Inlägg från: Anonym (Eldningsförbud) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eldningsförbud)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Skulle råda att tona ner det hela och fokusera lite mer på jobbet och din man och familj. Förstår att det känns lite spännande, kanske förbjudet spännande på sitt sätt...ni vet ju båda vart det kan leda till och ni eggas båda av just det förutom att ni ?klickar? så att säga. Inga heta sms mellan dig och mannen din? Frågan är väl vad du vill egentligen här, eller!? Ice bucket challange :)

  • Anonym (Eldningsförbud)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-14 23:19:30 följande:
    Har någon känt som jag för att sen ta steget att kyssa personen, och då inse att det känns helt fel och inte alls som man tänkt, och att det på så vis gått över?

    Är nog ung lika många åt båda håll gissar jag...med en viss viktning åt att det snarare blev en kyss till osv. Ett vågat ?halmstrå? att gripa efter om du frågar mig.
  • Anonym (Eldningsförbud)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-05 19:03:20 följande:
    Ja, hur svårt det än är att tro så är det ungefär så. Föräldkad/kör/intresserad - jag vet inte vad jag ska sätta för etikett på det egentligen. Men ja. Jag känner mycket för honom, är galet attraherad av honom. OCH jag älskar min man. Jag är väl en enhörning eller nåt. För så är det.

    Men det där nya, okända/outforskade och spännande finns inte riktigt kvar i den relationen du lever i, vilket i sig är fullt logiskt även om det blir lite vad man gör det till/ orkar göra det till. En klassiker som är lätt att hamna i. Fokus läggs på det som är kul, spännande och energigivande mm...det andra tröskar man på med av ren vana och rutin. Inte meningen att uppfattas som raljerande här och eller högtravande. Man gör massor av val i livet, de flesta är nog bra och rätt, andra mindre genomtänkta och klarsynta.
  • Anonym (Eldningsförbud)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-10 16:44:11 följande:
    Forts på det ovan...

    Det gick iväg innan jag skrivit klart. Iallafall, för mig är det inget tomrum han fyller, och jag vill leva med min man. Trots det så hände detta. Jag har definitivt inte letat eller tittat åt andra, inget behov av äventyr på det viset. Ändå står jag här, mitt i. Jag tror snarare att det för mig bottnar i något hos mig själv, och att vi verkligen klickat - än i mitt och min mans förhållande. Men ja. Det är fasiken inte lätt, trots att det på pappret är svinenkelt.
    kanske finns ett tomrum på jobbet i sig? vem har inte tänkt tanken att byta jobb utan att förmå sig att ta tag i det. Är jobbet i sig stimulerande? Utvecklas du och får förtroende i jobbet eller maler det mest bara på? Gissar att tiden på jobbet har varit och är mycket mer med denna flirt än utan...eller? Sen tror jag ändå att det du har med kollegan i viss mån ändå saknas där hemma. Svårt att bortse ifrån, även om du skriver att så inte är fallet. Behöver inte vara fel i sak, men kan tänka mig att det blir svårt att balansera på ett nyktert sätt när man är mitt i det.
  • Anonym (Eldningsförbud)
    frökenfia skrev 2019-11-01 10:47:24 följande:
    Vi kan gärna skriva privat till varandra om du vill ha någon att skriva av dig med. Jag är ju i en liknande sits och vill gärna ha någon att bolla mina tankar och funderingar med.
    På både gott och ont såklart med tanke på att du tagit ett rejält steg mot något nytt/annat. Frågan är vad som blir bra, bättre eller bäst i TS fall...verkar ju inte som hon kommit lika långt i processen...verkar heller inte som hon har det lika illa i sin hemmavarande relation.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift