Forum Allmänna: Anonym - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Nollning gymnasiet

  Mån 20 aug 2018 16:36 Läst 2898 gånger Totalt 13 svar
  Visar endast inlägg av Kol123 - Visa alla inlägg
  Mån 20 aug 2018 16:36

  Hej det är så att jag precis har börjat gymnasiet och är orolig för nollning. Där jag har hört av de som ska nolla att de ska supa ner oss, tvinga oss att strula med samma kön. Jag har inget problem med det men jag tänder inte på killar, då jag själv är kille. Jag vill gärna gå då alla mina kompisar ska gå jag vill inte vara dem ända som stannar hemma. Jag är även rädd för att mina föräldrar ska, märka att jag druckit. De som ska nolla oss känner jag bra och de vet att jag aldrig druckit, de säger att om jag inte dricker är jag inte välkommen.

  Åsikter??

  Tack

 • Mån 20 aug 2018 20:16 #5
  Anonym (Freja) skrev 2018-08-20 19:47:45 följande:

  Nollar man redan på gymnasiet nu också? Herregud. Vill du inte dricka så dricker du självklart inte. Vem är det som arrangerar det? Är det nåt officiellt från skolan eller är det några äldre elever som tycker att det är kul att utöva makt över andra och supa ner 16-åringar?


  Precis, jag går just nu i åk1 medans de som nollar mig går i åk. Jag har ingen aning vad poängen är med nollning jag vill helst inte känna mig utanför. Därför vill jag gå, om det hade blivit inställt för alla hade det inte gjort något. Då jag inte behöver känna mig utanför. Men problemet är att nollning har inget med skolan att göra så allt som händer är på ?egen risk?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll