• Anonym (Ly)
    Mon 1 Jul 2019 21:42
    412348 visningar
    2871 svar
    2871
    412348

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Som kvinna är det för mig normalt att i långa relationer ständigt vara förälskad i andra folk. Det är pirrigt och ger mig extra glädje och energi och större sexdriv och "bevattnat underliv". Helt normalt för att överleva en lång relation. Ibland blir jag förälskad i partnern igen. Ingen vet något om mina förälskelser. En förälskelse kan biologiskt endast hålla i sig max 1,5 år sedan går den över av sig själv. Ibland är det väl skönt att brinna lite tycker jag. Inbilla mig, fantisera och dagdrömma Ingen skada skedd och vad man tänker vet ju ingen. Det är ingen affär eftersom det inte är agerat på och man inte ens vet om det är besvarat.

  • Anonym (Ly)
    Tue 2 Jul 2019 21:16
    Anonym (man) skrev 2019-07-01 22:26:23 följande:

    Det beror kanske på vad man anser vara "agera". Att bara fantisera kan jag väl hålla med om är ok, men TS har ju tagit det några steg längre och arragerat ensammöten, luncher, suttit och tjhattat på fritid, etc, etc... det är väl att agera?

    Det har väl i stort sett gjort allt utom att hångla och ha sex.


    Tja kanske. Men är hennes förälskelse inte besvarad så kanske man kan kalla det för att hon utnyttjat den ovetande mannen för sin egen vinning och njutning utan att han ens vet om det och fått vara del i det. Det går ju liksom bara i en riktning detta. Hon är förälskad. Han däremot är kanske galen i någon annan som han drömmer om och har ingen aning om Ts känslor, vad vet vi. Och inte spelar det ju någon roll. Men vad vet jag? Hennes känslor försvinner kanske snart och går över. Ingen kan hjälpa sina känslor. Men man måste vilja sin kärlek för att det ska bli något och hon har valt att inte göra det och stå emot.
  • Anonym (Ly)
    Wed 3 Jul 2019 23:50
    Anonym (man) skrev 2019-07-03 17:59:38 följande:

    Om du läser TS inlägg igen så lär du märka att hon är ganska säker på att hennes känslor besvarade, hon slingrar sig då och då men att han faktiskt inte sagt att han vill dra över henne i närmsta buske men i det stora hela är hon ganska medveten om vad han känner. Så att han inte skulle ha en aaaaaaning om vad TS känner och allt bara är ren vänskap kan vi nog utesluta. Båda är väl medvetna om vad de känner och har aktivt jobbat för att hålla det vid liv med diverse sätt att träffas ensamma.

    Vad som händer i framtiden vet nog inte ens TS, för som felix är inne på är det främst yttre omständigheter och inte aktivt jobb från TS som är anledningen till den minskade kontakten. Och TS verkar vara väldigt bestämd på att hon ska fortsätta ha kontakt med honom no matter what fast nu under parollen "vänner".

    Lågan kanske minskat just nu till en glöd, men då båda aktivt ser till att glöden hålls vid liv så kan den lika väl blossa upp igen under rätt omständigheter.

    Det verkar inte finnas någon vilja hos TS att släcka den helt och då lär den heller inte slockna.


    Ja okej. Jag har Heller inte läst tråden från början till Slut utan kom in nyss och bara läst det senaste. Situationen är svår mao och då är mitt råd att Ts ska fråga sig "är det tillräckligt?" Är förälskelsen tillräcklig för att lämna det hon har idag? Är fikaträffarna etc tillräckligt? Och jämföra med det hon har byggt upp och har i relationen med sin man och familj. Han, den här nye, alltså kollegan kan ju vara en oerhörd besvikelse om hon lämnar sin man för detta och i efterhand kanske hon ångrar det bittert. Är det hon har mellan sig och kollegan tillräckligt eller finns relationen hon har med kollegan mer i fantasin än i verkligheten?
  • Anonym (Ly)
    Thu 4 Jul 2019 00:05
    Anonym (FYI) skrev 2019-07-04 00:02:22 följande:

    Ett tips...Läs tråden.

    Ts har inga, och har aldrig haft planer på att lämna sin familj.

    Hon vill/ville bara ligga med honom.


    Ligger hon med kollegan kommer det komma fram förr eller senare - då drar hennes man. Värt det?
  • Anonym (Ly)
    Fri 5 Jul 2019 17:48
    +1

    Jag har lärt mig något av inläggen i den här tråden: Män anser det vara en otphetsaffär om man flörtar med en man som förtar tillbaka och gör det under en period. Då har jag nu insatta att jag varit otrogen jämt och ständigt i 25 års tid.

    Så här är en kvinnas perspektiv: Ända sedan jag varit 12 år har killar män och pojkar sprungit efter mig, vissa var kära, andra sexuellt intresserade. Halva klassens pojkar stirrade och var intresserade, halva skolans killar stod i kö. Jag valde en som pojkvän. Vart jag än befunnit mig cirkulerar män sunt mig som flugor. Ibland har jag tyckt någon av dessa är fin tillbaka och det har säkerligen märkt - vi flirtade enligt tråden här och bara genom att vara intresserade av varann så var det alltså en otphetsaffär även om jag stannade hos den jag valt? Den killen som är med mig hoppas jag verkligen inte delar er åsikt om att om jag blir intresserad tillbaka ytligt av någon av alla de män som ständigt cirkulerar runt mig och har gjort så hela mitt liv så är det en otrohetsaffär för det betyder ju att jag aldrig någonsin i ett förhållande varit trogen. Självklart kan man som kvinna också bli fysiskt attraherad hela tiden av andra än sin man och det är lätt hänt att den man man är attraherad av är attraherad tillbaka vilket gör det svårare för oss kvinnor att vara kvinnor. Män är attraherade många gånger per dag av olika men kan inte vara känslomässigt otrogna eftersom de inte får attraktion tillbaka. Vi kvinnor får alltid attraktion tillbaka då vi är attraherade av någon. Så varje gång vi får respons på vår attraktion och ett gensvar har man alltså en affär med personen om man talar med personen? Om man gör saker som hade varit okej att göra om man INTE varit attraherade t ex prata på jobbet, diskutera youtuveklipp och äta lunch ihop, är en otrohetsaffär om man gör det när man är attraherad av mannen som i mitt fall alltid självklart varit attraherad tillbaka. Är det mitt fel att jag får mäns intresse "för" lätt och att ibland gör min mänsklighet att jag faktiskt kan bli attraherad tillbaka av någon intresserad kollega fast jag väljer att inte gå över gränsen och ha sex eller hångel utan låter det bara vara och njuta av att vara mänsklig och ha sex med den partnern jag har? Ja, själv har jag alltså aldrig varit trogen någonsin om definitionen män har av otrohet är att två personer attraheras av varann. Då är det lätt för män att vara trogna för deras kåthet på kollegor och kvinnor på jobbet är sällan besvarat. Medans kvinnors kåthet på någon man är alltid besvarad och därför så räknas hennes kåthet till en annan man som en affär, för att attraktionen är ömsesidig?

  • Anonym (Ly)
    Sat 6 Jul 2019 00:32
    Anonym (man) skrev 2019-07-05 20:26:12 följande:

    Ska man sammanfatta dina observationer så kan jag väl finna ett antal brister...

    1) Män är inte mer känsliga för emotionell otrohet än kvinnor, snarare tvärtom

    2) Hur man hanterar känslor som liten utan erfarenhet och hur man hanterar saker som vuxen med familj och barn är inte riktigt samma sak.

    3) Att TYCKA någon är fin eller märka att de tycker du är fin är inte riktigt samma sak som att tycka någon är fin och sen genast agera på det och boka in träffar ensamma. Tycka och göra är inte riktigt samma sak

    .

    4) Killen du är med har nog inga problem med att du TYCKER andra är intresanta, däremot är det nog få killar eller tjejer heller för den delen som är ok att du bokar in träffar med någon du är intresserad av. Och jag tror faktisktiskt inte du är ok med att din kille gör likadant heller om ni inte har ett öppet förhållande.

    5) Det är absolut inte ditt fel att du fångar andras intresse, du kan inte rå för vad andra känner, det är heller inte ditt fel om du bli attraherad av andra, man styr inte över sina känslor. Däremot är du helt och hållet ansvarig för om du väljer att agera på det, dina handlingar är ditt ansvar, ingen annas. Återigen blandar du ihop känslor och handlingar..

    6) Det är inte mäns definition, för hade du läst tråden lite närmare som du säger dig ha gjort så hade du kanske märkt att även kvinnor varit kritiska. Ärlighet verkar vara något som är viktigt för både män och kvinnor.

    En genomgående tråd genom hela din teori är att du verkar totalt missuppfattat kritiken och verkar ha enormt svårt för att skilja på känslor och handlingar. Hade TS nöjt sig med att enbart känna saker så hade ingen haft något att invända. ALL kritik och ifrågasättande har hela tiden handlat om vad TS valt att GÖRA av det hon känner. Genom hela tråden har TS haft många olika impulser att GÖRA saker med sin kollega vilket om inte annat borde vara tydligt av titeln på tråden "jag vill LIGGA med min kollega" (lite märkligt att du missade det?). 


    Du har missuppfattat vad jag menar. Därför inte värt att kommentera. Att vara attraherad är att kroppen vill ligga med personen, det ingår. Självklart vill man ligga men får inte, därav blir det problem inom en. Känslorna vill, logiken har bestämt sig för att inte ligga. Dessutom vill den andre också och allt är besvarat. Ändå ligga det inte. Det liggs aldrig och har aldrig hänt och kommer aldrig hända. Förstår du det jobbiga?
  • Anonym (Ly)
    Sat 6 Jul 2019 00:37
    Anonym (man) skrev 2019-07-05 20:41:23 följande:

    Nja, jag tycker inte man ska göra en man/kvinna sak av det. Jag tror få kvinnor är ok med att deras kille ordnar träffar ensam med någon han är intresserad av. Jag tycker Ly snarare har väldigt svårt att skilja på känslor och handlingar. Hela henens inlägg bygger på att man ifrågasätter TS känslor vilket inte är fallt i denna tråd. De allra flesta både kvinnor och män är ok med att deras partner kan känna attraktion till andra, men inte riktigt lika ok med att personen agerar på det (nu menar jag alltså inte sex).

    Har fått många blickar av yngre och även äldre killar som försökt visa intresse men vet att jag är upptagen.

    Men valde du att boka träffar med dessa män?

    Har lunchat med de dessutom eftersom jag jobbat med de.

    Men var det en medveten strategi för att få vara ensam med dem och pågick det i ett och ett halvt år? 

    Men de vet var gränsen går. 

    Hade de varit lika säkra på var gränsen går om du valt att träffa dem regelbundet ensamma och haft en icke sexuell men flirtig relation med dem?

    Min man går säkert igång på andra kvinnor med stora bröst etc och kan vara flirtig inför mig med de men jag bryr mig inte. 

    Hade du varit lika ok med att din man ordnat möten ensam som inte rör jobbet utan enbart i syfte att träffas ensamma med en stortuttad kollega som tydligt visat sitt intresse för honom och som han går igång på?

    Jag får många killar som tittar på mig och frågar efter mobilnummer.

    Ger du dem ditt nummer och påbörjar en icke sexuell  men flirtig relation med dem som du håller hemligt för din man?


    Förstår vad du menar. Den enda man skulle skada och tortera genom att boka in ensamträffar är ju sig själv eftersom man då skulle bli ännu mera frestad att äta förbjuden frukt som man ser till att servera sig. Därför ingen bra idé att träffa personen utanför jobbet, ensamma nej.
  • Anonym (Ly)
    Sun 7 Jul 2019 17:54
    +1
    aeg skrev 2019-07-07 01:17:23 följande:

    Man blir, som du säger inte blind, ej heller oemottaglig för bekräftelse bara för att man lever i en relation. Låt gå att det i början och under olika perioder i en längre relation finns gott om dagar, veckor och ibland månader då man bara har ögon och tankar för varann, men jag har då aldrig levt i en längre relation utan att signalsubstanser, feromoner, visuella intryck ihopbakat med mina preferenser och erfarenheter "spelat min hjärna och de flesta av mina sinnen ett spratt. . ., oavsett vad jag ens haft för etisk ståndpunkt så är jag, såsom du. ., "bara människa".

    Jag anser otrohet vara något helt annat. Vissa utav våra "reaktioner" är ju dessutom autonoma, i princip. Skall vi hängas trots att vi är maktlösa över vad som sätter snurr på oxytocin, dopamin, serotonin, testo å östro . .etc? 

    Istället för att avvisa/exkluder/döma varandra så tycker jag allt hänger på den gemensamma kommunikationsförmågan och viljan att acceptera sin partners och sin egen mänsklighet. Det är i detta möte den riktiga intimiteten uppstår anser jag. Att VÅGA vara den/sån man är/blivit och möta sin partners nakenhet, acceptans och självkänsla med samma mod och inklusion.

    Mina olika relationer har genom åren alla varierat i lycka och framgång. . , till största del avhängigt av hur bra VI, som en enhet lyckats lösa den där pucken du beskriver.

    Live and let live

    Let love rule


    Ja, precis, håller med.

    Noterade nyss att 6 personer tryckt tummen ner på TS inlägg högst upp. Jag vet inte men tänker att det liksom verkar antas att en kvinna som är gift är immun mot att attraheras av någon annan än sin man. Att hon endast fortfarande efter 14 år med samme man endast ska känna attraktion mot honom eller i annat fall ingen attraktion alls till vresig sin man eller någon annan man. Konstiga orealistiska förväntningar på perfektion... Undrar vad som hade stått om en man hade skrivit "jag älskar min fru men attraheras av grannen men kommer inte ligga med grannen utan fortsätta vara sexuellt trogen min fru även om jag känner att jag vill ligga med grannen". Ingen hade höjt på ögonbrynen att han skulle vara attraherad sexuellt av någon annan än den han är med varje dag.
  • Anonym (Ly)
    Mon 22 Jul 2019 22:12
    Anonym (Nytt) skrev 2019-07-22 22:00:21 följande:

    Jag är nyss fyllda 51 och har alltid gått igång på yngre män. Har också haft affärer med yngre män, trots att jag är gift. Jag är väldigt medveten om att det finns ett ömsesidigt intresse för mogna kvinnor, så jag har alltid fått till det!! Vill ni lära känna mig eller andra mogna likasinnade kvinnor, diskret så rekommenderar jag detta dejting forum där jag är medlem: tinyurl.com/y6kd8f7s


    Åh vad seriöst! Vad kostar det? Vad kostar medlemmarna? Prisuppgifter och jag kommer såklart shoppa loss där inne på er! Perfekt tråd här för alla oss sugna som vill ligga men inte får att göra reklam för vart vi ska någonstans, och buissnissen går bra förstår jag? haha. Inte rätt forum. Var vänlig sluta.
  • Anonym (Ly)
    Sun 13 Oct 2019 21:47
    Tecum skrev 2019-10-13 19:34:22 följande:

    Jo det är starkt på så sätt att det ger ett övertag i relationen. Den som inte älskar så mycket eller inte alls har mindre att förlora vid en separation. Denne är också mer förberedd på att gå vidare medan den som älskar intensivt inte kan tänka sig en annan partner när hen blir dumpad. Mår också sämre efter en separation.

    Som sagt, den som älskar minst har alltid ett övertag!


    Varför vara med någon man inte älskar? Den personen är bara en osjälvständig fegis som bör vara ensam istället tills den träffar rätt person.
  • Anonym (Ly)
    Mon 14 Oct 2019 19:49
    Tecum skrev 2019-10-14 18:57:27 följande:

    Finns massor av såna fall. Man är ihop av praktiska skäl, gemensamma barn, bra boende, social omgivning man trivs i, god ekonomi, bekvämlighet. Det går säkert bra så länge bägge tänker så, men när den ene älskar och den andra ser det mer som vänskap kan det bli problem.


    Ja just det ja. Räcker att titta på Donald Trumps äktenskap för att bli påmind om att det är vanligt för folk.
  • Anonym (Ly)
    Tue 15 Oct 2019 18:11

    Kan inte fler som vill ligga med sin kollega skriva också och dela med sig?

  • Anonym (Ly)
    Wed 16 Oct 2019 18:39
    frökenfia skrev 2019-10-15 23:32:40 följande:

    Välkommen att läsa min tråd...


    Tack! Vilken tråd är det? Finns någon länk?
  • Anonym (Ly)
    Mon 21 Oct 2019 23:36

    Får jag fråga, är sexlivet bra med din man? Är du attraherad av honom fysiskt?

  • Anonym (Ly)
    Sat 16 Nov 2019 13:48
    -1
    Anonym (Moss) skrev 2019-11-15 20:54:14 följande:

    Vi kan hoppas att hennes man kom till insikt med vilken hemsk människa han har levt med och nu trivs TS på gatan.


    Så om en man attraheras av nakna bröst på datorn är han inte en hemsk man som ska ut på gatan, men en kvinna som attraheras av någon är en hemsk kvinna och partner. Kvinnor attraheras också vet du även om hon är i ett förhållande. Män attraheras också av t ex tjejer på stan även om han är i ett förhållande. Men det är som att kvinnor döms hårdare för sitt mänskliga beteende. Varför är hon en hemsk människa? Vad vet du om hennes man attraheras av t ex porr och sitter och onanerar till det i hemlighet? Men bara kvinnan ska straffas föratt attraheras av någon annan man än sin partner och ska leva på gatan pga det? Varför ska inte han ut på gatan om han attraheras av någon annan än TS trots att han inte gått till handling och varit fysiskt otrogen? Olika regler för kvinnor och män i ett förhållande?
  • Anonym (Ly)
    Sat 16 Nov 2019 13:51
    -1
    Anonym (Ly) skrev 2019-11-16 13:48:49 följande:

    Så om en man attraheras av nakna bröst på datorn är han inte en hemsk man som ska ut på gatan, men en kvinna som attraheras av någon är en hemsk kvinna och partner. Kvinnor attraheras också vet du även om hon är i ett förhållande. Män attraheras också av t ex tjejer på stan även om han är i ett förhållande. Men det är som att kvinnor döms hårdare för sitt mänskliga beteende. Varför är hon en hemsk människa? Vad vet du om hennes man attraheras av t ex porr och sitter och onanerar till det i hemlighet? Men bara kvinnan ska straffas föratt attraheras av någon annan man än sin partner och ska leva på gatan pga det? Varför ska inte han ut på gatan om han attraheras av någon annan än TS trots att han inte gått till handling och varit fysiskt otrogen? Olika regler för kvinnor och män i ett förhållande?


    Hennes man kanske är fysiskt attraherad av någon av grannarna och skulle vilja ligga med den, men gör det inte. Vad vet vi om det? Ska han i så fall slängas ut på gatan om han i hemlighet vill ligga med t ex grannen? Är han en hemsk, förskräcklig människa om han tänker på att ligga med någon annan än sin partner?
  • Anonym (Ly)
    Sat 16 Nov 2019 15:59
    -2
    Tecum skrev 2019-11-16 14:50:04 följande:

    Du har rätt i sak, alla kan bli attraherade och det finns ingen anledning att döma eller straffa TS.

    Däremot har du fel i att kvinnor döms hårdare än män, jag vill påstå att åtminstone på FL döms män mycket hårdare. Det räcker att de tittar på porr på datorn för att kvinnomaffian här rycker ut och skriker missbruk, förnedring, dumpa! 

    Och skulle han råka antyda att han tittar på andra kvinnor än partnern är han en snuskig, gubbsjuk svikare. Skulle han dessutom erkänna att han någon gång känt sig attraherad av en annan kvinna och fantiserat om att ligga med henne, sånt är det nästan dödsstraff på...


    Tycker du ja. Nu frågar jag Moss och de som tryckt på tummen upp på kommentaren så får de tala för sig själva och förklara sig själva.
  • Anonym (Ly)
    Sat 16 Nov 2019 16:51
    -1
    Anonym (Flyktkänslor) skrev 2019-11-16 16:43:55 följande:

    Jag har bara läst delar av tråden, men ska nu läsa från början. Detta är så intressant.

    Jag är tyvärr flirtig av mig. Älskar min man så mycket, men kan inte låta bli att titta på andra ibland och fantisera. Bekräftelseknarkare kanske. Vi har ett bra sexliv, liv och vi är som tonåringar - snackar hela nätterna om allt möjligt trots krävande jobb och två små barn.

    Jag känner mig så knäpp och dum.


    Tycker det är bra! Du har en aktiv sexualdrift som gynnar din hälsa, mående och även din man! Jag kan också flirta pga bekräftelse eller vad det nu är. Jag har nu varit öppen med det och mannen har gett sitt ok. Din man känner ju dig och vet säkert om vad du gör, att du är flirtig men det kanske inte alls stör honom. Man är ju som man är, varför skämmas. Tror Ts tankar är vanliga bland kvinnor men det har bara inte ventilerats så män verkar tro att kvinnor inte har någon attraktion till "folk" någonsin...
  • Anonym (Ly)
    Wed 25 Dec 2019 20:59
    Anonym (Saknar henne.) skrev 2019-12-23 11:56:26 följande:

    Vi stannar i korridoren och hälsar artigt på varandra. Allt väl? Du säger att det är mycket nu och att det vore skönt med ledigt. Jag nickar ler och håller med, frågar dig hur din dag varit och du säger att den var som vanligt. Men du har den där blicken och dina ljusbruna ögon är vackrare än ädelstenar. Jag vill skippa allt snack om väder och jobb och fråga dig rakt ut.

    Varför jag tänker på dig konstant?

    Varför gör du mig så varm?

    Varför slår mitt hjärta så hårt att jag kan räkna hjärtslagen när du går förbi?

    Jag måste veta om du ser mig eller om jag bara är en i mängden för dig

    Dagarna går och blir till veckor som blir till år

    Men jag kommer aldrig fråga dig vad du heter jag kommer aldrig be dig om ditt nummer och jag kommer aldrig få några svar. För jag står här i bakgrunden och beundrar dig varje dag.

    Vet redan allt om dig och men känner inte dig.

    Känner inte dig men känner så mycket för dig.

    Hur kan detta vara så fel när det känns så rätt. Blandade känslor pumpas runt i mig lust, ångest, lycka, värme, kyla, tankar och drömmar som bara finns i mig. Men dom finns.


    Åh, vad romantiskt! Om du får fantisera fritt vad hade du önskat hände eller att hon gjorde?
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift