• Sun 22 Dec 2019 23:57
    411295 visningar
    2871 svar
    2871
    411295

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Måste säga att jag är synnerligen glad att jag inte är din man. Har läst tråden och har sällan sett sån förnekelse. Även om vi utgår från det faktum att ni aldrig gått hela vägen så saknar du uppenbarligen respekt för din man. Du kommer säkert intala dig att du har respekt för honom men det faktum att du lät och till viss del fortfarande låter det fortgå tyder på total avsaknad av empati och respekt.

    Jag som nykomling till tråden måste säga att intrycket av dig är att du är otroligt omogen, du velar och verkar närmast agera som en tonåring. Sanningen är den att du även verkar vara rätt feg. Feg för att du borde vara helt ärlig med din om det faktum att du kontinuerligt uppmuntrade och eggade på dina känslor för kollegan (det är här du i mina ögon är otrogen). Att bli nyfiken och lite små kär i en annan person är helt normalt men ditt beteende är det inte.


    Det finns olika gränser för vad som är otrohet och du kan tycka vad du vill om den saken men faktum kvarstår att du totalt saknar respekt för din man. 

    Jag kommer inte säga vad du ska göra med ditt liv men jösses vad du framstår som en dålig människa, riktigt giftig och jag hoppas för din mans och barns skull att du en dag åker dit... nåväl, god jul till alla trogna och till de som vet att de borde vara singlar och är det.

  • Mon 23 Dec 2019 10:54
    Lione81 skrev 2019-12-23 01:03:42 följande:

    Har följt hennes tråd från dag 1. Fram tills idag, jag skriver inte lika mycket som 3-4 andra har gjort. Vilka dessa är vet TS.

    Jag läser deras frågor och läser hennes svar.

    Hon har visat upp en jävla psyke som svarat tålmodigt på alla som har skrivit till henne.

    Vissa nättroll svarar hon inte på. Dom hör 4 personer har gått hårt på och varit mjuka. Dom har vänt på alla stenar emot henne.

    Nu har hon inte varit otrogen som det går att låta som du tror. Hennes tankar har varit nästintill det. Rent fysiskt har hon inte det. Vilket är otroligt starkt gjort av henne. Fast hon varit så nära.

    Nu har hon gått till att knappt ha någon kontakt alls med Pelle.

    Nu behöver du inte oroa dig över att hon inte åker dit.

    Hon har valt hela tiden din man före Pelle. Han hon valt Pelle, hade hon blivit över gränsen för länge sedan.


    Nja jag förstår de som tycker att otrohet går vid fysisk beröring osv men otrohetens vara eller icke-vara är inte det viktigaste i detta fall. Hade hon haft respekt för sin man hade hon inte fortsatt så länge att mata "Pelle" med sin närvaro. Hon är inte stark för hon stoppar ett problem hon själv skapat, hon hade varit stark om hon hade satt stopp för hela situationen när hennes förälskelse först övergick till besatthet. Hon borde t.ex. ha antingen börjat leta efter nytt jobb, skiljt sig eller pratat med sin man om situationen på jobbet.

    I grunden skiter jag i TS, hon kan för allt jag vet vara ett troll som ljugit ihop allt och får bekräftelse av att måla upp fantasier för andra om hennes liv. Vem vet, ämnet intresserar då många där ute har ångest och besvär av otrohet och tanken om att ha känslor för andra i en relation.

    Denna tråd är en masterclass i hur man själv utsätter sin relation för fara och inte hanterar situationen rätt utifrån att ha respekt för sin partner.
  • Mon 23 Dec 2019 20:59
    Anonym (Flyktkänslor) skrev 2019-12-23 20:33:41 följande:

    Men du, hoppa ner från dina höga hästar va! Och kasta inte sten i glashus. Man vet aldrig vad man kommer råka ut för. Jag tror att en sådan här sak är fruktansvärt jobbig.

    Man väljer inte sina känslor. Jag hoppas att du slipper lära dig denna läxa. Den är nog så jobbig och kan vara riktigt dyrköpt.


    Jag vet att det fullt möjligt skulle kunna hända mig, men jag vet också att jag håller till mina principer ganska hårt numera. Jag hade inte låtit det gå så långt som TS gjorde på grund av mina principer. Jag har redan i tråden skrivit vad jag tycker TS borde ha gjort för att jag skulle ha respekt för hennes agerande. Man kan inte rå för sina känslor men hur man agerar på dem är i högsta grad något man kan rå för.

    Med det sagt har inte alla samma moral eller principer som jag och vissa kanske tycker att TS är stark pga detta... men det är som att en tjuv blir kallad för hjälte för att man stoppar sitt eget brott.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift