• Tom Araya

    Kan du tänka dig att sola toppless?

    Anonym (Jo) skrev 2018-07-22 12:38:16 följande:

    Nej, det skulle jag inte. Har inget behov av att visa upp mig.


    Är det vad bar hud innebär för dig eller är det enbart bara bröst?
  • Tom Araya
    Anonym (x) skrev 2018-07-22 17:11:28 följande:

    Nej det vill jag inte. Det signalerar att man är panikslagen.


    Åfan, det visste jag inte!

    Vad signalerar det om jag tar av mig strumporna, att jag är psykiskt störd eller har epilepsi?

    Vad signalerar det att jag har blå t-shirt, inga kalsonger under byxorna, har keps eller bara armar?

    Brukar panikslagna människor åka till strand och bad överhuvudtaget och i så fall varför?

    Var alla tjejer, kvinnor och kärringar som solade topless på 70-, 80- och 90-talet också panikslagna och varför var i så fall så många det?
  • Tom Araya
    Anonym (Missen) skrev 2018-07-26 18:56:36 följande:

    Jag skulle aldrig sola topless och jag bör av den uppfattningen att kvinnor som gör det medvetet eller omedvetet söker uppmärksamhet.

    Kvinnors bröst är i vår kultur sexuella, att vissa väljer att försöka blunda för det faktumet är också uppmärksamhetstörstande.


    Tyckte du likadant när en stor del av tjejer och kvinnor i alla åldrar solade utan överdel på 70- och 80-talet, eller har du inte upplevt det?
  • Tom Araya
    VSG skrev 2019-06-18 12:36:23 följande:

    Jag tycker om att sola topless för att få en jämnare färg, men jag gör det sällan. Framförallt för att jag inte tycker om att få blickar från andra människor, spelar egentligen ingen roll om det är män eller kvinnor. Vill bara kunna sola utan att människor glor. Trivs för övrigt ganska bra i bikini med, och om det är mycket människor har jag den på mig. Är det få människor ute så kan jag sola topless.


    Jag tror detta är lite av inbillning.

    Om man slappnar av och inte nojjar över att folk tittar, så har man mindre uppmärksamhet på det och upplever då heller inte att folk glor.

    Generellt sett är just solande en aktivitet där man, om man kan slappna av, inte har särskilt mycket uppmärksamhet på sin omgivning, på en i sammanhanget relevant nivå. De flesta jag ser på en strand ägnar i alla större del av tiden till allt annat än just uppmärksamhet på andra.

    Självklart får även tjejer/kvinnor i hel bikini eller baddräkt också en del uppmärksamhet från män och kvinnor som dras till kvinnor eller från kvinnor som är avundsjuka eller kvinnor och män som tycker något annat om hur någon ser ut (extremt fet, smal, tatuerad, blek, solbränd e.t.c.).


  • Tom Araya
    Grossglanz skrev 2019-06-18 18:57:42 följande:

    Jag solar alltid topless...om jag inte har tröja på mig:)


    Solar du ofta i tröja?
  • Tom Araya
    flygrl skrev 2018-07-26 21:51:17 följande:

    Jag solar inte topless för jag tycker det känns alldeles för privat. Jag ser det inte som big deal att behöva bära bikini överdel.

    På min balkong kan det däremot bli topless (bor ensam, ingen insyn).


    Jag måste fråga, syns det tydligt på din hud att du solat med bikini, alltså en skarp skillnad mellan hud som blottats för solen och hud som varit täckt?
    Jag menar då kanske en bit in på sommaren eller i slutet, när man hunnit sola mycket.

    Jag blir lite nyfiken då jag aldrig reflekterat över något sådant vad det gäller människor med mörk hud och ej heller hört någon annan reflektera över det.
Svar på tråden Kan du tänka dig att sola toppless?