• Anonym (Mr X)

    Tänder yngre tjejer på äldre män?

    Jag har en kvinnlig kollega som är ca 25 år yngre än mig, där vibbarna har ändrats lite på senare tid. Jag har fått en känsla att hon kollar lite extra när jag går förbi och att hon tittar lite längre i ögonen när vi pratar.

    Jag uppfattar det som små inviter och det sätter förstås igång hjärnverksamheten. Kanske missförstår jag helt...

    Därför undrar jag om det är vanligt bland er unga tjejer, ca 20-25 år, att bli sexuellt attraherad av män som är ca dubbelt så gamla som er själva? Jag menar för ett tillfällig sex, inte ett längre förhållande.

  • Svar på tråden Tänder yngre tjejer på äldre män?
  • Anonym (Bejb)
    smeden75 skrev 2018-07-20 09:32:40 följande:

    Hur gammal är du? =)


    Jag är 40 och dejtar just nu en man på 60+
  • Anonym (Bläää)

    Äldre ja.

    20-25 år äldre? Ragga på pappas kompisar? Nej tack.

  • Anonym (Mr X)
    Deacon skrev 2018-07-20 10:04:17 följande:

    Nu gav jag inte uttryck för min personliga åsikt utan helt enkelt den som har framkommit i alla de andra åldersskillnadstrådarna (prova forumets sökfunktion så kan du läsa själv). Spelar ingen roll om jag är 83+ år eller 20-25 år gammal eller om jag är en han, hon, hen eller det för att återberätta ngt som har återkommit massor av ggr.

    Som du säkert också har märkt verkar en del postare här i tråden tro att du även har startat en del av dessa trådar och att flertalet kvinnor som har svarat här säger nej... inte vanligt... men även attt det finns undantag.. dvs precis det jag skrev till dig.


    Ok, en postare som inte har koll. Nu är det ett specifikt ärende som har dykt upp som jag vill ha svar på.
  • Anonym (Elin K)
    Anonym (Mr X) skrev 2018-07-20 07:12:32 följande:

    Jag tror nog att du blandar ihop mig med någon annan. Helt ovanligt verkar det inte vara om man kollar svaren. Just du verkar inte gilla äldre däremot (om du nu verkligen är ung och tjej förstås)...


    Det är verkligen vanligt att män i din ålder dreglar över 25 år yngre tjejer ja. Usch jag minns när jag var i 20-årsåldern, alla gubbar som glodde och försökte få en dejt (de fattade inte hur oattraktiva de var tydligen, tyckte väl att de var ungdomliga. Pytt!). Så jobbigt att aldrig få vara i fred!
  • Anonym (Elin K)
    Anonym (Mr X) skrev 2018-07-20 07:49:47 följande:

    Du visste kanske inte att Mr X är synonymt med att vara anonym? Ungefär samma som att använda signaturen NN. Det är nog fler än jag som använt den signaturen. :)


    Det finns en person som skrivit flera trådar exakt som denna, under olika alias, bland annat "Draken" och "Kaffetivrångstrupen".
  • Anonym (Elin K)
    Anonym (Mr X) skrev 2018-07-20 08:00:52 följande:

    Sorry, men frågat min kollega? Det har jag verkligen inte gjort och en av anledningarna till att jag skriver här är att jag inte kan fråga.

    Jag får lite tok feminist-vibbar när jag ser ditt svar. För killar i 20 års-ålder är tanken ofta spännande att ha sex med en (fräsch) kvinna i 40-45 års åldern.


    Det är sant att killar i 20-åldern är superkåta och kan tänka sig sex med i stort sett vem som helst. Så är det definitivt inte med tjejer. Många kan tänka sig äldre killar. Kanske till och med 10 år äldre, men 25 år äldre? Nej det är inte vanligt nej.
  • Less is more
    Anonym (Bläää) skrev 2018-07-20 10:43:07 följande:

    Äldre ja.

    20-25 år äldre? Ragga på pappas kompisar? Nej tack.


    Inte som jag minns det heller, som 25-åring.

    Men om Harrison Ford dykt upp då på den tiden kommit knackat mig på axeln vet man aldrig vad som hade hänt ! Han var ju het, tyckte jag då.

    Däremot har jag - nu och faktiskt en gång tidigare - haft grannar där kvinnorna varit 20-25 år yngre än sin män. Alltså båda paren har varit gifta svenskar, så inget kulturellt påtvingat utifrån där inte.
  • Anonym (Mr X)
    Anonym (Elin K) skrev 2018-07-20 16:17:53 följande:

    Det finns en person som skrivit flera trådar exakt som denna, under olika alias, bland annat "Draken" och "Kaffetivrångstrupen".


    Ja, unga kvinnor är vackra och många män tänker nog likadant. Själv kollar jag normalt på kvinnor i min egen ålder men i det här fallet känns det som att hon är tänd på mig och då väcks tankar till liv...
  • Anonym (lol)
    Anonym (Mr X) skrev 2018-07-20 00:35:37 följande:
    Det var tjejer i 20-25 års ålder jag frågade. Du är 48 år enligt din profil...:)
    Precis lagom passiv-aggressivt att använda smileys i slutet på alla inlägg..  Är du väldigt snyggt och vältränad för din ålder så finns väl möjligheten men mest troligt är det så att hon inte vill ha dig eller ens tänkt de tankarna.. :)
Svar på tråden Tänder yngre tjejer på äldre män?