• klen

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Passa på) skrev 2018-10-16 13:11:04 följande:

    Jag förutsätter att alla moralister här även säger sanningen för er respektive vad gäller snygga människor ni ser eller förbjudna tankar som då kan dyka upp. Samt att ni aldrig ljuger när nån frågar om dom ser bra ut i vissa kläder, om det syns att dom gått upp i vikt, om ni tycker X ser bättre ut än er respektive... För jag antar att vita lögner inte är någonting ni heller sysslar med.


    Det finns väl för tusan ingen likhet mellan att vara otrogen och att tycka att någon är snygg.Herre gud så otroligt dumt resonemang. Äkta bottennotering!
  • klen
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-05-09 16:43:19 följande:
    Vad menar du med att jag inte gärna ville att min man skulle få reda på något? Citera mig gärna, för så är det inte och så har jag inte uttryckt mig och min man vet väldigt mkt. Min man vet att vi hänger mkt m varann, han vet att vi hörts på insta, han vet om den gången vi sågs utanför kontoret. Han vet att jag fick en present av X när han varit på resa. Jag och X åt lunch igår, det berättade jag för min man också.
    Har du berättat för din man att du är kåt och vill ligga med kollegan? Har du gjort det så har du ju varit öppen. Otrohet finns som sagt i flera former..
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift