• Anonym (A)
    Äldre 10 Oct 17:41
    5850 visningar
    9 svar
    9
    5850

    Hugg och värk v18, känner ni igen er?

    Jag har fått väldigt ont i nedre delen av magen i samband med att jag har ansträngt mig och har då blivit tvungen till att gå och lägga mig och vila för att det ska gå över. Ditt låter som att det är ännu värre men jag tänker att det kanske kan ha med ditt jobb att göra. Det bästa är nog att försöka få tag på din BM, att det ska göra så ont som du beskriver låter inte helt rätt. Har du någon möjlighet att lämna meddelande via Mina vårdkontakter så brukar det vara ett bra sätt att få tag på sjukvårdspersonal. Jag är rekommenderad att vända mig dit om det är något.

  • Anonym (A)
    Äldre 12 Oct 08:17
    #8
    Jessikkka skrev 2018-10-11 12:11:17 följande:
    Tog ditt råd och ringde BM som faktiskt svarade och hon tyckte det inte lät normalt och bokade in mig på en akuttid imorgon. Usch, så nu är man ju ännu mer nervös. När man googlar på det får man ju bara upp skräckhistorier :/ ska försöka slappna av och ta det lugnt resten av dagen, sjukskrev mig veckan ut så magen får vila. Hoppas det hjälper.
    Jag hoppas allt ser bra ut och att det räcker med vila. Skönt att BM verkar ta dig på allvar och att du fått en akuttid. Det är alltid bättre att kolla upp lite för mycket än att missa något som skulle kunna undvikas. {#emotions_dlg.flower}
    Lycka till!
Svar på tråden Hugg och värk v18, känner ni igen er?