Forum Övrigt - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vi som blivit gravida efter IVF

  Sön 9 dec 2018 14:06 Läst 78101 gånger Totalt 3469 svar
  Visar endast inlägg av gammelpysen - Visa alla inlägg
 • Sön 9 dec 2018 14:06 #1674
  Mjbo skrev 2018-12-08 21:16:07 följande:

  Kände du dig bra i dessa? Kanske var nå konstigt på modellen jag provade, eller oxå har mitt huvud inte hunnit med i dessa kilon ja lagt på mig, för ja kände mig som en flodhäst haha:p


  Jag tycker de är jättesköna! Hade gärna köpt fler par men känner att pengarna rinner iväg. Har köpt 3 nya bh i veckan. Den första på 75d var lite för liten i omkrets (har visst lagt på mig även där) så köpte två på twilfit igår storlek 80d (är i vanliga fall 75b). Underbar kvalité, var något lättare tyg, modellen heter space tror jag. Kan verkligen rekommendera den. Går att böja ner med så tänker mig att det kommer funka för amning också om inte brösten blir ännu större (med sonen gick jag upp absurt myclet och närmade mig fkupa...).

  Ultraljud i morgon och vi ska ta reda på vad det är för filur som gömmer sig där inne då har redan spanat in lite kläder på kapp Ahl... är det en tjej ska jag köpa en helt otroligt söt body med hjärtan <3 blir glad vad det än är. Har nog både pojk- och flicknamn klara, två gamla namn som släktingar haft som var födda på 30- respektive 00-talet. Speciellt tjejnamnet är väldigt ovanligt men blir ursnyggt ihop med vårt efternamn
 • Sön 9 dec 2018 23:19 #1677

  Japp, rul. Är lite nervös faktiskt över att ta reda på kön. Vore kul med en tjej samtidigt som jag gärna vill att min man ska få en son.. känns som om man kommer att sörja det man inte får hur man än vänder och vrider på Det! Helt otroligt med tanke på hur mycket man kämpat för att komma hit...

 • Mån 10 dec 2018 13:59 #1683

  Hej alla! Nu är vi till åka från ultraljudet och trenden håller i sig. Det är en liten flicka <3 stämmer också över statistik med icsi där tjejer ska vara vanligare.

  Nu blir det dyrt har redan siktat in små rosa barnkläder ...

 • Tis 11 dec 2018 08:50 #1687
  Inalina skrev 2018-12-10 14:54:43 följande:

  Heej! men så härligt med en liten tjej  och ja även om jag inte köpt något ännu känns det ju inte direkt svårt att fylla en babygarderob med diverse tjejkläder hihi!

  Kram!


  Mjbo skrev 2018-12-10 15:44:12 följande:

  Åh så mysigt! <3 allt såg bra ut annars oså? :)


  Tusen tack! Är så otroligt glad och tacksam. Nu börjar jag verkligen mysa och längta efter bebisen. Även maken är fullständigt lyrisk ? igår kunde även han känna rörelser lite lätt, men moderkakan ligger som sagt i framvägg så de riktiga sparkarna kommer att dröja.
 • Sön 23 dec 2018 13:38 #1738
  Kallamakka skrev 2018-12-23 12:00:45 följande:

  Hej gänget!

  Följt er på avstånd sedan mitt ma jag fick. Ser att tiden har sprungit iväg och att ni nu har kommit långt på vägen redan i era graviditeter! :)

  Jag har ju länge önskat att jag ska få återta en plats i ert gravida gäng, och idag kom det klara besked - att går allt som det ska så får vi en bebis i slutet av augusti istället för i maj! Är alltså gravid igen, och är försiktigt med glädjeyran denna gång men självklart glad! :)

  God Jul på er allesammans! :)


  Åååååh!!! Stort Grattis!!! Så glad för din skull!!! Och välkommen hit igen! Fick ni börja om på nytt eller hade ni i frysen?
 • Lör 29 dec 2018 19:06 #1773
  Ellencassandra skrev 2018-12-29 16:28:08 följande:

  Åh, idag förstod jag för första gången att det är rörelser jag känt sen nån vecka tillbaka. Fick nämligen se utanpå idag. Naveln åker in och ut som små vågor, å är som vågor lite varstans när den rör sig. Helt fantastisk känsla och jag kan inte förstå att det äntligen händer efter så lång tid av kämpande. På nåt sätt är det först nu det känns verkligt.


  Åååh! Förstår känslan så väl. I morse låg jag till och med och grät för jag är så lycklig av att äntligen vara gravid. Även maken får tårar i ögonen emellanåt. Helt sjukt vad vi längtat efter detta.
 • Sön 30 dec 2018 08:07 #1778

  Vi väntar en liten tös och har kommit en liten bit på vägen vad gäller namn. Men det är svårt!!! Vi hade varsitt namn som vi både röstade ner åt varandra, sedan hittade vi ett klassiskt namn som vi båda gillar. Vi får låta det sjunka in helt enkelt.

  Däremot har jag redan handlat lite kläder, bland annat på rean. Svårt att låta bli när det finns så mycket sött <3

 • Mån 31 dec 2018 11:30 #1786
  BaKu skrev 2018-12-31 04:09:10 följande:

  Sitter nu uppe och mår superilla. Vaknade för en stund sen av att jag (ursäkta) hade en spya i halsen. Det kom aldrig upp helt men får inte bort kräksmaken. Har haft ögonflimmer och huvudvärk sista två veckorna, men har bara tagit det som ögonmigrän (vilket jag haft förr, innan graviditeten). Nu känner jag mig varm och magen är lite sådär. Ringde förlossningen, men hon trodde inte det var havandeskapsforgiftning med tanke på att jag haft så bra värden genom hela graviditeten och jag hade "vaga" symtom. Nu fick jag ta två Alvedon så skulle vi se hur jag mår om cirka två timmar. Om jag fortfarande kände mig dålig skulle jag ringa tillbaka.

  Tanken är nyår hos föräldrarna där vi även ska fira en 60-åring, men just nu känns det som det inte blir mycket firande för vår del. För min del kan bebis gärna få komma så snart som möjligt. Kan tänka mig att åka in under dagen för att få en bebis tidigt på nya året...


  Oj! Då är det kanske något på gång?

  Åk in om du är orolig. Hellre en gång för mycket än för lite.

  Tänk om det blir en nyårsbebis kram!!!
 • Mån 31 dec 2018 11:32 #1787
  Mjbo skrev 2018-12-29 15:11:49 följande:

  Låter härligt!! Kul att ni kan känna så tydligt båda två redan, vi längtar tills mannen kan känna oxå, såå mysigt!!

  Ja har läst mig till att de sover ofta men rätt korta intervaller resan nu, så de är vakna en hel del redan! Så häftigt! :)


  Är det så vad gäller sömnen? Det förklarar en del. Minipysen är nästan som en liten klocka. Vaken på morgonen, sedan runt lunch, sedan runt 18 igen. Lite häftigt. Sedan blir hon pigg av maten, men det kanske snarare är min mage som väcker henne när jag ätit.
 • Mån 31 dec 2018 11:38 #1788
  Mjbo skrev 2018-12-28 08:44:14 följande:

  Jag förstår, alltid ska de finnas nånting att kommentera på för de utomstående, att man inte bara kan låta en person va gravid i fred :p hoppas du kan ta kommentarerna med en nypa salt, förstår att det blir tröttsamt.

  Jag är fortfarande ledig och börjar inte fören den 9e januari igen, så himla skönt med långledigt.. välbehövligt.

  Måendet är inte på topp. Va på akuten här om dagen efter en natt med hemska sammandragningar och magvärk så ja trodde ja skulle avlida och att ungen skulle komma ut. Det var hemskt. Feber och högt crp konstaterades men inte mycket mer än så. Fick antibiotika för uvi men jag tror inte riktigt på det... Så jag är sängliggandes ännu en gång. Magen gör ont till och från förfarande.. ska vila och tar min medicin så får ju hoppas de går över. Det som va positivt var att livmodertappen inte har påverkats utan den är ca 4cm som den ska, och lilla i magen lever, fick se hjärtat slå på ett 2 sekunders ultraljud. Så det va skönt att allt va som de skulle där iallafall, huvudsaken.

  Hur mår du?? :)


  Hur mår du Nu?

  Jag hade sammandragningar veckan innan jul och fick lämna urinprov för säkerhets skull. BM ringde upp på fredagen. GBS så fick antibiotika. Jag tyckte heller inte att det gav med sig utan åkte in på julafton till prenatal, ingen fara.

  Har de kollat GBS för dig? En tredjedel av alla kvinnor har det och man behandlar endast vid besvär men har man haft besvär under graviditeten sätter de in en antibiotikakur innan förlossningen för att undvika smitta till bebisen.

  Kram!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll