Inlägg från: Seb81 |Visa alla inlägg
  • Seb81

    Vi som blivit gravida efter IVF

    LillaAw skrev 2018-09-23 07:49:49 följande:

    Håller tummarna hårt för att det har slutat blöda nu och att allt är bra. Det är så jobbigt att se. Jag har haft till och från i 4 dagar men HCG fortsätter öka och jag har läst att det kan vara så. <3


    Fick en gul/brun flytning i morse och har konstant mensvärk idag..... menar du att du haft bruna flytningar i 4 dagar? Vilken vecka är du i?
  • Seb81
    LillaAw skrev 2018-09-23 14:00:12 följande:

    Ja jag fick på bim första men det va som lite rosa/brun lutinus som kom och på den där pinnen. Men nu har det slutat. Klinken sa att det va vanligt med lutinus men är såklart orolig ändå. Är i v 4+3 så väldigt tidigt. Men läst att små blödningar är vanligt. Geombrottsblödning står det på 1177. Hoppas det är det!


    Ja ok, det var ju inget blod som tur är... ja jag tar ju fortfarande Lutinus så får hoppas att det var det! Inget mer ännu, bara gula flytningar. Men ?mensvärken? är annorlunda än vad den brukar vara så jag blir väldigt orolig. Jag är i 5+0 idag. Fy fan... grinat som en galning. Orkar inte må såhär längre, orkar inte med oron som ligger där konstant. Det värsta är att det är 2 v kvar till ul.....

    gravtestet visar 3+ på digital... så det är ju alf bra.
  • Seb81
    Inalina skrev 2018-09-23 14:20:30 följande:

    Hej igen, va fina ni är som skriver då peppande kommentarer :) blir alldeles varm i hjärtat. Har inte haft mer ont i magen men kom lite mera brunt i morse i trosskyddet. Hoppas det är över nu dock får se hur det utvecklar sig under dagen. Funderar på att gång mäta mitt hcg i morgon och se om det ökat som det borde sedan förra måndagen. Känner att jag måste få någon typ av bekräftelse på att det inte är mf, hursomhelst helst tack för alla fina ord!! Skönt att ni hejar från era håll!! Kram!


    Tror du jag kan be om ett blodprov om man ringer in? Jag är jätte orolig. Ondare i magen & ljusbrun flytning i morse :(

    Vad skönt att du mår bättre <3
  • Seb81
    gammelpysen skrev 2018-09-23 15:59:53 följande:

    Hej alla som blöder, jag kan också intyga att blödningar inte behöver betyda något. Jag kan tyvärr inte ta mig själv som exempel, fick ju tidigt missfall förra gången, men då blödde jag i två veckor. Tog test då jag var säker på att det gått åt skogen eftersom jag blödde. Det var positivt. Gick sedan tillbaka från 2-3 till 1-2 kommande vecka och så insåg jag att det var kört. Kliniken sa dock att blödningar är vanliga och att det inte behöver betyda att det är kört.

    Har någon av er fått en FET? Beroende på hur man stimulerade kan man ju öka medicineringen om det är aktuellt.

    Jag håller alla tummar och tår för att det ska gå vägen för oss alla!!!


    Hej! Jo jag vet att det är normalt med mindre blödningar :)

    Jag gjorde en FET, menar du att öka Lutinus?
  • Seb81
    Mjbo skrev 2018-09-23 19:38:29 följande:

    Hur går det för dig? Kram!


    Alltså den föytningen jag hade i morse var ju super ljusbrun. Inget mer sen dess, bara vita/gula flytningar... MEN den konstanta värken är där fortfarande. Plus att min mage är som en ballong. Vet inte vad detta är. Vet inte om jag ska ringa in i morgon??? Vad tycker du?
  • Seb81


    Alltså ska den vara så svullen, varot såhär hela dagen. Känns som jag ska sprängas!! Jag kan knappt dra in magen. Kan det vara så att tarmarna har ett regält kalas där inne? Har gjort nr 2 idag så förstoppad är jag inte!

    Det gör mer ont när jag ligger ner, känns lite värk vara när jag står upp.
  • Seb81
    gammelpysen skrev 2018-09-23 21:58:13 följande:

    Jag var jättesvullen för några veckor sedan. Tydligen normalt. Beror på alla hormoner som bråkar med tarmarna. Var på föreläsning på mvc häromdagen och det var en av de första sakerna de sa.


    Jag har alltid varot super svullen i mina andra graviditeter, ialf de två snedaste plus denna. Har varit svullen hela tiden nu oxå men i dag tog det priset. Tarmarna bubblar och det känns som någon sparkar mig i magen... ja du fattar vad jag menar. Det är karusell där inne!

    Vad skönt att höra att du oxå var super svullen, var det i v 6 det med?

    Ok, vad skönt att höra att det är fullt normalt...! Jag har ju inte så ont så jag kvider, det moler lite bara som går i vågor upp & ner i smärta. Har inte tagit värktabletter eller så.

    Åh, jag hoppas det går ner imorgon. Får ta en lång promenad så att tarmarna flyttar ?rätt? sig.

    Ber till gud att myran vill vara kvar där inne!
  • Seb81
    Kallamakka skrev 2018-09-23 22:12:02 följande:

    Oj vad svullen! Nu vet jag ju inte hur du ser ut normalt men.. Man ska inte ha så ont att man har olidligt ont, det sa min barnmorska, då skulle jag höra med 1177 och se vad de säger. Hoppas inget är tokigt med dig och att den lill* sitter på rätt ställe!


    Jag är inte så svullen haha.

    Nej jag har absolut inte så ont så att jag kvider, mer obehagligt och en molade känsla.

    Nej det hopps inte jag heller<3 Nu är det verkligen min tur!!
  • Seb81
    jaktenpaflow skrev 2018-09-23 22:25:11 följande:

    Jag var också sjukt svullen i början nu har detbörjat lugna ner sig och magen ät mer normal. Du gjorde FET va? Ring och rådfråga kliniken imorgon?:) skönt att det inte kommit mer brunt!


    Skönt att höra!! Det känns som att jag inte har bajsat på flera dagar och det bubblar hela tiden.

    Ja jag gjorde FET, stoppade in en 5 dagars den 3/9. Ja jag ska ringa i morgon & höra med dem. Ja det är skönt, nu är Lutinus som kommer ut, kan vara lite gult i bland oxå.
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF