Inlägg från: LillaAw |Visa alla inlägg
  • LillaAw

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Hejsan,
    jag tänker med gå med i tråden :) Har precis plussat efter tredje ivfen och hoppas det ska gå vägen den här gången. Vi har gjort icsi och haft ganska dåliga reslutat med ingen återföring på andra försöket men nu verkar det ha fastnat ett litet 2-dagars. Är väldigt rädd och vågar inte riktigt vara glad än då det är så tidigt och jag är rädd att bli förkrossad igen. Jag är 28 år och min man är 30.
    Trodde aldrig jag skulle hamna i en gravidtråd. Det känns helt sjukt fortfarande! :)


    Påbörjat IVF 2018 nouw.com/nar2blir3
  • LillaAw

    Någon av er som fått rosa på Lutinuspinnen men ändå gått bra? Fick det idag. Det Lutinus som kom ut va typ rosafärgat. Är det kört? Fick min mens den här dagen första misslyckade ivfet. Är rädd och ledsen. Jag som var så glad att äntligen fått mitt plus efter två år :(


    Påbörjat IVF 2018 nouw.com/nar2blir3
  • LillaAw
    Mjbo skrev 2018-09-19 15:11:57 följande:

    Jag har aldrig fått det, men har läst om jäätte många som fått det. Speciellt om du använder lutinus "pinnen".. Den är så hård och kan göra "rispor" inuti. Samt att lutinusen överlag (varesig man använder pinne eller inte) gör att man kan blöda.

    MEN! Jag förstår din oro, hade blivit sååå orolig jag med. Försök prata med någon som kan lugna dig, eller försök göra ett hcg test för att se hur du står till. 


    Jag har en dålig känsla i kroppen. Mina bröst känns inte spända längre. Ska ta en varm dusch nu. Började blöda den här dagen med ivf1 men då hade vi inte fått positivt test som den här gången. Det syns fortfarande två streck men hade kissat en timme innan så det va väldigt ljust urin. Orkar inte ett missfall.
    Påbörjat IVF 2018 nouw.com/nar2blir3
  • LillaAw

    Tack för er pepp <3 det har inte kommit något mer rosa/blod sedan vid lunch idag. Tog kvällens Lutinus och då va det inget på pinnen igen. Men är på Ruvardag 11 och det va då jag brukar få mens så känns typiskt. Kanske kommer igång inatt eller imorgon. Min mens brukar dock dra igång ganska omgående efter jag fått bruna flytningar.

    Kanske annorlunda när ett embryo har fäst.

    Har precis som många av er molvärk i just ländryggen och som ett bälte runt mage/rygg och har haft senaste ruvardagarna.


    Påbörjat IVF 2018 nouw.com/nar2blir3
  • LillaAw
    Mjbo skrev 2018-09-19 20:26:27 följande:

    Har det inte kommit något mer alltså? Då är det ju jätte bra <3


    Ja fick upp hoppet lite igen. De va verkligen inte mycket. Om man inte tittade noga hade man inte sett. Men ni som tar Lutinus vet säkert att det mindre trevligt "kommer ut" i bindan. Det var när jag såg där som det va ljusrosa/beige nyans. Inte klart blod. Sen inget mer. Ville så gärna att lillpricken ska stanna kvar och växa.
    Påbörjat IVF 2018 nouw.com/nar2blir3
  • LillaAw
    Inalina skrev 2018-09-20 10:09:48 följande:

    jag förstår precis panik-känslan - fick också en gråare/rosa aktig flytning på RD 10-11 och höll på att bryta ihop men har inte fått det sen dess. Hoppas att du också slipper mer av det  skönt att man inte är ensam om molvärk i ryggen! (även om jag inte hoppas ni andra har för ont av det såklart!)


    Skönt att det avtog. Är i v 4+1 idag och tiden går Såå långsamt. Har inte fått någon mer blödning igår eller idag så det är skönt att läsa att andra här varit med om samma men att det slutade. Är hemma från jobb idag och är dessutom megaförkyld. Hoppas hoppas den väljer att stanna kvar i 8 månader till! <3
    Påbörjat IVF 2018 nouw.com/nar2blir3
  • LillaAw
    Inalina skrev 2018-09-21 09:17:51 följande:

    ja vi får ju försöka peppa varann här  finns nog få människor som förstår en så bra som ni i den här tråden!  just nu har jag en lite jobbig morgon då jag är rädd att något är fel för jag inte känner några direkta symptom förutom väldigt ont i ryggen. tror jag är på v 5+0 (dvs v 6) idag och har ingen tillstymmelse till illamående  illamående ska ju betyda att bebisen mår bra.. stööööön....


