Inlägg från: Anonym (J) |Visa alla inlägg
  • Anonym (J)

    Cellförändringar, oregelbunden mens (LÅNGT)

    Anonym (rädd) skrev 2018-09-17 09:39:51 följande:

    Är på dag 11 och det kom rosa på pappret när jag var på wc och gjorde nr 2. Nu blir jag orolig ska ju inte ha mens ännu. Vad händer med min kropp. Jag börjar bara mer och mer tro det är ngt allvarligt. Fattar ingenting just nu. Hela min värld rasar samman?


    Men varför rasar den samman?? Ta det lugnt, du har ju precis fått ett provresultat som säger att du INTE har tecken på cancer eller ens förstadie till cancer. Så varför är du sååå orolig? Har du varit hos gyn och bett dem kolla på livmodertappen?
  • Anonym (J)
    Anonym (rädd) skrev 2018-09-17 15:10:27 följande:

    Men klart man blir fundersam och orolig med sådana resultat. Jag vet att det stod ingen cancer mm i brevet. Är känslig som person så jag regerar alltid negativt och starkt på allt tyvärr och det känns skönt att få skriva av sig och höra fler särute som upplevt eller har erfarenhet av samma.


    Nej, jag förstår inte riktigt vad som oroar dig i provresultatet. Inte ens lätta cellförändringar. Och cellförändringar får många, många någon gång i livet. Och visst kan man få cancer, men även då klarar man oftast av det. Cancer är inte likamed döden i de flesta fall. Du kan lika gärna drabbas på miljoner andra sätt, varför är du rädd för ett uppenbart bra provresultat.
Svar på tråden Cellförändringar, oregelbunden mens (LÅNGT)