• Äldre 9 Nov 23:57
    225407 visningar
    3525 svar
    3525
    225407

    Vi som blivit gravida efter IVF

    LillaAw skrev 2018-11-09 18:21:10 följande:

    Idag fick vi med svart på nipt. Inga kromosomfel eller så. Och det är en liten flicka som bakas där inne :) känns roligt att veta! Trevlig helg på er <3


    Nämen vad härligt!! Stort grattis till fina resultat!:))Så himla mysigt att få veta vad som gömmer sig där inne!! Kan inte förstå att vi har svaret online och jag håller mig från att titta!! Haha
  • Äldre 9 Nov 23:59
    Hoppomliv skrev 2018-11-09 18:11:25 följande:

    Hej! Vilken dag har ni gjort äggplock med kort protokoll när ni lyckats bli gravida?


    Hejsan:) Jag plockade dag 11 eller 12 fick tillbaka ett 5 dagars och blev lyckligtvis gravid:)
  • Äldre 10 Nov 22:34
    Hoppomliv skrev 2018-11-10 00:54:03 följande:

    Tack för svar! Och grattis till graviditeten :)


    Tack snälla du:)
  • Äldre 12 Nov 21:13
    Mjbo skrev 2018-11-12 11:15:55 följande:

    Någon som har vågat sig på att kika runt på vagnar ännu? :)

    Vi har inte kollat i fysisk butik än, det dröjer nog många veckor till.. men däremot har vi läst på och kollat på Internet. Har fastnat för bugaboo fox. Ser så himla smidig ut, och så är den såå fin tycker jag.. Så en sån ska jag definitivt klämma och känna på sen när det är dags :D


    Ja jag har börjar fundera lite..:)) Körde en Stokke Trailz till min dotter och var såå nöjd! Väldigt smidig och brs terrängvagn. Älskar att den är hög då både jag och mannen är långa. Skönt att få upp bebisen lite. Nu har jag börjat fundera på om jag behöver en dubbelvagn eller inte...Könns ju så dumt att köpa en ny men vill inte heller att min dotter ska bli utan :( Är ju en hel djungel det där!!:)
  • Äldre 12 Nov 21:17
    nuaerdetmintur skrev 2018-11-12 17:30:52 följande:

    Hej! Nu vågar jag mig in i denna grupp också, gjorde idag vårt första vul och de såg ett hjärta ticka! Nu längtar jag till inskrivning 27/11 hos bm. Är just nu i v 8+3 ! Grattis till allesammans !


    Åh stort grattis till er och välkommen!:) Hade ni försökt länge? Hur mår du?
  • Äldre 13 Nov 15:50
    nuaerdetmintur skrev 2018-11-12 21:41:15 följande:

    Tack :) kolla tillbaka nått inlägg så har du hela historian :) jag mår bra, har dock skrämmande lite symptom, molvärk till och från och ömma bröst, samtligt som jag känner mig superglad över att slippa illamående så tänker man ju att man borde ha mer symptom :/


    Oj vilken resa ni gjort! Helt klart er tur! Jag hade inte heller mer symptom än det faktiskt i början. Sen kom lite känslighet mot lukter och smaker smygandes men blev aldrig värre än så:) Så njut av graviditeten och att du mår så pass bra! :))
  • Äldre 13 Nov 15:54
    Seb81 skrev 2018-11-13 09:02:03 följande:

    Allt såg toppen ut och hon kunde se att det var en liten snopp, men inget är säkert sa hon..... inte ens nipt ska man lita på tydligen!

    En 7 cm lång liten myra, vi är överlyckliga!!!!!! Blev fram puttad 2 dagar till så går in i v 14 i morgon, wiiiiiiii!!!

    Här är lilla miraklet!


    Men Åhh så fin!! Haha helt otroligt att vi har små bebisar i magen!! Man glömmer lätt bort det ibland sen blir man påmind när sånna här bilder kommer upp! När är BF? Vad sa NIPT om kön? Flicka? Visste inte att de kunde så kön så tidigt på ultraljud! Sprattlade den ngt eller sov den?:) eller han såklart!!
  • Äldre 14 Nov 18:14
    anina skrev 2018-11-13 13:49:44 följande:

    Igår fick jag hem mitt foglossningsbälte. Blev lite förvånad av att det är en karl som använder det på bilden utanpå. =) Köpte det som du rekommenderade Baku. 

    Förresten ni som har känt sån där fladder. Jag är i vecka 15 och i förrgår kände jag som ett par bubblor på högersidan, ganska högt upp dock. Det var annorlunda mot när det bubblar i tarmarna. Kan det ha varit bebisen jag kände?

    Jag har köpt en julkalender till bebisen. =) Såg en Disney-kalender med 24 små böcker och kunde inte låta bli. Så i dec ska jag sätta mig ner en stund och läsa på bebisen varje dag. Ska bli mysigt, en stund för oss själva. Låter kanske larvigt?

    Vet inte Mjbo om jag svarade angående julen men jag ääälskar också den tiden. Julpynt, musik och gott. =) Och nu har det börjat. =)


    Har du börjat få foglossning? Vart känner du sv? Har också börjat känna lite och fasar för att det ska bli värre!

    Tror absolut att det kan ha varit bebisen jag har känt några gånger med inte alls regelbundet! Har du känt ngt mer? Neej det är inte larvigt! Supergulligt ju! Bebis kan höra din röst och kommer säkert också tycka om den rutinen! Tänk nästa jul så kan vi ligga och gosa med bebisarna(som inte är så jättesmå då iofs :)) i allt julpynt! Älskar också julen!
  • Äldre 14 Nov 18:19
    Kumminsilver skrev 2018-11-14 10:22:35 följande:

    Har precis varit och hämtat ut mer Progynon. Det gick jättelätt nu när det stod svenska namnet på medicin. Så skönt att slippa krångel med det!

    När började ni känna symtom? Känner efter hela tiden och vill känna något men det gör jag inte. Var jättetrött igår men det kan ju bero på andra saker. Kände mycket mer för en vecka sen än vad jag gör nu och gjort de senaste dagarna. Då mådde jag både illa och hade molvärk till och från.


    Vad skönt att det gick smidigt! Mina symptom har verkligen kommit och gått! Vissa dagar kände jag ingenting alls och ibland massor! Blir bara tröttare och tröttare och har redan en rätt stor mage haha :o Molvärk har jag haft regelbundet i mage och rygg. Illamående och känslig för lukter var mer förut och jag ville inte dricka kaffe men det är bättre nu:) Vilken vecka är du i nu?
  • Äldre 14 Nov 18:24
    anina skrev 2018-11-14 12:15:13 följande:

    Nu har vi fått svar på nipt. Allt såg normalt ut. =) Såå skönt.

    Men könet vägrar de säga på telefon. Du kan få det på en lapp när ni kommer den 12 dec sa hon. Blev helt ställd. Jag sa att vi har ju bjudit släkten på tårta för att avslöja svaret. Så jag ska åka dit på fredag klockan 9 och få det. 

    Så ska vi lämna lappen till ett konditori så ska de färga grädden inuti antingen blå eller rosa. =) 


    Vad konstigt att de kunde säga provsvar på sjukdomar över telefon men onte kön? Mycket konstigt! Vi ska också göra så när vi får reda på könet! Bjuda familjen och lite vänner på adventsfika efter RUL. Ska ni få reda på det samtidigt som familjen eller ska ni tjuvkika innan?
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF