• Gameof­throne­s
    Äldre 15 Oct 20:51
    411272 visningar
    2871 svar
    2871
    411272

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Åh intressant tråd, skriver mer till dig imorgonbitti.

  • Gameof­throne­s
    Äldre 16 Oct 08:23
    +1

    Jag tycker att du ska inte göra ngt och låta det vara. Du säger att du är lycklig. Saknar du spänning i ditt liv? Vad är det du saknar av ditt förhållande?

    Självklart så kan man känna nångång när man ser ngn eller att det blir flirt på jobbet det ingår i livet. Men jag skulle aldrig överskrida den känslan skulle bara hålla mig på distans och bara vara . Skulle inte Skypa, smsa , ringa utanför jobbet inte så att det går för långt. Du kommer ångra dig och ni har väl byggt på tillit på förhållandet? 

    Det är kul och känna sig uppskattad på jobbet och ha det roligt men det är inget jag skulle äventyra. Jag har varit tillsammans med min make i snart 20 år om man avrundar det till heltal. 

    Jag är lycklig, har två barn, jag har ett jobb som man träffar nya hela tiden och jobbet kräver olika arbetstider. Jag kan flirta, är glad och positiv. 
    Men det är inget jag tar allvar på. 
    Folk ser att jag är gift har vigselringar och sätter en naturlig gräns så ingen tar illa vid sig. 

    Du har redan gått över en gräns att låta det spinna vidare. Hur kan du konfrontera det sen om det skulle komma fram? Jag tycker att du lägger ner på naturligt sätt att det kommer inte funka.

    Jag vet det där elektriska mötet med ngn, vet om det men håll dig på distans.

    Det kommer man inte ifrån med livet. Livet har sina prövningar, det får man ta det finns val och välja. Den stunden du vaknar på orgonen har du val att välja hur du ska bemöta din dag och arbete, din familj, mm.

    Det du gör är fel. Håll dig borta från elden håll dig till svalt och skönt i stället. Det är bättre så.

    Vi är människor vi gör rätt val och fel beslut och vi tar lärdom utav det. Att få sådant förhållande som du har kanske du inte kan få igen?

    Eller vad tror du? Kan du få ut ngt bättre av honom? Tror du att gräset är grönare på andra sidan av staketet?

  • Gameof­throne­s
    Äldre 16 Oct 09:14
    +1
    Anonym (Angel) skrev 2018-10-16 08:43:43 följande:
    Det är lätt att säga till någon annan ?jag skulle aldrig...? när man inte varit vederbörandes situation. Så sa jag med, men tji fick jag när blixten slog ner i mig och den där mannen samtidigt... jag som aldrig skulle, med han som heller aldrig skulle. Var lite ödmjuk, livet händer oss alla ibland.
    Åh, herregud klämde jag på en öm tå, detta skrev jag med känslor, ödmjukhet, det är tolkningsfråga, hur man tolkar det. 

    Jag är medmänniska. Men diskuterar inte mer med dig detta är en forum med åsikter om allt. Alla har rätt och säga vad man tycker sålänge man är inte är hotfull, trolltrådar, mm

    Du kan inte säga så om mig, du känner inte mig. Jag skulle inte överskrida ett sådant, utan om andra gör det så får man göra så, jag skriver vad jag tycker.
    TS ville ha råd. 
    Jag är inte otrevlig människa. 

    Jag skrev också vi är inte mer än människor som gör fel beslut eller inte. 

  • Gameof­throne­s
    Äldre 16 Oct 09:24

    TS- det jag skriver är bara rena känslor inget illa ment mot dig.

    Jag vet själv hur det känns men har inte tagit det steget du har gjort. 

    Du väljer vad du vill göra och vad du känner men vad vill du få ut av det förhållandet? sex eller mer? Det måste man veta innan man gör nått åt sitt eget förhållande. 

    Det är därför jag skrev man vaknar på morgonen och gör ett val. 

    Jag tycker att du gör fel. Men det är upp till dig. Du har valmöjligheter. Är du olycklig red ut ditt äktenskap först sen får du se om det är så fortfarande så mellan dig och han.

  • Gameof­throne­s
    Äldre 16 Oct 10:40
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 10:22:43 följande:

    Det är just det. Jag ÄR inte olycklig. Jag har en bra relation. Detta är bara känslor som vuxit fram och en elektricitet i luften som är galen. Jag har inte gjort nåt, eller sagt nåt, inte han heller. Vi har inte talat klarspråk på nåt sätt, det bara känns som katten runt het gröt.

    Jag vill bara ha sex med denna man, jag vill inte att han lämnar sin fru, jag vill inte lämna min man. Har också alltid tänkt att nåt MÅSTE vara fel hemma om man får såna här känslor för någon annan - men nej. Nu upplever jag det själv och kan säga att för mig är det två helt separata känslor för två olika personer.


    Åh, vad jobbigt, det känns så. Måste man få såna känslor.... jag vet inte vad jag ska ge dig får råd. Du vill inte lämna din man och du vill inte att han ska lämna sin fru. ( haha, gör ett uppbrott och ha sex! ????????,)

    Nää, det var elakt, men jag menar hjärtligt skämt. Ibland måste man skämta för man är i en konstig siutuation.

    Det är nått du själv måste fixa vet inte hur.... personkemin med elektrisktet... jobbigt och ha den ( kåta känslan)....

    Det har jag haft men har blivit mer bakåt och tillbakadragen och kort, på naturligt sätt men trevlig. När sån situation har uppstått. Skrev det tidigare inlägg, trodde att ni hade nått utanför jobbet.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift