Inlägg från: Kirenaj68 |Visa alla inlägg
  • Kirenaj68

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-04 22:52:19 följande:
    Det du skriver är klokt. Och visst har du rätt i att det helt och fullt är mitt ansvar, och att det är jag själv som flyttar gränser liiite lite i taget och inbillar mig att det är ok. Och jag tänker ju om och om igen på hur det skulle vara att ha sex m honom etc - dvs fiktiva grejer som inte ens hänt som jag lägger tankar och känslor på.

    Jag vill inte, men det är precis såna här resonemang jag behöver höra. Så tack.
    Jag hoppas bara att du tar till dig resonemangen på riktigt också. Det är ju trots allt ett fortsatt lyckligt liv med man och barn som ligger i potten.....
  • Kirenaj68
    Anonym (KÖR!) skrev 2018-11-05 16:48:34 följande:
    Tycker du ska knulla. Annars kommer du gå och tänka på det för resten av livet.
    Precis. Han är också gift. Ingen större risk att han babblar runt om det med risk för att hans familj får reda på det. Eller hur?
  • Kirenaj68
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-05 22:11:05 följande:
    Ja, det känns som att jag verkligen vill veta vad han tänker. DOCK - får jag veta att han vill kan det också vara just det som gör att jag backar. Då kanske bubblan försvinner när/om det blir verkligt. Nu är allt bara fantasi och tankar - om verkligheten slår till kanske jag vaknar?
    Trots så många goda råd som du har fått här tvivlar jag på att du kommer vidare med mindre än att du faktiskt frågar honom. Du får ta ett diskret samtal med honom. Du får linda in det lite snyggt och säga typ: Jag älskar min man mer än något annat och vill inte vara otrogen, men på sistone har jag känt mig attraherad av dig och det oroar mig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har du känt detsamma eller är jag helt ute och cyklar?
    Fråga honom för jösse namn inte om han vill ligga med dig. Din känsla är att han är inne på samma linje som du, men det vet du inte säkert. Han kanske säger blankt nej och det finns inga garantier för att han håller tyst om. Varför skulle han göra det? Han har ju inte gjort något fel. Du lär i så fall bli jobbets stora snackis och så småningom når det även din man öron....
    Men en diskret sondering av läget ökar chanserna att det stannar er emellan om han säger nej.
    Nu har jag naturligtvis inte läst alla dina inlägg, men av det jag har läst bedömer jag risken som stor att du kommer att löpa linan ut  om han säger ja. Den sista lyckligt gifta, men otrogna kvinnan/mannen är inte född än.
    Så jag hoppas verkligen att han säger nej. För allas skull.
  • Kirenaj68
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-08 13:09:41 följande:
    Det är nog sant att fantasin i 9 fall av 10 är bättre. Han kom förbi nyss och vi kollade på en jobbgrej som jag bad honom fixa. Han frågade med ett leende om vi skulle boka upp ett rum när vi kan bägge två och ha möte om det som i förrigår? (Det är inget vi behöver ha möte om). Jag sa att jag mailar det till honom istället. AAAAAAAA. Jag vill ju. Men jag sa ändå nej.

    Nu sitter han i kurs resten av dagen och imorgon. Nog också bra då det minimerar kontakten.
    Du nämnde om en firmafest. Två val där. Antingen utebli eller håll dig till alkoholfritt under hela festen. Du går på en väldigt skör lina nu........
  • Kirenaj68
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-08 14:13:57 följande:
    Jag vet att jag går på en skör lina. Men ju mer jag tänker på just firmafesten så är det inte den stora festen jag är orolig för. Det är han och jag på tu man hand jag är orolig för. Och vi kommer inte vara det på den festen.
    Inga bekymmer skrev 2018-11-08 13:43:24 följande:

    Jag förstår att du vill för att du attraheras galet mkt, att han gör dig glad och allt det där, men känner du inte lite mindre dåligt samvete när du börjat sätta gränser som du verkat göra nu iaf?

    Såvida du efter 14 år inte har ett sexliv som inte utvecklats alls.. Så lär det stämma iaf! Sen menar jag att i fantasin så kommer det ju aldrig komma fram, men i ditt fall så tror jag att det kommer göra det om du förverkligar den.. Och då följer ju ganska mkt kaos, olycka, sårade partners och barn som kommer må dåligt och känna av krisen och att allt inte står rätt till mellan mamma och pappa! Och i värsta tänkbara scenario för dig och dina barn så har de snart två hem att pendla mellan och en mamma med riktigt dåligt samvete och en pappa som kanske knappt orkar hålla ihop pga alla sårade känslor och det enorma sveket som det är.


    Än känns det bara jobbigt att inse att vi inte borde hänga alls, hur kul vi än har ihop, tills/om det här svalnar. Men lite bra att jag sa nej, absolut.

    Sexlivet hemma är bra och varierat, så det är inte det.

    Just nu är jag mer rädd att min man ska hitta den här tråden och läsa allt...
    TS. I din ts bad du om konstruktiva råd. Det har du fått i mängder. Men varje gång  är det en ny grej. Vill inte, kan inte, är rädd för, längtar så o.s.v. Den här tråden går nu bara i cirklar. Din kollega är vuxen och får ta ansvaret för sin familj, men du är ju på det klara med att du skulle svika din familj rejält och du ligger med honom. Vad mer är det vi ska säga egentligen? 
  • Kirenaj68
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-08 15:31:40 följande:
    Klart det går i cirklar efter så många inlägg/svar...ni behöver inte säga något mer om ni inte vill. Jag är tacksam för de svar och allt konstruktivt jag fått. För er är det ju över - jag är fortfarande mitt i det hela. Men självklart behöver ingen svara mer om en inte vill.
    Ursäkta felskrivningen. Autokorrigeringen spelar en spratt ibland. Jag menade så klart att du sviker din familj OM du ligger med honom och inget annat. Att sedan mer eller mindre skylla på insändarna för att tråden går i cirklar är felaktigt. Det är du som styr tråden med dina svar. Kom ihåg det. Dags att ta sig i kragen på riktigt nu och komma till ett beslut. Vilket inte borde vara så svårt. Du vet ju själv innerst inne vad som är det rätta att göra och du vet också vad du riskerar om du och kollegan löper lina ut: Två förstörda familjer. Vill du verkligen ha det på ditt samvete? För jag utgår ifrån att du har ett. 
  • Kirenaj68
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-09 17:02:48 följande:

    Det jag lutar åt nu, är att faktiskt prata med honom. Adressera det som är mellan oss, berätta att jag känner att det är nåt mellan oss men att vi inte kan ha så mycket kontakt som vi har eller boka upp såna möten. Han bokade upp ett möte för oss nästa torsdag, döpt till ?ett av de viktigaste mötena ever!?. Vi behöver gå igenom en del jobbgrejer, men ändå. Som sagt, förut har det bara varit jobbmöten. Nu känns det som en ursäkt för att hänga. Även om vi bara sitter och snackar så kommer vi ju närmre varann ju mer vi lär känna varann, och det gör inte saken lättare. Förklara att jag känner att det börjar gå för långt och att jag inte vill vara otrogen mot min man och vi därför måste sluta innan det går för långt.

    Vad tror ni? Vi måste ju ha kontakt pga jobb, men lyfter vi upp det så spräcker vi ju en del av den enorma spänning som byggts upp så länge medan vi bara cirklat runt allt? Om jag är tydlig med att vi måste dra en gräns? Istället för att bara ignorera?


    Se där. Det finns hopp om dig trots allt. Det du skriver har de flesta föreslagit redan. Flera gånger....
  • Kirenaj68

    Börjar få lite mytomanvibbar angående den här tråden och de säger mig att det är en ensam stackare som sitter vid datorn och skapar sig en fantasivärld för att få uppmärksamhet. Det är förståeligt om det stämmer. Ensamhet kan vara en tung börda för många.

Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift