Forum Övrigt - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vi som blivit gravida efter IVF

  Mån 8 okt 2018 18:38 Läst 78101 gånger Totalt 3469 svar
  Visar endast inlägg av Seb81 - Visa alla inlägg
 • Mån 8 okt 2018 18:38 #621
  Mjbo skrev 2018-10-08 18:26:20 följande:

  Åh va härligt!! Stort grattis till så fint resultat!! :)

  Hur kommer det sig att dom flyttade fram dig? Med tanke på att den är ju insatt när den är insatt, så ålder visste som väl, eller?:)


  Ja men eftersom dom först gick efter min mens så blev det ju så eftersom den är äldre :) ja du fattar. Myra var större än 7+1... jag vet inte haha frågade inte så noga! Vi var så glada så vi glömde fråga allt vi tänkt fråga!! Sen så förstod jag att det skulle bli så för jag har så kort cykel ocå, tar man efter min cykel så är jag i 7+4 på pricken.

  Tack för grattis hälsningen, fy fan vad lycklig jag är!
 • Tis 9 okt 2018 08:24 #627
  Ellencassandra skrev 2018-10-08 20:52:47 följande:

  Usch skulle duscha å såg att det kommit en liten brun/blodig fläck i trosan. Inte stor fläck alls utan mindre än en 50öring typ. Men jag är så nojig nu såklart. Kollar i trosan hela tiden å torkar mig för å se om det syns nåt. Usch hatar å va så orolig :( vill nästan boka in ett tidigare ul bara för det.. ska på min nästa måndag men orkar man vänta?


  Hej!

  Jag kan lugna dig med att jag började stört blöda förra fredagen och har haft bruna flytningar sen dess... & jag har Lutinus. Vi har sett myran på vul 2 ggr under den tiden & hjärtat slår fint! Det är såååååå vanligt att blöda och ha färgade flytningar under graviditet. Men ja.... jag har ocå varit liiiiiivrädd så jag förstår din oro. Du ska börja oror dig om det kommer massa blod, klumpar och smärta. Annars är det bara onödigt att oroa sig! <3 Men ring din bm och prata med henne så kanske hon kan lugna dig med!

  Ta hand om dig! Kram!
 • Tis 9 okt 2018 11:46 #632
  Ellencassandra skrev 2018-10-09 08:43:07 följande:

  Tack för lugnande ord. Jag har ju läst att det är vanligt men hade MA förra gången så är extra nervös å orolig nu :( försöker tänka positivt men det är svårt.

  Svarade gyn på varför du blödde så? Jag brukar aldrig bli irriterad av lutinus. Vad jag märkt. Men tänker att ljusbeige måste ju då ha varit gammalt blod som blandats med lutinus?

  Återigen tack å hoppas jag har samma tur som dig <3 grattis till er!! :)


  Förstår att du är orolig.... jag hade oxå MA sist, fruktansvärt!! Att ens kroppen kan bete sig så? Jag hade en ofosterlig graviditet, fick MA i v 9+0, kan inte fatta att kroppen kan fortsätta när det inte ens fanns någon bebbe. Hur var det för dig? Jag vet att det är sjukt svårt att tänka positivt, jag tänker fortfarande negativt men om myran finns kvar efter skyfall med blod och 1,5 v flytningar blodiga & bruna så måste jag tänka att det har inget med myran att göra! Har det kommit något mer? Bena flytningar är gammalt blod. :)

  Nej de visste inte vart det kom i från men en sak sa de och att det inte kommer från livmodern. Jag misstänker att det är mina slemhinnor eller den cysta jag har på höger äggstock. Den hittade dom i går :/ Han sa att den var godartad och vi ska ha koll på den.....

  Såklart du har lila tur <3 Har du sett bebben än?
 • Tor 11 okt 2018 13:48 #677
  Ellencassandra skrev 2018-10-09 13:14:00 följande:

  Exakt samma här. Ofostrig graviditet. Hemskt ju. Det var en chock. Att det liksom inte ens fanns nåt foster?

  Jag hoppas att det är slemhinnorna som är känsliga. Kom lite beige i trosskyddet tidigare på fm. Nu går jag å kollar stup i kvarten.. kommer inget när jag kissar å torkar mig. Verkar bara ha kommit ut med lutinus..

  oj då! Skönt att den var godartad iallafall :/ påverkar det graviditeten något?

  Nä jag har ju inte det.. :/ får se när det blir. Har ju ul bokat till nästa måndag men tror inte jag klarar av å gå runt å oroa mig så länge. Vill bara veta.


  Ja men det är helt sinnes hur ens kroppen kan bete sig så... jag visste inte att det ens fanns sånt mf innan det. Jag trodde, blir det mf så kommer det ut. Helt sinnes!! Så sjukt jobbigt att gå så länge och tro att man är gravid! Så har det inte ens funnits något liv!

  Ja men det är nog ingen fara! Sålänge det inte stört blöder med smärta och klumpar så är det ingen fara!

  Hur länge ska du ta Lutinus?

  Ring till gyn eller bm & prata med dem och säg att du är orolig! Så kanske du får komma in tidigare. Vilken vecka är du i?
 • Tor 11 okt 2018 20:29 #695
  Ellencassandra skrev 2018-10-11 14:13:59 följande:

  Aa verkligen. Fruktansvärt. Det vill man inte vara med om igen. Tänkte som du liksom att så länge man inte blöder så är det lugnt. Så var det ju inte.

  Blödningen försvann och jag var inne tidigare i veckan och fick se ett hjärta slå :) så känns tryggare. Ska till ivf kliniken på måndag för deras vul :)

  Mår skitilla hela dagarna så det e väldigt jobbigt å jobba :P kom direkt nu i v 7. Men har sluppit spy iallafall.

  Hur mår du och vilken vecka e du i? :)


  Ja men då så, då har du ett friskt barn i magen! Skönt att du ska dit på måndag!! :)

  Ja mitt illamående har smugit sig på nu i v 8, men de två senaste dagarna har jag mått illa nästan hela tiden... lite sådär små störande. Jag kan inte äta för mycket, gör jag det så vill jag bara spy... får kväljningar. Kväljningarna i samband med mat har varit sen v 7. Jag spyr inte heller, skönt att vi slipper det ialf ;)

  Det jobbigaste tycker jag är att jag är hungrig hela tiden men INGEN mat duger... jag vill inte ha nått. Det enda som jag får ner mycket av är frukt och lakris. Annars kan det kvitta. Så det är lite jobbigt när man ska ställa sig och laga mat, för jag kommer inte på lågor att laga hahaha!

  Annars mår jag bra. Brösten är as ömma och svullna. Magen uppsvälld. Ap trött vissa dagar men andra piggare. Men jag sover som en kratta, vaknar hela tiden och nu har kisseriet dragit i gång på natten med. MEN jag klagar INTE... njuter varje sekund med mina symtom & växande mage!!! Kan dock inte fatta att jag är gravid vissa stunder... helt sinnes!! Mirakel! <3

  Jag gick in i vecka 9 idag, 8+0 :) Vilken vecka är du i? 7+ eller?

  Åh så spännande med vul på måndag! Önskar att det var kub dags nu så det värsta veckorna passerat! Så man kan börja planera lite och köpa saker... var på Åhléns idag och skulle köpa present till en kompis som fått barn precis. Guuuuuud vad jag längtar tills jag får köpa kläder och så! Så mycket fint!! Längtar! <3

  Ska du göra nipt? Det ska vi göra :) Då ska vi ta reda på könet oxå, så om ca 3 v så vet vi om det blir en prinsessa eller prins! Såååååå spännande!!!
 • Tor 11 okt 2018 20:37 #696
  Inalina skrev 2018-10-11 14:21:12 följande:

  härligt att allt verkade bra! Och ja urinvägsinfektion är ju inte kul - hoppas verkligen du slipper det!!

  spännande med KUB, jag ska själv boka in ett sånt där NIPT test - är ju 34 år så förmodligen lite högre risk för kromosomavvikelser tror jag. NIPT kan man göra från v 9+0  så om lite mer än en vecka! så jag tror vi kör på det direkt trots att vi får betala från egen ficka. 


  Vi har bestämt oss för nipt oxå, hur spännande är inte det då! <3

  Från v 9+0 säger du, där jag ska boka in står det 10+0. Har du frågat kliniken om det? Jag kommer få betala ca 5000kr, men det är det så värt!! Plus att man får veta könet oxå, alltså jag dör av spänning!!
 • Fre 12 okt 2018 14:55 #706
  Inalina skrev 2018-10-11 22:01:19 följande:

  Men så kul!! Jag fick tid 1 nov (känns ju som en evighet..) åh då får vi verkligen följa varandras steg med kön också jätteroligt! Vi får betala 8500kr.. är ju skitmkt men så är det här i Schweiz jaja... visst har du barn sen tidigare har jag för mig? Flicka eller pojke?

  Detta är vår första..


  Men då gör du testen i v 9+ eller 10+?

  Jaaaa så spännande! Klart vi följs åt :)

  Ja kag har 3 pojkar, så en tjej hade varit riktigt kul... men bara jag får ett frisk barn så spelar det ingen roll vad det är! <3

  Längtar så jag spricker!!
 • Fre 12 okt 2018 14:57 #707
  anina skrev 2018-10-11 22:26:24 följande:

  Vi hoppas förresten få göra nipt. I Blekinge får man det gratis om man är 32 eller äldre vid befruktningen. Vi gjorde insättningen 1 månad innan jag fyllde 32 så det är inte säkert vi får det enligt bm. Men hon bokade in ett ul hos läkaren den 2 nov, så får läkaren bestämma.

  Jag tar gärna reda på kön, min sambo är dock inte så sugen.


  Vilken vecka sa hon att i från man kunde gör nipt? 9+ eller 10+? På det testet som jag ska boka står det 10+0 tidigast!
 • Fre 12 okt 2018 21:11 #717
  Inalina skrev 2018-10-12 15:29:05 följande:

  v 10+ blir det då för mig. är nog säkrast den veckan.

  suck, nu när jag var på toa kom det lite färskt blod när jag torkade mig. att man aldrig kan få slappna av... orkar inte göra nåt åt det just nu - får se på vilken nivå oron är om några timmar istället. Vet ju att du råkade ut för samma så hoppas på det bästa sitter på jobbet o försöker fokusera - jätteenkelt..


  Men nej!! Hur går det? Fick ocå en blödning när jag torkade mig förut... har inte kommit något mer! Är så trött på att gå på tårna nu alltså. Vill bara njuta. Hann njuta 2 dagar utan bruna flytningar. Nu mensvärk och tidigare idag rosa på pappret. Men pratad emed gyn, de sa att det är nog mina slemhinnor eftersom det inte kom från myran när de kollade på vul. De hittade inte vart blödningen kom i från heller. Jag får väl lita på dom. :/

  Ja 10+ är nog säkrast! Längtar så jag dör dit :) :) :)

  Hoppas du mår bra!!
 • Fre 12 okt 2018 21:16 #718
  Inalina skrev 2018-10-12 13:17:24 följande:

  Jahapp då har man vart och smällt i sig en meal från Burger King till lunch igen det var underbart gott och jag skulle kunna smocka i mig 3 hamburgare till känns det som. (drack i alla fall vatten till)...

  kiwi o clementinerna äter jag mellan mina frosserier..... låg och tänkte på kebab igår när jag skulle sova och då hade jag precis ätit en stor god middag... hoppas detta försvinner snart och att jag får cravings efter sallad istället som brukar vara min lunch i vanliga fall!


  Haha, men så gött!!! Jag är sååå avis... jag kan typ knte äta nått, får kväljningar och börjar må illa direkt när jag äter. Så jag mosar frukt, vindruvor, clementiner & äpplen. Det är det enda hag kan äta som jag inte mår dåligt av. Tur att jag tycker det är sååååå gott ialf haha!!

  Mumsa på! Med min mellersta så åt jag kebabtallrik varje dag haha!

  Hoppas det går bra med blödningen <3
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll