Inlägg från: Anonym (Elin K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Elin K)

    Tänder yngre tjejer på äldre män?

    Anonym (Mr X) skrev 2018-07-20 00:06:24 följande:

    Jag har en kvinnlig kollega som är ca 25 år yngre än mig, där vibbarna har ändrats lite på senare tid. Jag har fått en känsla att hon kollar lite extra när jag går förbi och att hon tittar lite längre i ögonen när vi pratar.

    Jag uppfattar det som små inviter och det sätter förstås igång hjärnverksamheten. Kanske missförstår jag helt...

    Därför undrar jag om det är vanligt bland er unga tjejer, ca 20-25 år, att bli sexuellt attraherad av män som är ca dubbelt så gamla som er själva? Jag menar för ett tillfällig sex, inte ett längre förhållande.


    Är du igång igen?! Nej det är definitivt INTE vanligt!
  • Anonym (Elin K)
    Anonym (Mr X) skrev 2018-07-20 07:12:32 följande:

    Jag tror nog att du blandar ihop mig med någon annan. Helt ovanligt verkar det inte vara om man kollar svaren. Just du verkar inte gilla äldre däremot (om du nu verkligen är ung och tjej förstås)...


    Du är garanterat samma som startat de andra exakt likadana trådarna. Nej jag är inte 25 längre, men jag har varit det. Alla kvinnor har en gång varit 25, liksom våra väninnor. Vi vet att i stort sett alla 25-åriga tjejer tycker att män över 30 är gubbar. Tar man bort de tjejer som är trasiga på grund av sexuella övergrepp eller misshandel är det bara få som är intresserade av så pass mycket äldre män. Du hade ju faktiskt också frågat din kollega och fått nobben så varför fortsätta? Släpp det och leta upp en jämnårig kvinna (eller en som är 25 år äldre eftersom du inte tycker att ålder spelar roll)!
  • Anonym (Elin K)
    LillaMyran03 skrev 2018-07-20 06:36:15 följande:

    Det är absolut spännande med äldre män. Inga pojkar tack


    När jag var 25 var jag också intresserad av äldre män, fast 5-8 år äldre. Inte 20-25 år äldre!
  • Anonym (Elin K)
    Anonym (Mr X) skrev 2018-07-20 07:12:32 följande:

    Jag tror nog att du blandar ihop mig med någon annan. Helt ovanligt verkar det inte vara om man kollar svaren. Just du verkar inte gilla äldre däremot (om du nu verkligen är ung och tjej förstås)...


    Det är verkligen vanligt att män i din ålder dreglar över 25 år yngre tjejer ja. Usch jag minns när jag var i 20-årsåldern, alla gubbar som glodde och försökte få en dejt (de fattade inte hur oattraktiva de var tydligen, tyckte väl att de var ungdomliga. Pytt!). Så jobbigt att aldrig få vara i fred!
  • Anonym (Elin K)
    Anonym (Mr X) skrev 2018-07-20 07:49:47 följande:

    Du visste kanske inte att Mr X är synonymt med att vara anonym? Ungefär samma som att använda signaturen NN. Det är nog fler än jag som använt den signaturen. :)


    Det finns en person som skrivit flera trådar exakt som denna, under olika alias, bland annat "Draken" och "Kaffetivrångstrupen".
  • Anonym (Elin K)
    Anonym (Mr X) skrev 2018-07-20 08:00:52 följande:

    Sorry, men frågat min kollega? Det har jag verkligen inte gjort och en av anledningarna till att jag skriver här är att jag inte kan fråga.

    Jag får lite tok feminist-vibbar när jag ser ditt svar. För killar i 20 års-ålder är tanken ofta spännande att ha sex med en (fräsch) kvinna i 40-45 års åldern.


    Det är sant att killar i 20-åldern är superkåta och kan tänka sig sex med i stort sett vem som helst. Så är det definitivt inte med tjejer. Många kan tänka sig äldre killar. Kanske till och med 10 år äldre, men 25 år äldre? Nej det är inte vanligt nej.
  • Anonym (Elin K)
    Anonym (Mr X) skrev 2018-07-20 16:43:33 följande:

    Ja, unga kvinnor är vackra och många män tänker nog likadant. Själv kollar jag normalt på kvinnor i min egen ålder men i det här fallet känns det som att hon är tänd på mig och då väcks tankar till liv...


    Tyvärr är det med största sannolikhet inbillning från din sida.

    Jag minns ett av mina första jobb. Jag var just 25. En av mina manliga kollegor var just i din ålder. Jättetrevlig och kul. Vi hade väldigt roligt ihop på jobbet. Jag såg honom som en trevlig kollega, lite som en extrapappa. Allting rasade när han bjöd ut mig. Jag blev äcklad när jag insåg att denne man, jämnårig med min far, hade sexuella tankar om mig och inte alls bara vänskapliga som jag trott. Efter det sökte jag mig bort. Ville inte ha med honom att göra.

    Väldigt många tjejer har samma erfarenhet. Jag skulle tro att de flesta tjejer i 20-årsåldern blir limmade på av gamla gubbar.
  • Anonym (Elin K)

    Limmade på av mycket äldre manliga kollegor /gubbar, skulle jag skriva, men givetvis gubbar som inte är kollegor också.

  • Anonym (Elin K)
    Anonym (Ung och fräsch) skrev 2018-07-20 18:12:16 följande:

    Smickrar mig själv?

    Så du menar att jag bara inbillar mig att jag blivit ofredad av äckliga gubbar på 35-50 år som tror att de är guds gåva till kvinnor?

    Som tafsar på krogen, glor ogenerat inför sina fruar, tar kontakt på sociala medier där de skriver vad de vill göra med mig.

    Samma sak händer ALLA mina väninnor!

    Tycker det snarare är du som smickrar dig själv.


    Det hände mig, mina vänner och mina kvinnliga kollegor också när vi var i 20-årsåldern. Svinjobbigt. Den tjej som TS är intresserad av har säkert redan råkat ut för många såna gubbar.
  • Anonym (Elin K)
    Anonym (andrabullar) skrev 2018-08-12 08:41:32 följande:

    Det var jag det.

    Jag blev kär i en yngre tjej och stötte på henne. Jag fick nobben. Först var det spänt mellan oss, men när hon såg att jag var som vanligt och inte gjorde nån grej av det, så är det coolt mellan oss. Jag tror inte hon tycker det är obehagligt, hon känner mig. Hon har visat att hon inte har nåt emot att stå nära mig när vi är ensamma, och hon tittar en del, så hon är nog lite nyfiken, kanske tänkt lite 


    Låt henne vara!
Svar på tråden Tänder yngre tjejer på äldre män?