Inlägg från: Inalina |Visa alla inlägg
  • Inalina

    Vi som blivit gravida efter IVF

    anina skrev 2018-09-23 22:44:55 följande:
    Hoppas verkligen på det bästa. Du vet som sagt att det kan vara normalt. Tänkte på en annan sak. OM det är dåligt så kan det ju också vara så att du mister ett embryo och har kvar ett.

    Vet inte om jag lugnade nåt eller stressade om dig ännu mer. Jag tror iaf du har 2 små pyren kvar där inne. :)
    hur går det för dig förresten? har du fått tid att gå o prata med någon om hur du känner?Hjärta
  • Inalina
    BaKu skrev 2018-09-23 06:06:05 följande:
    Åh nej! Håller tummarna för att allt är okej. Det är verkligen din tur nu!
    tack för pepp! Hjärta flytningen slutade men ovissheten är ju skitjobbig såklart -  får avvakta vul på måndag. man blir ju alldeles knäpp i den här karusellen - den oron och ovissheten man känner hela tiden här i början - man vågar liksom inte tro att det ska kunna gå vägen. jag hoppas verkligen de känslorna lämnar mig snart så jag får gå tillbaka till att vara en glad och positiv människa som tror att allt alltid löser sig. känner inte igen mig själv riktigtSkäms
  • Inalina
    Mjbo skrev 2018-09-24 09:02:03 följande:

     


    Va härligt att det verkat avta! Hoppas det håller i sig :)


    Ja har lite molvärk som kommer och går, det känns bra. Och sen har jag faktiskt fått lite ömma bröst sedan någon dag tillbaka.. Annars inget :)
    Hade en riktigt SKIT dag i lördags! va nere i botten verkligen. låg i soffan heeeela dagen med en filt över huvudet. Lyssnade på IVF-podden och tyckte synd om mig själv.. Pratade inte med någon, inte ens min man. Sen sent på natten (kunde inte sova så va vaken till ca 4.30)... DÅ kom jag på att nu jäklar ska jag skärpa till mig! Fick en riktig tankeställare. 


    SÅ, nu tänker jag oxå vara gravid tills motsatsen är bevisad, och det känns såå bra! :) Är så mycket gladare och trevligare. Tänk att man ska behöva komma till botten för att kunna se ljuset..  :) 


     


    Hur mår du?  


    Ja men du har så rätt!Hjärta härlig inställning!
    så bra att du kan skärpa till dig och faktiskt 'våga' vara gravid nu - jag ska också försöka lämna mina tvivel och ta det som det kommer istället - finns ju ändå inget jag kan påverka i den här karusellen just nu! Roligare att vara gravid än inte gravid så vi väljer det förstnämnda tycker jagKyss 

    jag mår bra - inga större krämpor vilket ju är rätt skönt ;)
    Kram! 
  • Inalina
    Mjbo skrev 2018-09-24 09:17:06 följande:

    Ja! Jag hoppas det håller i sig! Man är ju inte så balanserad lixom, men känns så bra att ha den inställningen så jag hoppas verkligen den håller sig kvar ;) 


    Skönt att du mår bra, Inga mer "konstiga" flytningar?


     


    Idag är första dagen utan lutinus för mig! Känns lite läskigt måste ja säga. Både skönt att slippa de kladdiga, men samtligt läskigt att sluta med något som hjälper den lille där inne.. men men, idag är det exakt 2 veckor till UL. och du har bara en vecka.. så avis :D Tycker du tiden går fort eller lika långsamt nu? :)


    hehe nä balanserad är jag verkligen inte - började storgråta igår när mannen skällde på mig för att jag skällde på honom... hehe han är snäll i alla fall och vill ju inte att jag ska vara ledsen så han bad om ursäkt Tungan ute (för ingenting typ då hihi)

    nä flytningarna verkar hålla sig i schack nu - tar ju fortfarande väldigt mkt progesteron så rikliga flytningar fortfarande men nu har det vart beige/vitt i morse så tror det som var i helgen försvunnit i alla fall! jag ska fortsätta med progesteron till v 12 - tiden går fruktansvärt långsamt.... känns som att man vart gravid i typ 3 mån redan sen kollar man på appen som säger v 5+3 -  snopet! 
  • Inalina
    Seb81 skrev 2018-09-24 08:29:41 följande:
    Jaaaaaaaa hejja oss!!!! Jag funderar på om jag skulle boka in blodprover på Werlabs! Vad tror du? Eller kommer jag bara bli mer stressad tror du? :) hur tätt ska man göra dem i sånt fall?

