Inlägg från: Anonym (Uppgiven2013) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Uppgiven2013)

    Min sabos sexlust har dött totalt

    FrökenKanSjälv skrev 2018-09-03 11:22:39 följande:
    Det är inte bara du. Utan ett aktivt sexliv kunde man lika gärna vara syskon eller kompisar som bor ihop.
    Men vad gör man då man hamnat i TS situation? Det verkar ju vara hur vanligt som helst att den ena inte är attraherad av sin partner efter 10-15 år.

    När man älskar sin partner, har barn och villa, och precis allt - förutom sex...

    Att gå skilda vägar bara för att man saknas sex känns egoistiskt. Ska barnen behöva flytta och byta skola, bo varannan vecka i en liten lägenhet, och varannan i en annan liten lägenhet.
  • Anonym (Uppgiven2013)
    Anonym (Mamma till tre) skrev 2018-09-04 09:22:59 följande:

    Har inte läst alla råd men här kommer mina! (Jag är kvinna och har varit i samma sits som din fru.)

    Fortsätt såklart avlasta henne om hon är trött och stressad. Förutom det var intima med varandra utan krav på vanligt sex. Var tydlig med att du vill vara nära varandra även om hon (tillfälligt) förlorat sin lust. Du kan tex föreslå massage, mysiga bad, ligga och kela framför en film. Bekräfta att hon inte måste ha sex även om du längtar. Pressen kan göra att lusten försvinner helt! Du vill ju vara med henne så ge varandra en period av en massa närhet, så kan det mycket väl lossna. Om det går, försök att ha lite humor tillsammans omkring detta. Det är ni för livet och det är värt att vänta på henne. Förhoppningsvis känner hon sedan egen drivkraft att ta tag i problemet. Det skulle ju kunna vara så att det finns någon kroppslig orsak också. Varmt lycka till!


    Även jag har testat allt det där - utan någon förbättring.

    Efter alla försök på alla möjliga sätt tröttnade jag. Jag orkade inte bli avvisad ännu en gång. Jag orkade inte heller känna att hon "ställde upp" heller för den delen. Så jag tog inga mer initiativ. Sedan dess har vi inte haft sex. Detta var för nästan exakt fem år sedan.
Svar på tråden Min sabos sexlust har dött totalt