• Anonym (Funde­rar)
    Äldre 16 Oct 12:33
    412107 visningar
    2871 svar
    2871
    412107

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-15 21:29:31 följande:
    Förstår dig. Vill eg inte skilja mig. Vill bara ha kakan och äta den, uppenbarligen....fan...
    Jag funderade på hur du tror att din man skulle ta det om du frågade om ni skulle prova ett öppet förhållande under ett tag? Då skulle du ju inte gå bakom ryggen på honom. Men det kanske han inte alls är intresserad av och det kan ju bli ännu värre om han tar det helt fel.

    Och han är väl inte intresserad av en trekant??

    Ursäkta det kanske är helt fel råd jag ger, vet inte hur er relation är riktigt :) Men ville bara ge alternativa sätt som kan fungera för vissa.
  • Anonym (Funde­rar)
    Äldre 16 Oct 15:21
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 14:53:01 följande:
    Jag vill eg inte ha ett öppet förhållande. Är inte intresserad ?av andra? utan bara av honom. Och heller ingen trekant. För mig är de två olika personer, som jag tycker om på olika sätt.
    Ok, jag förstår. Så frågan är om ditt samvete kan klara av att vara med honom, samt om ni kan lyckas hålla det hemligt?

    Men är det bara EN gång ni tänkt ses och ta det ett steg längre, eller kommer det bli fler gånger? Jag undrar var det kommer sluta? Att du då har två partners och ska hålla den ena hemlig?
  • Anonym (Funde­rar)
    Äldre 16 Oct 18:38
    Anonym (man) skrev 2018-10-16 18:29:46 följande:

    Fast vad finns det att bolla?
    Du vet ju redan att det är helt urbota idiotiskt att sabba din familj och fucka upp dina ungars tillvaro för några knull med kollegan? Vad mer finns att diskutera?
    Vad är det du vill få ut av din tråd?
    Lugna ner dig! Hon vill väl bara få lite andra infallsvinklar på det hela och inte behöva hålla det helt för sig själv.
  • Anonym (Funde­rar)
    Äldre 16 Oct 18:39
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 15:24:43 följande:
    Jag vet inte egentligen. Jag inser att jag bara borde låta allt rinna ut i sanden. Jag vill bara att det ska gå över..
    Kan du få en paus från honom på nåt vis? Jag tänker ut och resa med din familj i en månad, och blocka honom från mobilen på nåt vis? Så kanske du glömmer honom?
  • Anonym (Funde­rar)
    Äldre 16 Oct 19:38
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 19:01:46 följande:
    Vi har ett gemensamt ansvarsområde på jobbet, där måste vi ha kontakt. Men vi kan sluta skriva på skype och skämta med varann titt som tätt. Jag inser ju att det är det bästa - att hålladet strikt affärsmässigt och bara jobbrelaterat och inget annat. Just nu känns det helt rätt. Jag HAR lyssnat på vad ni skriver i tråden. Jag hoppas att jag är stark nog att motstå.
    Kan du inte berätta för honom hur du känner och säga att du inte vill att det blir något för du vill inte riskera förstöra något med din familj?
  • Anonym (Funde­rar)
    Äldre 27 Nov 23:00
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-27 22:04:23 följande:
    Jag tror ärligt att det inte kommer att hända att vi ligger med varann. Jag tror att det kommer stanna i mitt (eller bådas) huvuden. Jag tror att vi kommer fortsätta småflirta fram och tillbaka ett tag till. Men - Hade han velat ta det dit hade han försökt redan tänker jag. Det har gått 8 månader. Jag kommer själv inte ta steget. MEN - ska jag vara ärlig - om han skulle försöka kyssa mig tror jag just nu ärligt inte att jag skulle dra mig undan. Men jag tror faktiskt inte att han kommer göra det.
    Men det är stor skillnad på att kyssas och att ha sex med varann. Tror du att om han skulle kyssa dig att du även skulle gå vidare till att ha sex?
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift