• Äldre 12 Sep 21:58
    225431 visningar
    3525 svar
    3525
    225431

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Hej!

    Hoppar in här från en annan ivf tråd!!!

    Vi har genomgått ivf & plussade på rd 5 på andra försöket, med en 5 dagars FET.

    Överlycklig men samtidigt så jävla rädd att något ska hända!

    Ska ha mens i morgon & tycker mig få mer mensliknade molande i magen ikväll..... så nu är jag totalt livrädd! Har haft molvärk sen rd 4 men nu tycker jag det är mer som mens. Inte mycket men det finns där. :(

    Nu hopps jag verkligen att det är min tur, & er alla andra!!

    Kraaaaaam

  • Äldre 12 Sep 22:01
    #9
    Seb81 skrev 2018-09-12 21:58:50 följande:

    Hej!

    Hoppar in här från en annan ivf tråd!!!

    Vi har genomgått ivf & plussade på rd 5 på andra försöket, med en 5 dagars FET.

    Överlycklig men samtidigt så jävla rädd att något ska hända!

    Ska ha mens i morgon & tycker mig få mer mensliknade molande i magen ikväll..... så nu är jag totalt livrädd! Har haft molvärk sen rd 4 men nu tycker jag det är mer som mens. Inte mycket men det finns där. :(

    Nu hopps jag verkligen att det är min tur, & er alla andra!!

    Kraaaaaam


    Kan ju även tillägga lite....

    vi har försökt i 3 år, ett mf för 2 år sedan. Om allt går bra nu så är bf den 23/5-19. Är i vecka 4+0 idag.
  • Äldre 13 Sep 08:17
    #11

    Kan ni bara säga åt mig att sluta vara ett sådant kontrollfreak.... jag har tagit 2 gravtest nu varje dag sen jag plussade & blir bara så stressad. Men jag kan inte låta bli & jämföra om det har stigit eller kolla om det visar mer veckor på digitalt. Så nu är jag ju as nervös för att det digitala inte har slagit över till v 3-4 (4-5) i rutan.... det borde ju bli det nu eftersom jag är i 4+1 idag? Eller??? Snälla kan ni förklara detta för mig & kanske få mig lugn. Hatar att ha mf i ryggsäcken, det sätter så mycket sträck i mamma hjärtat. :(

    Grattis till er alla <3

  • Äldre 13 Sep 08:36
    #12

    Hej igen....

    pratat med kliniken & dom sa att jag ska räkna från mensens första dag, då är jag i 3+4 idag.... ska sluta goggla så mycket. Jag blir sjukt stressad & rädd alltså!!! :( :( :(

  • Äldre 13 Sep 09:32
    #16
    Inalina skrev 2018-09-13 08:51:13 följande:

    Hej där! Jag gör ju likadant så mig kan du inte lyssna på!!!

    tog ett test igår kväll och ett i morse igen, de är ju fortfarande positiva i alla fall ;) jag har ioför sig inte provat med digitalt - så nu måste jag väl gå o köpa ett sånt också... vi verkar ha lite samma ryggsäck, men vi måste ju blicka framåt nu och våga tro på detta snart


    Vad skönt att jag inte är själv hahah. Jag håller på att bli galen, varje dag är som 1 vecka.... MEN nu sa klonen att jag ska räkna från sista mens så då stämmer det i veckorna... ska ta ett test på testdagen som är på söndag, sen ska jag inte ta mer... mår bara sjukt dåligt av det. Nu ska jag försöka njuta & se fram emot ultraljudet den 8/9 <3

    Glömsk som ja är, vilken veckna var du i hahah. Herre, kommer inte ens i håg min kod på visakortet längre... snacka om att bara ha bebben i tankarna 3>

    Kram
  • Äldre 13 Sep 10:15
    #18
    Inalina skrev 2018-09-13 10:06:17 följande:

    jag hade sista mens 18 aug, är i vecka 4 (3+5 idag). så kul att du bokat ultraljud! antar att du menar att du ska dit 8/10 ! 

    kram!


    Då är det bara en dag mellan oss 3+4 idag! Haha ja set menade jag!

    Kram
  • Äldre 13 Sep 20:06
    #25
    jaktenpaflow skrev 2018-09-13 18:38:09 följande:

    Vad kul välkommen!! Åh förstår precis din oro! Jag känner också mkt mensliknande värk, ibland för likt man blir ju nojig! Men igår fick vi se ett pickande hjärta i v 8+2:) körde du ostimulerad cykel? Första barnet?


    Idag inte alls lika mycket värk.... dock ett jävla humör.... gud vad grinig jag har varit idag hahah. Men ja, man blir sjukt nojjigt! Vetat om i 4 dagar att jag är gravid och det känns som 4 veckor :/ haha!

    Men åååååå, grattis! Som jag längtar till första vul, den 8/10 är det vår tur! <3

    Ja jag satte in i ostimulerad cykel, du med? Nej detta är 4 barnet. Har 3 barn som är 19,13 & 11 med en annan. Min sambo har inga barn. Så detta blir en riktig sladdis. Min äldsta hinner bli 20 år hahah! Jisses!

    Kram
  • Äldre 14 Sep 08:18
    #33
    jaktenpaflow skrev 2018-09-13 20:52:48 följande:

    Vad det kan variera med symptomen från dag till dag! Igår klagade jag över att jag inte kände ngt! Idag har jag haft världens molvärk, illamående, ingen aptit alls, superkänslig och gråtit mm.

    Ja fy tiden kan gå så sakta ibland! Vilken vecka kommer du vara i då? Men wow!! Häftigt med så många barn! Hur känns det att ?börja om?? Vi gjorde ET så vi hade turen stt lyckas på första <3


    Jo tack jag har märkt det att symtomen varierar från dag till dag... har mått illa varje dag så att jag nästan spyr på morgonen redan sen innan jag plussade. Men igår inte en liten anstiftan... mådde hur bra som helst, förutom tröttheten. Då blir man ju oxå nojig för att man mår bra... fy fan, kan knte slappna av alltså. Samtidigt som jag svävar på rosa moln. :)

    Menar du vilken vecka jag är i när min son fyller 20? Han fyller den 2/5-19 & mini är beräknad till den 26/5-19. Plus att jag alltid får för tidigt flera veckor! Så det blir nog nära inpå :)

    Det känns extremt bra att värka om. Jag var ju 18 när jag fick min första. En till liten känns magiskt!

    Vilken tur ni hade på första!!!! Det tog sig på andra för oss! :)

    Kram
  • Äldre 14 Sep 14:16
    #36
    Inalina skrev 2018-09-14 14:05:29 följande:

    jag tog ett sånt där (dyrt...) veckoindikator-test idag och fick också + 2-3 v. men det verkade normalt när man är i v 4-5? för både du o jag är ju i v 4 fortfarande - jag går in i v 5 i morgon.

    Tyckte jag fick lite mörkare flytning igår kväll och blev jätterädd och deppig men idag har jag inte märkt något mer. Fan att man ska behöva gå på NÅLAR  känner mig livrädd vid minsta känsla av molvärk eller att det rinner till nu - vad ska man göra för att INTE TÄNKA PÅ DETTA HELA TIDEN?


    Tog ett sådant häromdagen & fick 1-2 (3-4 är ju det) så 2-3 v stämmer ju med 4-5 v :) Jag vet inte om jag vågar ta ett sånt till, är rädd för att få 1-2 v igen.... då känns det som det borde betyda att man är på g att få mf.

    Jo men du kan till & med blöda när du är gravid så det är ingen fara! Jag blödde med första & tredje, mycket! Så en liten mörkar flytning är nog för att du egentligen ska ha mens nu. Ja jag vet inte vad man ska göra för att inte tänka på det, jag tänker på det hela tiden!! Blir galen!

    Kram
  • Äldre 14 Sep 18:23
    #40

    Ska man kontakta barnmorskan nu eller? Många får ju ta ett blodprov efter ivf... det vill jag oxå göra. Så man ser att kroppen beter sig normalt! Kan man be om det? Hur många av er har tagit blodprover för att se om hcg höjs? Det vill jag göra, för jag är så orolig alltså!

Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF