Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Blir ALDRIG uppvaktad

  Ons 4 jul 2018 10:58 Läst 1560 gånger Totalt 16 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (krav) - Visa alla inlägg
 • Anonym (krav)
  Återställ
  Ons 4 jul 2018 10:58 #3
  Anonym (L) skrev 2018-07-04 10:51:19 följande:
  Fast det handlar inte om att ändra på någon, det handlar om att tillgodose sin partners behov tycker jag. Alla vill vi bli uppvaktade på olika sätt för att må bra, vill han att jag ska må dåligt? Hade du gjort så?
  Då får du väl ta ett ordentligt snack med din sambo och kräva att han börjar tillgodose dina behov av att bli uppvaktad. 
 • Anonym (krav)
  Återställ
  Ons 4 jul 2018 10:59 #6
  Anonym (L) skrev 2018-07-04 10:51:19 följande:
  Fast det handlar inte om att ändra på någon, det handlar om att tillgodose sin partners behov tycker jag. Alla vill vi bli uppvaktade på olika sätt för att må bra, vill han att jag ska må dåligt? Hade du gjort så?
  Och, nej, alla vill vi inte bli uppvaktade på olika sätt för att må bra. Du vill det.
 • Anonym (krav)
  Återställ
  Tor 5 jul 2018 07:42 #15 +1
  Anonym (L) skrev 2018-07-04 08:45:29 följande:

  Själv köper jag små presenter till honom ofta och gör andra romantiska saker utöver ord och beröring. Jag beställer blombud, köper hans favoritgodis, lagar god mat, köper parfym och kläder som han gillar, överrasknings resor, jag får alltid planera och boka restaurang när vi ska ut och äta tex (aldrig att han gjort det eller överraskat mig med att gå ut och äta), tänder ljus och strör rosenblad på golvet och ger han massage, frukost på sängen etc etc, listan kan göras lååååång.


  Jag skulle ärligt talat känna mig lite kvävd av allt som TS gör för mannen också. Jag skulle känna att det var något lite desperat över det hela. Att man inte kommer vidare från uppvaktning till behaglig vardagsrelation. Som om partnern tror att man måste bevisa sin kärlek hela tiden och inte kan vila i att man är tillsammans och har det bra. 

  Såsom TS beskriver att mannen gör: visar kärlek med ord och beröring skulle passa mig mycket bättre än hysteriska blomblad utströdda på golvet. Jag skulle nog börja garva. Och ja, jag är kvinna. Och nej, jag gillar inte amerikanska romantiska filmer Solig
  Anonym (Ea) skrev 2018-07-04 21:37:14 följande:

  Jag hade känt mig otroligt kvävd om jag var tillsammans med dig. Jag känner mig kvävd bara av att läsa ditt inlägg. Inte för att det är något fel på dig utan för att jag inte är en person som orkar med krav på uppvaktning. Jag tycker också att det är trevligt om min sambo köper något han vet att jag gillar, men att det ska finnas en ständig förväntning på mig om att jag ska uppvakta på det sättet hade gjort att jag dragit mig för det ännu mer. Det hade resulterat i prestationsångest och inte alls känts som något roligt jag ville göra från hjärtat. Jag uppskattar betydligt mer att göra saker TILLSAMMANS (ursäkta caps men det går inte att kursivera från mobilen) med min sambo, att han bryr sig om mig, visar uppskattning och stöttar mig i vardagen. Kanske är din sambo likadan?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll