• Äldre 23 Jul 15:14
    3485 visningar
    23 svar
    +1
    23
    3485

    Vad tänker ni om dessa namn?

    Marvin - amerikansk kuf som bor i mammas källare. Namnet i sig: Småtrevligt, men jag hade valt bort det pga att det kan bli  Marvinn, Maaarviiin, Maaarvin osv. "Marre" som smeknamn känns inte heller helt otroligt...

    Adrian - Vem som helt, funkar överallt. Namnet i sig: Vackert och ståtligt. Väldigt estetiskt, men inte minsta pompöst. Bra, enkelt och gångbart. 

    Dorian - Har skitnödiga estetföräldrar. Namnet i sig: Vackert så det förslår, men lite väl pompöst i vardagen. 

    Timothy - Raggarföräldrar... Namnet i sig: I Sverige har jag hört många knäppa uttal. Blir troligen "Tim/Timmy" i vilket fall.

    Tristan - Se Dorian. Namnet i sig: Se Dorian.

    Theodor -  Se Adrian. Namnet i sig: Vackert och gångbart. Enkelt. Sött, men inte så det stör. "Theo" lite tråkigt smeknamn på ett så vackert namn. 

    Charles (Charlie som smeknamn) - Nyrika Stockholmspäron. Namnet i sig: Vackert och klassiskt, men uttalet varierar i Sverige. 

    Isac - Stavat med k- vem som helst. Med c - unga tatuerade föräldrar. Namnet i sig: Med k - vackert, klassiskt, enkelt, bibliskt, gångbart. 

    Damien/Damian - Ligist. Namnet i sig: Tycker inte att det passar så bra i svenskan. Gillar inte heller namnet i sig. 

    Dominic - vem som helst som troligen inte är helsvensk/har helsvensk släkt. Namnet i sig: Vackert, bra, lite eget, men inte konstigt. Uttal kan variera dock. Något stolpigt så det kan säkert bli smeknamn. 

    Arthur - Välutbildade övre medelklass/medelklasspäron. Namnet i sig: Älskar! Så vackert! Eget, men inte udda. Gångbart på alla sätt. Sött på barn och seriöst på vuxen. Det enda negativa är att uttalet varierar. 

    1. Arthur
    2. Adrian
    3. Theodor
    4. Charles
    5. Dominik
    6. Dorian
    7. Tristan
    8. Isac(med k hamnar det på andra/tredje plats)
    9. Timothy
    10. Marvin
    11.Damien/Damian
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
Svar på tråden Vad tänker ni om dessa namn?