    Har inte heller några symtom på att jag är gravid. Har dock varit gravid som väldigt ung och gjorde då abort i v 8 och hade absolut inget illamående då och allt va bra. Alla känner nog inte illamående och för vissa kommer det nog senare med :) jag ska försöka att inte ta fler gravtest förän på söndag då det är klinikens testdatum. Hoppas HCG ska öka normalt. Ska ta digitalt med veckoindikator. Har också tagit test varje dag men börjar bli ganska dyrt nu med alla test hehe. <3
    Påbörjat IVF 2018 nouw.com/nar2blir3
  • LillaAw

    Var det någon mer här i tråden som haft rosa flytningar? Hade det idag igen och blev direkt såå orolig. Så orolig att jag genast sprang och köpte ett nytt digitalt test. Det har nu ökat från gravid 1-2 veckor till 2-3 veckor. Så hcg verkar öka iaf :/ V4+2 nu.


    Påbörjat IVF 2018 nouw.com/nar2blir3
  • LillaAw
    Seb81 skrev 2018-09-22 12:30:40 följande:

    Nej inte jag. Men fy, det vill man inte ha. Men som sagt, du kanske ska ha din mens nu vanliga fall? Med min första blödde jag i 3 månader.... jag var 17 år & trodde jag hade mens. Sen när mensen knte dök upp 4 månaden tänkte ja, äh den kommer snart eftersom jag nyss bytt p piller. Sen v 20+1 hade min mens inte kommit & där inne i magen låg min första pojke <3 Det var en skräck upplevelser men det tog en dag & sen älskade vi han varje dag som gick!! Han hinner fylla 20 nu innan denna lilla myra i magen kommer ut!! Sen med min tredje blödde jag jätte mycket med i v 8. Åkte till gyn & visst... där låg en liten med tickande hjärta. Blödningar är mycket vanliga, men extremt skrämmande!!

    Vad skönt att det visade 2-3 v.... jag vågar mig inte på ett sådant test nu... rädd att det ska visa v 1-2... men tog ett gravtest i morse & det är fortfarande lika starkt streck som det andra strecket.. vilket jag hoppas är bra!

    Hur mår du?


    Ja blödningar är inte roligt alltså. Det första man tänker på är missfall. Idag har det inte kommit någon mer rosa/beige Lutinus så det är ju bra, har varit till och från sen 4 dagar nu det kommer lite..känns som jag går på nålar och bara vill veta om allt är okej eller inte. Och det är förtidigt att göra ultraljud vad jag förstått. Imorgon är min dag jag ska ringa kliniken och meddela resultat på äl+18.

    Har lite molvärk i ryggen och magen då och då som sedan går över igen. Mest jobbigt är det egentligen psykiskt med ovissheten men det är jag nog inte ensam om att känna. Det enda sätt för mig att se är väl om testerna blir svagare och än så länge blir dem inte det.

    <3

    Det som ger hopp är solskenshistorier som dina där det gick bra trots små blödningar. Kram
    Påbörjat IVF 2018 nouw.com/nar2blir3
  • LillaAw
    Inalina skrev 2018-09-23 00:55:27 följande:

    Hej alla.. fick mensvärk när jag satt på en middag ikväll och när jag gick på toa hade det kommit en brun flytning :( är så jäkla rädd nu att detta är början på ett mf.. orkar inte tänka och vill bara att det ska försvinna så jag kan få fortsätta vara gravid!!! Blir så jäkla ledsen om det inte går vägen denna gången heller när man precis börjat vänja sig vid tanken.. är i v 6 (5+2 idag) vet att det är tidigt men denna gången skulle det ju få vara min tur. Tänker behålla hoppet och se vad som händer. Ta hand om er där ute- usch vilken pärs detta är :( kram


    Håller tummarna hårt för att det har slutat blöda nu och att allt är bra. Det är så jobbigt att se. Jag har haft till och från i 4 dagar men HCG fortsätter öka och jag har läst att det kan vara så. <3
    Påbörjat IVF 2018 nouw.com/nar2blir3
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF