Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Detta är obehagligt! Vågar ej gå ut själv

  Tor 12 jul 2018 20:03 Läst 4194 gånger Totalt 25 svar
  Visar endast inlägg av Pope Joan II - Visa alla inlägg
 • Tor 12 jul 2018 20:03 #1
  Anonym (Rädd) skrev 2018-07-12 19:59:52 följande:

  Det hände en jättesjuk grej idag när jag satt i bussen på väg hem. Det satt en kille en bit ifrån mig i bussen som hoppade av vid samma busshållplats som mig. När vi hoppat av så började den killen prata med mig och fråga massa saker. Han frågade om jag också bodde på detta ställe (bor i en liten by/samhälle) jag sa att jag gjorde det och han fortsatte fråga och ville veta exakt på vilken gata jag bor och om jag bodde själv, om jag hade Snapchat och frågade om mitt mobilnummer . Jag trodde att han normalt skulle ta för givet att jag har sambo eftersom att jag är höggravid men det gjorde han tydligen inte. Jag sa att jag bor med min pojkvän och han frågade om jag ville följa med honom hem. Jag tycker detta va riktigt obehagligt eftersom att jag är höggravid och vem frågar eller raggar ens på en höggravid kvinna som dom inte känner?! Är livrädd för att gå ut nu eftersom byn är väldigt liten och jag tror att han bor ganska nära mig. Är rädd för att bli våldtagen och jag känner ingen här då jag är relativt nyinflyttad och bor inte med barnets pappa och närmaste polisstation ligger 1,5 timme bort. Vad ska Jag göra?!!


  Om byn är väldigt liten så antar jag att det bor andra lika nära dig som den där mannen kanske gör, vilket väl i sin tur borde göra dig tryggare. 
 • Tor 12 jul 2018 20:12 #3
  Anonym (Rädd) skrev 2018-07-12 20:08:23 följande:
  Jo men det är inte mycket folk som brukar synas ute och det finns i princip bara villor i byn så då får man ju springa in i någons trädgård och ringa på dörren om det skulle hända något om ingen skulle vara utomhus. Det nästan aldrig någon ute
  Det går nog bra ska du se, alla udda människor begår ju trots allt inte våldtäkter. Håller du dig där det finns folk runt omkring dig tills du känner dig tryggare igen så räcker säkert. Han verkar ju inte ha uppträtt hotfullt vad jag förstår? 
 • Tor 12 jul 2018 20:22 #7
  Anonym (Rädd) skrev 2018-07-12 20:19:39 följande:
  Han var inte speciellt udda, har varit med om det många ggr förut att okända killar frågat om nummer m.m men då har det ju varit när jag inte varit gravid. Men höggravid! Och han ville att jag skulle följa med honom hem dessutom. Där ringer en varningsklocka för jag vet att såna killar som jag träffat och som frågat så förut har bara varit ute efter en sak.
  Nåja. Det finns höggravida kvinnor som vill följa med män hem och ha sex också. Han hoppades väl att du var en av dem men när du inte var det var det inget mer med det. Han verkar ju inte ha insisterat vidare efter att du avböjde hans inbjudan, eller missar jag något?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll