• Anonym (.)

    Jag önskar ett barn till men han vill inte

    Anna198407......Känner du att ytterligare ett barn är så viktigt för dig så kanske du helt enkelt ska se till att skaffa barn med en ny man eller skaffa barn på egen hand. Det är bara du som kan avgöra om ditt egna behov av att skaffa ytterligare ett barn väger tyngre än din relation med din sambo.

    Väljer du att skaffa barn utan din sambo misstänker jag att ni kommer bryta er relation och ert barn kommer ha "skilda" föräldrar.

    Jag vet inte om barn far så illa av att föräldrarna separerar

    Men jag tycker att du ska respektera din sambos vilja och inte tjata på honom. Givetvis kan du sondera terrängen med jämna mellanrum för att höra om han ändrat sig.

    Vill du göra som kaninohare (eller vad det nu var för alias) föreslog, dvs att tjata, manipulera och ställa ultimatum så tycker jag att din sambo ska lämna dig. Då förtjänar han bättre.

  • Anonym (.)

    Anna198407....

    Som du ser så verkar det som om många råder dig till att känna efter vad som är viktigast för dig

    Att som "Hararo­chkani­ner" föreslår är inte rätt.

    Tjat, manipulation och ultimatum är snudd på vidrigt om det blir för mycket....men lite rätt har dock "Hararo­chkani­ner"....

    Visst måste man kunna prata om sin önskan....och det kan ju benämnas som övertalning....

    Självklart måste man ju under diskussionen få förklara för sin sambo att önskan är så kraftig att man är villig att söka sig vidare om det inte går att lösa.

    Så delar av Hararo­chkani­ners förslag kan ju vara rimligt i måttlig mängd och tydlighet.

    Dovt får jag erkänna att jag läser in att det är snarare är övertalningskampanj där ändamålet helgar medlen och där manipulation och ultimatum näst intill är eftersträvansvärt......bara för att Hararo­chkani­ners önskan ska uppfyllas.

    Ett sådant beteenden är inte acceptabelt....

    Hade du tyckt det var ok med tjat, manipulation ultimatum för att din sambo skulle få dig att ställs upp på saker i sängen exempelvis?

Svar på tråden Jag önskar ett barn till men han vill inte