• Anonym (Opere­rad)
    Äldre 9 Oct 20:17
    2486 visningar
    5 svar
    5
    2486

    Gastric bypass/sleeve

    Hej!

    Jag har gjort en sleeve för ett år sedan.

    Har alltid varit överviktigt, dock har jag alltid haft lätt att gå ner i vikt. Mitt problem har varit att jag alltid varje gång går upp alla kilo igen. Har flertalet gånger gått ner ca 20-30 kilo utan problem, men gått upp dom igen inom loppet av ett par månader. Självklart får man slita (ursäkt språket) så in i helvete för att gå ner dessa kilon, men, det har gått varje gång.

    Jag skickade en egenremiss, fick svar att jag va för lätt för att godkännas. Blev så förbannad av detta.

    Bokade operationen privat, fick göra den inom 1 månad efter första kontakt. Så proffsiga och duktiga. Har inte haft en ända komplikation efter operationen. Mår bättre än jag någonsin vågats hoppats på både psykiskt och fysiskt. Det är det absolut bästa jag någonsin har gjort för mig själv. Jag rekommenderar det ABSOLUT!!

    Vägde förresten 100kg vid op, är 172cm lång.

    Väger idag 62 kilo sen ett par månader tillbaka och har stannat där. Mitt mål var 67, så ett par kilo under målet, men går inte ner mer iallafall, det är jag glad för :) orkar springa, leka med barnen på ett annat vis än förr, tar för mig mer i både jobblivet och privatlivet.. Nej fy tusan, den här operationen räddade mitt liv på både psykiskt och fysiskt.

  • Anonym (Opere­rad)
    Äldre 10 Oct 20:24
    #4
    Anonym (Opad) skrev 2018-10-10 16:39:46 följande:

    Jag gjorde min sleeve privat med ett bmi på 31. Fick en tid efter 2 veckor efter första kontakt. Mitt bästa val någonsin och klart värt varenda öre. Gjorde operationen för 3 år sedan :)


    Intressant att höra någon som de gått ett par år för. Upplever du att du pendlar i vikt nu? Kan du äta mer än du tycker känns bra? Ungefär hur mycket äter du under en vanlig middag? :)
Svar på tråden Gastric bypass/sleeve