    Skönt at du börjar få lite mer gravsymtom! Nu hoppas vi på mera ;)

    Kraaaam
    Glad jag skippade att ta blod prov idag - kanske gör det senare i veckan för att kolla men vill gärna försöka koppla bort oron ett litet tag och det gör jag inte genom att hela tiden jaga tecken på att jag är gravid...

    så nä jag tycker inte du ska beställa blodprov på werlabs - om du inte verkligen tror att det får dig att må bättre. som sagt - man måste ju även göra 2 st - med 2 dagars mellanrum och SÅ roligt är det ju inte att bli stucken Skäms nu kör vi på att vi är gravida till motsatsen bevisats som Mjbo sa - och beviset får vi om 1-2 v på VULKyss! kram!!
  • Inalina
    Mjbo skrev 2018-09-24 10:31:43 följande:

    haha ja usch, ja känner igen dedär, ja har vart lite upp och ner i humöret jag med under helgen ;) men, de får dom ta :P 


    Oj, du ska ta lutinus till vecka 12?? Varför så länge? 


    jag vet faktiskt inte - det är en stor skillnad där mellan svenska och utländska kliniker. de svenska tycker att kroppen tar hand om progesteronförsörjningen när man blivit gravid och de utländska (iaf min) tycker det är säkrast att fortsätta t.o.m. v 12.
    är nog inget rätt eller fel Glad
  • Inalina
    Seb81 skrev 2018-09-24 12:15:04 följande:
    Haha åkte i morse & tog ett. Så nu är det gjort :) Nu ska jag njuta av min mage & mina stora bröst ;)

    Så då borde jag göra om det om 2-3 dagar då?

    Ja nu är det 2 v kvar till vul, jag längtar så jag spricker!!

    Nu kopplar vi bort oron & njuter för varje timme!

    Kram!! Tack för stöttningen!
    ok - då får du berätta vad ditt hcg låg på sen när du får svar - är väldigt nyfiken! =)

    du behöver ju inte ta ett andra blodprov - utan istället kolla referensvärdena på nätet och jämföra med dittTungan ute njut på du också - nu siktar vi mot målet den 23-24 maj ;)
  • Inalina
    Seb81 skrev 2018-09-24 15:20:33 följande:
    Absolut, väntar med spänning här! Hur ska det ligga då? Finns det någon lista man kan kolla på och se hur högt det ska vara?

    Ja nu siktar vi på målet i Maj! Fy fan vad jag längtar!!

    Kram
    Jag fick några referensintervall från läkaren där jag tog blodprov förra veckan men kan ju inte lova att dessa ska stämma med dej.

    v 3-4 75-2600
    v 4-5 850-21 000
    v 5-6 4000 - 300 000

    haha så intervallerna är sjukt stora alltså ;) sen är det så komplicerat med de där veckorna men antar att du är i 5+2 typ idag? 
  • Inalina
    Mjbo skrev 2018-09-24 20:47:48 följande:

    Nä, varken illamående, kissnödig eller hungrig. Men ja är glad så länge ja slipper dom alla tre :)

    Idag har jag haft/har jätte ont i brösten. Ömmar jätte mycket. Annars inga symptom alls, inte ens molvärk idag. Men de är väl lite upp och ner förståss :)


    Jag känner precis som dig- mina bröst har börjat ömma mer idag:)!! Behöver inte kissa oftare och magen o ryggen/svanken har hållt sig lugna. Känner att jag borde börja träna ryggen lite snart- är så ovan att inte gå på gymmet och nu kör jag bara yoga o powerwalks men tror jag får ont i ryggen av att inte träna.. ska du på första bm besöket vid dit vul? Eller har du redan vart på nåt inskrivningsbesök typ..? :)
  • Inalina
    Seb81 skrev 2018-09-24 18:56:47 följande:

    Tack! :)

    Jag får hopps att jag får svaret innan jag ska till bm i morgon kl 15, så kan hon tyda dem. Idag är jag i 5+1 :) saaaaakta tiden vankar sig fram.... haha! Fy fan vad tiden gå sakta nu alltså!!


    Vet inte om jag gjorde dig klokare haha :) vad ska du göra hos bm i morgon? Går man dit innan vul alltså..? Nu äntligen har tuttarna börjat ömma, haleluja!
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF