• riboflavin

    Blir ALDRIG uppvaktad

    Han är helt enkelt inte som du. Om du rannsaka dig själv så kanske du även hittar ett mönster där du underkänner hans sätt att visa kärlek och där du historiskt inte blivit nöjd med gåvor?

    Min sambo är inte alltid toppen med gåvor, ibland blir det fel, ibland blir det rätt. Jag väljer att skratta när det blir fel och fokusera på de gånger det blir rätt.

    Jag fick en supersöt berlock av honom när jag fyllde år första året tillsammans, ett motiv som betyder mycket för oss. I julklapp fick jag en filt med ärmar (jag hade redan en dessutom), tanken var god, för jag är lite frusen av mig, men den skriker ju inte direkt kärlek.

    Jag är helt säker på att jag misslyckats med gåvor till honom också, i julas kunde jag inte komma på nåt alls och rådfråga honom. Han skämtade till det och tyckte det räckte med en påse chips...

    Han fick bäddset från Estrella av mig på rent jävelskap.

    Börja uppskatta hans sätt att visa kärlek, det är den enkla vägen att gå. Genom livet kommer ni hamna i många såna här situationer, där du såklart anser att du har rätt, det är viktigare att älska varandra än att ha rätt.


    Vid god typografi ska horungar inte förekomma.
Svar på tråden Blir ALDRIG uppvaktad