• Äldre 29 Oct 15:36
    225459 visningar
    3525 svar
    3525
    225459

    Vi som blivit gravida efter IVF

    anina skrev 2018-10-29 14:40:26 följande:

    Jag uppdaterar och uppdaterar denna sidan. Så orolig nu.


    Usch jag med...... :(
  • Äldre 29 Oct 15:52
    Kallamakka skrev 2018-10-29 15:43:14 följande:

    Tack. Fler som sagt att man är stark, visst kanske man är det. Det beror helt på vad man har för andra erfarenheter att jämföra sånt här med tror jag, i mitt fall har jag upplevt för mycket trauman tidigare som gör mig starkare- tror jag.

    Vi har 2 kvar i frysen, så kanske kanske nån av dem. :)


    Stark du är!!! När jag läste ditt inlägg mådde jag så sjukt dåligt, har tänkt massa på dig!! Hoppas nån av de i frysen blir ert lilla mirakel! Lycka till!!! <3
  • Äldre 29 Oct 16:01
    anina skrev 2018-10-29 15:53:33 följande:

    Nu har det gått 2,5 timmar. Det känns ju inte bra det här.


    Nej, inte alls bra :( Åh hoppas det gått bra<3
  • Äldre 29 Oct 17:30
    Mjbo skrev 2018-10-29 16:33:55 följande:

    Alltså älskade ni!Tack snälla snälla för att ni tänker på mig. Började nästan gråta när ja loggade in och läste allt.. ni är underbara!!

    Och, ultraljudet gick BRA!! låg där och höll på att dö när hon skulle undersöka mig. Men där låg vår lille bebis (som det för första gången faktiskt syntes att det var) och sprattlade och viftade med armarna. OJ vad jag grät av lycka. Den va 3 cm lång och alldeles perfekt.. jag är såå lycklig!!

    Tack snälla älskade ni igen för alla lyckönskningar och tankar. Ni vet inte hur mycket det betyder!


    Åh tack gooooooode gud!!!! Vilken vecka är du i nu? Du är några dagar efter mig va? Jag är i v 10+4 idag! Fan vad jag blev lättad nu... nu kanske jag inte ska oroa mig så för min lilla myra i magen! Grattis gumman!! Kraaaaam
  • Äldre 29 Oct 17:55
    Mjbo skrev 2018-10-29 17:38:57 följande:

    9+5 idag, inte ett enda symtom men gravid som bara den ;)


    Myyys!! Jag såg min myra senast i v 9+1, men då såg man en mini människa men små korta armar och ben, ett huvud som var mer runt... dock kunde jag inte se om den rörde på sig. Men hjärtat slog ju! Men nu antar jag att myra härjar vilt där inne, ber till gud att den gör det!! 2 v kvar till kub, längtar ihjäl mig!
  • Äldre 31 Oct 08:58

    Har skuggat igenom allt här ovan!

    Vi har gjort nipt och får reda på könet senast på måndag, först & främst hoppas jag att det är friskt MEN det ska bli så spännande att få veta om det är en flicka eller pojke. Jag säger hon hela tiden men tror det är en pojke. En till, skulle bli min 4:e pojke då, så en tjej hade varit väldigt kul. Så det blir lite mer balans här hemma ;) haha!

    Jag har haft mage länge men börjar se & känna livmodern ovanför blygdbenet. Magen ovan det är ju tarmarna, men jag ser så fruktansvärt gravid ut. Jag kan inte riktigt dölja det längre. En som frågat mig till & med... men om 2 v är det kub & då kan vi Äntligen berätta för alla!!! Är idag 10+6.

    MEN jag är ju så orolig. Så orolig att myran inte lever där inne. Mina symtom är ju som bortblåsta, förutom brösten. Jag är så fruktansvärt rädd och funderar på att åka till Örebro för ett ultraljud. Men jag känner samtidigt att jag kan ju inte springa och göra ul varje gång jag är orolig. Min sambo säger stt kag måste tagga ner och tänka positivt. Han säger att även om det inte skulle gå vägen så måste vi lämna det till ödet, vi kan inget göra. Han tror oxå att myran mår jätte bra där inne och försöker lugna mig.

    Anledningen till att jag är så orolig är att min kusin gick på kub och då hade bäbisen dött 2 dagar innan :( Så jag vet ju att det är möjligt att det kan hända... så snälla ni... kan ni lugna mig? Jag får nästan panik alltså.

    Hoppas alla mår bra <3

    Kram!

  • Äldre 31 Oct 09:04

    Förresten.... jag tycker det är lite roligt att testa olika saker som jag läst på internet. Bland annat bikarbonat testet för att se vad det är för kön. Man kan göra det från v 10, 10+ tror jag. Man kissar i en plastmugg och häller i bikarbonat. Bubblar/pyser det är det en kille och händer det noll så är det en tjej. För mig blev det en tjej. Jag tycker sånthär är lite kul alltså.... har ni testat nått sånthär förut? Har även testat ringtestet, fick tjej där med. Skulle vilja testa rödkålstestet oxå. Finns ett salivtest oxå som dom gör mycket i Kina & Indien. Goggla på det vet jag! :)

    Haha jag vet, ni tycker säkert jag är galen men jag gillar sånt här :D

  • Äldre 31 Oct 09:08
    anina skrev 2018-10-30 20:31:01 följande:

    Folk är så dumma ibland.

    En kompis till mig fick barn för ett tag sen. Hon rökte hela graviditeten. Det känns som att jag aldrig kan se henne på samma sätt igen. En annan kompis har också rökt och snusat och har precis fått sitt fjärde barn.

    Medan en annan har kollat upp varenda krydda typ.

    Jag såg en film häromdagen där de gjorde ivf. De hade inte råd med så många försöka, var i USA. Tänkte då på hur tacksam jag är för att vi får våra försök här i Sverige.

    Bara skriv av dig all ilska du. Det är det vi är till för här. :) vi förstår dig.

    Nåt som gör mig irriterad är att alla kändisar verkar kunna adoptera genom att bara betala. Vi får inte ens adoptera då min sambo är 49 år.

    Unna dig nåt gott ikväll.

    Stor kram


    Känner igen det där du.... folk alltså! En nära vän till mig har fått 2 barn under den tiden vi har försökt. Vi började samtidigt. Hon har rökt hela båda grav och knte ammat för att hon vill ha space och kunna röka mm. Efter det har inte jag heller sett på henne på samma sätt. Fruktansvärt illa.
  • Äldre 1 Nov 09:04
    Mjbo skrev 2018-10-31 21:53:01 följande:

    Va skönt att du fick en sån förstålig bm, det är ju guld värt. Vi har precis fått hem tiderna för kub ultraljudet och rul. Så spännande! Kub är den 21/11, så om 3 veckor. Blodproverna tog jag i måndags :)

    Hör av dig imorgon efter ul! kram!


    Hur är det med dina symtom? Har du fortfarande inga? Alltså jag är sjukt nojjig.... har ju inga lvar jag heller förutom brösten. Vad sa bm till dig? Vart ringde du när du fick vul? Det är ju säkert ingen fara men jag mår på riktigt dåligt! :(
  • Äldre 2 Nov 15:57
    anina skrev 2018-11-02 13:54:36 följande:

    Här är min lilla sprattelböna. :) den låg på mage idag och sprattlade lite med benen. Allt såg bra ut. :) fick göra både ul och vul. Syns inte att bilden har lagts till dock. Bebisen var knappt 5,5 cm så läkaren ville ha mig till 12+0, jag är enligt ivf-datumen 12+6. Så nästan en vecka tillbakaflyttad. Hon sa däremot att de ser mer tydligt på rul men också att de inte ändrar BF vid ivf.

    Vi får göra nipt. :) ska lämna in blodprovet på måndag. Kommer även att få veta kön. :)

    Idag har jag hittills mått lite bättre och åkte till hm efter ultraljudet och köpte 2 par byxor. Bonussonen (14 år) tyckte det var de fulaste byxor han har sett med tygstycket upptill. :)


    Åååå vad kul vännen!!! Stort grattis! :) Men drygt när man åker tillbaka :/ Men huvudsaken att bebben mår bra!

    Ser inte heller någon bild!! Lägg ut igen :)

    Haha, brukar vara så när de inte får välja själv.... känner i hen det där. Men skönt att du fick komma ut lite. Själv ligger jag i soffan, AS yr och är så sjukt rastlös. Men när jag ställer mig upp så snurrar allt :( Vad kan det vara då? Blodtrycket?

    Kram!
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF