• Kiyah

    Betala hemma

    Jag fick betala 3400:- när jag bodde hemma och jobbade. Då "ingick" eget rum, el, internet, varmvatten, mat, toapapper. Köpte schampo, balsam, shower gel, övriga hygienartiklar, utemat, mobil själv samt tvättade.

    Ett tips, ni har ju redan kollat konsumentverket, sätt er ner med sonen och gå igenom kostnader, vad konsumentverket tycker är rimligt, kolla vad han tycker är rimligt och vad ni tycker är rimligt belopp att betala och vad då som kommer ingå i den summan. Det gjorde jag med mina föräldrar, jag kollade upp på konsumentverket, hade laptopen med mig för att kunna visa och kallade till möte där vi diskuterade detta. Det underlättar att alla inblandade är helt på det klara med vad som ingår och inte och att alla är överens.

  • Kiyah
    Zannne skrev 2018-07-09 21:47:56 följande:
    Ja vi ska sätta oss när han får mer jobb. Nu är det typ 12 timmar i veckan..
    Det är smart. Vi hade överenskommelsen att jag betalade när jag jobbade, vilket va i perioder, annars hade jag runt 2300:- från försäkringskassan/arbetsförmedlingen att leva på och jag hade några egna räkningar att betala varje månad, typ fackavgift, a-kassa osv så mamma ansåg att dom inte skulle mjölka allt jag fick då 
Svar på tråden Betala hemma