• Attraktiv

    Hen-toaletter

    En motion har lämnats in i Helsingborgs stad om att det ska finnas könsneutrala toaletter i staden; eller s.k. Hen-toaletter.

    Att vara hen kan ses som ett handikapp i dagens samhälle och det finns handikapptoaletter. Räcker inte det?

  • Svar på tråden Hen-toaletter
  • Attraktiv
    Meriall skrev 2018-08-01 07:27:33 följande:

    Alla toaletter kan väl vara könsneutrala? Har aldrig förstått meningen med uppdelade? Man ids inte sätta en sanitetspapperskorg på killtoan eller?


    Det är väl för att tjejer tycker det är äckligt när killar kissar utanför...
  • Attraktiv
    Fluffis skrev 2018-08-01 08:49:13 följande:

    Då får ståpissarna gå till en urinoar. Och sen gå till en toalett och bajsa, sittande.

    Problemet löst.


    Problemet är att pissoarer, eller urinoarer, ska tas bort i samband ändringen, för att inte män ska få fördelar framför andra.
  • Attraktiv
    Anonym (hen) skrev 2018-08-01 09:32:16 följande:

    Ser inga problem med det. Är fler och fler ställen som har könsneutrala toaletter. Tex SF biograferna i Göteborg, flera restauranger över hela Sverige osv osv... Ser absolut inget konstigt i att man har könsneutrala toaletter. 

    Att vara hen är inget handikapp, att vara inskränkt idiot däremot är det så om man har något emot könsneutrala toaletter kan man ju gå på handikapptoaletten då.Lustigt att din sambo funkar tvärt emot hur resten av den manliga befolkningen i världen funkar.... Väldigt viktigt att sitta ner och kissa ibland för att just kunna tömma blåsan då den inte kan tömma helt när man står. Då borde de titta på hur de löst det på andra ställen, de har behållit pissoarer och gjort så de är lite vid sidan av men båsen är tillgängliga för alla. Detta för att på så sätt är det kortare kö till toaletterna. Win-Win för alla! Sista delen i din mening får mig att undra om du är en sån som tror och tar för givet att allt som feminister gör är mot män inte att det handlar om förbättring för båda könen... sorgligt i så fall....   


    Ganska kul att du skriver inskränkt idiot och sedan skriver om feminister.

    Feminister är till stor del en grupp trångsynta individer som hävdar att kön är en social konstruktion och bortser från forskning om biologiska faktorer. Det finns stora och medfödda skillnader mellan könen.
  • Attraktiv
    Anonym (hen) skrev 2018-08-01 13:02:00 följande:

    Nej den största delen av feminister är personer som helt enkelt tror på att män och kvinnor skall få lika lön för lika arbete, samt chansen att göra samma saker i samhället. Som tycker att det bör vara självklart att kvinnor skall kunna röra sig i samhället utan att oroa sig för sexuella trakasserier eller våldtäkter. Något som varje normal människa borde hålla med om.

    Det du pratar om är extremister. Något helt annat! 

    Sen fyi de har kollat det där med medfödda skillnader och det stämmer, det är stora skillnader, och de flesta sitter i hjärnan intressant nog, och en transsexuell man har i de test som gjorts en manlig hjärna och en transsexuell kvinna en kvinnlig. De har även konstaterat att de som identifierar sig som något annat än de två traditionella könen har visat sig ha annorlunda hjärnor jämfört med de som identifierar sig som ett specifikt kön. Så ja.... Det finns skillnader mellan könen. Frågan är vad som är viktigast? Det mentala som inte går att ändra så lätt? Eller det fysiska som man kan korrigera med mediciner och operation? Eller till och med det enkla ordet hen som inte skadar dig som använder det men kan förändra livet för den som identifierar sig med det ordet... 

    Eller ja... öppna upp så man kan gå på toa utan att bry sig om vilket kön man har. 

    Det är små saker som ändrar mycket för många. 

    Ja även i Sverige så har man flera ord för hur man identifierar sig, hen är inte det enda. Jag har en bekant som identifierar sig som "Dem". Kommer från att i engelsktalande länder så använder man mycket "they" så som vi använder "hen" för de som inte identifierar sig med de två traditionella könen. 


    Feminister blundar över det faktum att män i snitt är mer riskbenägna än kvinnor och i snitt har ett större driv att göra karriär. Det får så klart genomslag med fler män i toppen och fler män i botten av samhället.

    Feminister uttrycker sällan tacksamhet över att kvinnor är underrepresenterade i samhällets bottenskikt och strålkastarljuset riktas sällan mot det faktum att män överrepresenterade i det lägsta skiktet.

    Den som vurmar för de sämst ställda i samhället bör kalla sig maskulist istället för feminist.

    På tal om lön... Jag kom att tänka på det mansdominerade polis- och brandkårsyrket.

    Kolla gärna länken nedan ang. myter kring lönesskillnader mellan könen.





  • Attraktiv
    Anonym (hen) skrev 2018-08-01 14:37:02 följande:

    Så mycket skitsnack i ditt inlägg att jag inte ens orkar bena ut det för dig... du kommer inte vara mottaglig ändå. Lev du i din lilla bubbla om hur synd det är om män och hur farliga och elaka feminister är... 


    Ha ha, nej det är verkligen inte skitsnack och förhoppningsvis blir fler upplysta i takt med att de feministiska myterna avslöjas.
Svar på tråden Hen-toaletter