• Deacon

    Tänder yngre tjejer på äldre män?

    Eftersom det finns ett antal (många) trådar med samma frågeställning i forumet redan så har du de korta slutsatserna här....

    1. Nej, det är inte det vanligaste. Flertalet 20-25-åringar söker jämnåriga killar eller möjligen upp till ngt över 30... istället för män som är i ålder med deras pappor. 40-plussare (undertecknad inkluderad) ses som "gubbar" av dessa yngre flammor

    2. Givetvis förekommer det ibland ändå. Som bekant, ingen regel utan undantag. :o). En del går igång på åkdersskillnaden.

    Hoopas det löser sig till det bästa i din situation.

  • Deacon
    Anonym (Mr X) skrev 2018-07-20 00:35:37 följande:

    Det var tjejer i 20-25 års ålder jag frågade. Du är 48 år enligt din profil...:)


    Nu gav jag inte uttryck för min personliga åsikt utan helt enkelt den som har framkommit i alla de andra åldersskillnadstrådarna (prova forumets sökfunktion så kan du läsa själv). Spelar ingen roll om jag är 83+ år eller 20-25 år gammal eller om jag är en han, hon, hen eller det för att återberätta ngt som har återkommit massor av ggr.

    Som du säkert också har märkt verkar en del postare här i tråden tro att du även har startat en del av dessa trådar och att flertalet kvinnor som har svarat här säger nej... inte vanligt... men även attt det finns undantag.. dvs precis det jag skrev till dig.
  • Deacon
    Anonym (lol) skrev 2018-07-20 16:44:53 följande:

    Precis lagom passiv-aggressivt att använda smileys i slutet på alla inlägg..  Är du väldigt snyggt och vältränad för din ålder så finns väl möjligheten men mest troligt är det så att hon inte vill ha dig eller ens tänkt de tankarna.. :)


    Lmao... klockren finish med smileyn på slutet där haha
  • Deacon
    Anonym (50 years of grey) skrev 2018-08-21 21:58:51 följande:

    Tror du inte vi killar blev tafsade på, fick kåta blickar och skamliga förslag av äldre damer när vi var i 20 års åldern? Men dessa damer kallas inte "fula kärringar" utan "MILFS" visst är det dubbelmoral så det skriker om det.


    Det hände väl ungefär med frekvensen en gång per decennium för min del trots flitigt uteliv på kvällarna... Måste helt enkelt ha haft mitt utseende och fysiken mot mig haha....
Svar på tråden Tänder yngre tjejer på äldre män?