Inlägg från: Anonym (en karl) |Visa alla inlägg
  • Anonym (en karl)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (FYI) skrev 2018-11-25 17:43:57 följande:

    Kan inte sluta förvånas över hur många som verkar vara slav under sina känslor..

    Finns det ingen självdisciplin och självrespekt över huvud taget i folk.

    Hur svårt kan det vara att säga till sig själv att det jag håller på med är FEL mot min familj och sedan sluta. Måste man alltid ta sina känslor på så stort allvar att man riskerar hela sin tillvaro när man är så medveten som ts är, att man älskar sin familj och sin man. Helt jävla sanslöst...! 


    Kan inte annat än hålla med! Jag möter ganska ofta helt känslostyrda människor. De kan inte utföra arbetsuppgifter eller andra nödvändiga saker bara för att det "inte känns rätt", utan annan motivering. Undrar om det är samma människor som bruka vara otrogna.
  • Anonym (en karl)
    Anonym (FYI) skrev 2018-12-10 12:45:05 följande:

    Är det någon som kan få ut något vettigt från detta inlägg...? Förvirrande..


    Klart som korvspad! Eller inte...
  • Anonym (en karl)
    Anonym (Shit) skrev 2019-02-01 11:33:11 följande:

    Neandertalare! Alltså herregud.

    "Ååhh jag kan inte sluta tänka på han jag MÅSTE vara otrogen!"

    Tycker synd om din man som är gift med någon som inte kan kontrollera såna ytliga begär. Den enda anledningen varför du vill ha din kollega är för att du INTE har han, men så fort du gjort det kommer du skita i honom. Fattar du inte att det är så enkelt att bara försöka glömma honom istället? Sluta lägga så mkt fokus på han. Det är ju DU som skapar attraktionen i ditt eget huvud medvetet, det är ditt fel alltihop.

    Annars skilj dig och gör er båda en tjänst.

    Alla dessa kvinnor som bara "jag kan vara otrogen EN gång och få det ur huvudet, då är det ok jag är mänsklig" är så patetiska.


    Du har inte läst tråden va? Du kan inte ha läst vilket beslut TS tagit. Patetiskt var ordet.
  • Anonym (en karl)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-01 17:37:57 följande:

    Nej. Jag skyller inte att känslorna uppstått pga min man.

    Det ÄR att lägga orden i min mun. Jag har bara gjort valet att inte berätta vad jag känt under denna period för min man. Att jag och kollegan fikar etc vet han. Att vi haft egna möten där vi bara snackat skit vet han också. Att vi hörs då och då på insta och skickar klipp vet han. Det är vad som försigått i mitt huvud han inte vet. Och det är mitt beslut att han inte heller behöva veta det. Särskilt nu när det aldrig kommer leda till något mer än en fantasi. Det får du / ni tycka är fel om ni vill, men så är det efter att jag vägt det för och emot.


    Jag tycker du gör vettiga överväganden och hanterar din situation på ett bra sätt. Klart förstås att du hade kunnat dra i handbromsen tidigare. Men det är alltid lätt att vara efterklok liksom det är lätt att "sitta på läktaren" och tycka.

    Lycka till TS!
  • Anonym (en karl)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-12 19:06:37 följande:

    Men NEJ. Det var inte den typen av samtal alls.

    Jag känner en lättnad av det som hände idag och här dras jag bara ner. Just nu är det mest olyckskorpar som kraxar och det är det sista jag behöver. Nu lämnar jag er för ett tag. Hej så länge.


    Jag förstår hur du känner efter ert samtal i dag. Nu är det outtalat men ändå klarlagt från er båda att "hit men inte längre". Jag förstår däremot inte hur du orkat svara på så många tvärsäkra och negativa inlägg. Bra där TS!
  • Anonym (en karl)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-04-03 22:55:43 följande:

    Jag har ju redan svarat på det? Och med tillägg - ja, jag har ju allt att förlora på det. I kombo med att såra min man.


    Jag har följt tråden sen start. Jag beundrar TS tålamod i själva tråden. Att hon orkar besvara så många som påstår och frågar samma saker om och om igen är beundransvärt. Det betyder naturligtvis inte att jag tycker hon agerat klanderfritt, men det är en annan sak....
  • Anonym (en karl)

    Jag har följt tråden sen start. Jag tycker TS agerat klandervärt fram till för en tid sedan. Hon har därefter hanterat sin relation till kollegan på ett vettigt sätt. Om jag vore TS man hade jag så klart blivit ledsen över hennes agerande i början, men jag hade också tyckt hon var värd respekt för det sätt på vilket hon nu hanterar sina känslor. Jag hoppas min fru skulle agera på samma sätt om hon blev förälskad i en annan man. Ingen är perfekt och känslor uppstår utan att man alltid kan styra dem, men man väljer hur man agerar på sina känslor. Det har TS gjort!

  • Anonym (en karl)

    Stannar du så kommer jag i vart fall inte svara på dina inlägg mer. Jag har svarat tusen och åter tusen ggr på det du skriver / frågar / påstår men du lyssnar som en kratta och är totalt ointresserad av någon annan vinkel än din egen och jag är innerligt trött på dig. Dra.

    Förstår dig TS! Låt dig inte provoceras alltför mycket!

    Vi är flera som förvisso tycker du betett dig klandervärt men som ändå känner sympati med sättet du nu hanterar din relation till kollegan. Intressant vore att höra hur du och din man tillsammans hanterar situationen.

  • Anonym (en karl)
    Anonym (man) skrev 2019-07-05 22:10:15 följande:

    Vad du tycker om mina inlägg skiter jag fullkomligen i. Men nu har ju TS som faktiskt äger tråden bett mig dra och DET kan jag iaf respektera.


    Mitt inlägg var inte avsett för dig!! Det var avsett för TS och andra som intresserat sig för tråden. Självklart fattar jag att du fullkomligt skiter i vad jag tycker om dina inlägg. Det är på något sätt symtomatiskt.
  • Anonym (en karl)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-08-23 17:30:54 följande:

    Jag vet att det är svårt. Första veckan där båda var tillbaka för oss denna vecka. Vi satt och snackade i 1,5 timme igår. Men jag vet fortfarande att det är just det som är vår grej, att vi har lätt för att prata med varann. Och mer än så kommer det inte bli. Stå emot.


    Men varför?
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift