• GGN

    Jag önskar ett barn till men han vill inte

    Hararochkaniner skrev 2018-10-10 20:23:31 följande:

    Övertalning, logik, manipulation, kanske till och med ultimatum.


    Stört...
  • GGN
    Anna198407 skrev 2018-10-10 21:33:26 följande:

    Tro mig jag har försökt att övertala . Mina vänner och familj säger det också att jag får försöka övertala honom t.om mina svärföräldrar ( hans egen mamma och pappa ) står på min sida och vill ha ett barnbarn till . Men ingenting biter på honom! . Jag har också hotat med att åka till Danmark och bli gravid , jag har slängt ur mig saker som att jag då får fundera på om jag vill stanna kvar i förhållandet , jag vägrar sälja spjälsängen och bebiskläderna för jag tänker att han kanske kanske skulle ändra sig en dag ..men han är envis som få så därför vet jag att Nej han kommer inte att ändra sig ! . Han är själv ensam barn ( adopterad ) och vet att han har haft det så jäkla bra , dom har rest mycket , han har fått moped och det ena och det andra och vill att vi ska kunna ge vår son det också . Han har aldrig haft ont av att vara själv säger han . Medan jag tänker precis tvärtom att gåvor och pengar det betyder ingenting jämfört med vad ett syskon gör . Sålänge man har en stadig ekonomi så att man klarar sig . Jag tänker också långsiktigt att den dagen då vi blir sjuka eller går bort vem ska han då dela sorgen med ? Vem ska han planera vår begravning med ? Min son är väldigt sällskapssjuk , han vill hela tiden ha närhet så därför skulle jag må så mycket bättre av att veta att han har någon om något skulle hända oss .

    Samtidigt som jag också funderar över om det är jag som är egoistisk ? Jag vill inte lämna min familj men tänk om det slutar med att jag gör det för att jag känner att längtan efter ett barn till betyder mycket mer , skulle min son må bättre av det ? att ha skilda föräldrar . Det känns inte heller bra .

    Nej det är riktigt jobbigt det här och önskar bara att han gav med sig så skulle allt bli frid och fröjd och alla glada och jag kan dö i frid att veta att min son är inte ensam.


    Alla nöjda och glada? Nej, inte alla.
  • GGN
    Anonym (?) skrev 2018-10-12 14:38:36 följande:

    Fast mannen kan mycket väl bli glad när graviditet och barn väl är ett faktum. Inte säkert men heller inte otroligt. 


    Det är klart den chansen finns. Det vet nog han också. Men tack och lov så chansar han inte, för tänk om det INTE blir så. Stackars barn i så fall. Det är barnet man bör tänka på först.
Svar på tråden Jag önskar ett barn till men han vill inte