Inlägg från: Anonym (Bea) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bea)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-10-25 14:31:01 följande:

    Min observation är att ni tillskriver oss dessa roller (tillspetsat):

    1. Mig ger ni ofta rollen som den hopplöst förälskade, naiva kvinnan som "blir inlurad" av den stora stygga kollegan.

    2. Kollegan - den klassiska mansbilden - är helt utan känslor, är enbart ute efter en snabbt ligg och känner ingenting, aldrig gjort. En slug, beräknelig typ. Som lägger ner år, dagar och flera timmar i veckan med en obeveklig uppvaktning utan att ha en känsla i kroppen utom förhoppningen ev få ett idiotsäkert ligg på en konferens som kanske blir av om ett år igen. 

    3. Min fina, känslosamma man som känner massor, vill massor - aldrig skulle göra något ont mot mig. Den fina, känslofyllda mannen, raka motsatsen mot Pelle. 

    Det är rätt intressant. Att ni tror att man nr 2 skiljer sig så mycket från man nr 3, att när ni beskriver Pelle som en känslokall kille, som att en kille inte kan känna nåt för någon (oavsett på vilken nivå det är) och sen när ni pratar om min man så har han plötsligt känslor. jag tycker att det är intressant att ni stoppar de två i så olika fack - en fin kille och en neandertalare.  


    Om du vill få nyanserade svar tror jag inte riktigt att Familjeliv är rätt ställe att fråga på. :)

    Jag tycker att du verkar hantera situationen bra. Det är rätt chockartat att inse att man har en rejäl crush på någon när man är i ett förhållande och det är mycket att fundera på och hantera. Kanske även vända och vrida på det förhållandet man är i. Och livet. Avundas dig inte.
  • Anonym (Bea)
    Anonym (Saknar henne.) skrev 2019-12-23 11:56:26 följande:

    Vi stannar i korridoren och hälsar artigt på varandra. Allt väl? Du säger att det är mycket nu och att det vore skönt med ledigt. Jag nickar ler och håller med, frågar dig hur din dag varit och du säger att den var som vanligt. Men du har den där blicken och dina ljusbruna ögon är vackrare än ädelstenar. Jag vill skippa allt snack om väder och jobb och fråga dig rakt ut.

    Varför jag tänker på dig konstant?

    Varför gör du mig så varm?

    Varför slår mitt hjärta så hårt att jag kan räkna hjärtslagen när du går förbi?

    Jag måste veta om du ser mig eller om jag bara är en i mängden för dig

    Dagarna går och blir till veckor som blir till år

    Men jag kommer aldrig fråga dig vad du heter jag kommer aldrig be dig om ditt nummer och jag kommer aldrig få några svar. För jag står här i bakgrunden och beundrar dig varje dag.

    Vet redan allt om dig och men känner inte dig.

    Känner inte dig men känner så mycket för dig.

    Hur kan detta vara så fel när det känns så rätt. Blandade känslor pumpas runt i mig lust, ångest, lycka, värme, kyla, tankar och drömmar som bara finns i mig. Men dom finns.


    Det där högg lite i hjärtat. Är ni båda upptagna?
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift