• Anonym (Flykt­känslo­r)
    Sat 16 Nov 2019 16:43
    412339 visningar
    2871 svar
    -1
    2871
    412339

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Jag har bara läst delar av tråden, men ska nu läsa från början. Detta är så intressant.

    Jag är tyvärr flirtig av mig. Älskar min man så mycket, men kan inte låta bli att titta på andra ibland och fantisera. Bekräftelseknarkare kanske. Vi har ett bra sexliv, liv och vi är som tonåringar - snackar hela nätterna om allt möjligt trots krävande jobb och två små barn.

    Jag känner mig så knäpp och dum.

  • Anonym (Flykt­känslo­r)
    Wed 20 Nov 2019 22:16
    Anonym (Ly) skrev 2019-11-16 16:51:39 följande:

    Tycker det är bra! Du har en aktiv sexualdrift som gynnar din hälsa, mående och även din man! Jag kan också flirta pga bekräftelse eller vad det nu är. Jag har nu varit öppen med det och mannen har gett sitt ok. Din man känner ju dig och vet säkert om vad du gör, att du är flirtig men det kanske inte alls stör honom. Man är ju som man är, varför skämmas. Tror Ts tankar är vanliga bland kvinnor men det har bara inte ventilerats så män verkar tro att kvinnor inte har någon attraktion till "folk" någonsin...


    Ja, jag tror han vet på något plan iaf. Jag unnar honom att titta och fantisera - bara han stannar vid det. Tanken är fri.
  • Anonym (Flykt­känslo­r)
    Mon 23 Dec 2019 20:27
    Anonym (Saknar henne.) skrev 2019-12-23 11:56:26 följande:

    Vi stannar i korridoren och hälsar artigt på varandra. Allt väl? Du säger att det är mycket nu och att det vore skönt med ledigt. Jag nickar ler och håller med, frågar dig hur din dag varit och du säger att den var som vanligt. Men du har den där blicken och dina ljusbruna ögon är vackrare än ädelstenar. Jag vill skippa allt snack om väder och jobb och fråga dig rakt ut.

    Varför jag tänker på dig konstant?

    Varför gör du mig så varm?

    Varför slår mitt hjärta så hårt att jag kan räkna hjärtslagen när du går förbi?

    Jag måste veta om du ser mig eller om jag bara är en i mängden för dig

    Dagarna går och blir till veckor som blir till år

    Men jag kommer aldrig fråga dig vad du heter jag kommer aldrig be dig om ditt nummer och jag kommer aldrig få några svar. För jag står här i bakgrunden och beundrar dig varje dag.

    Vet redan allt om dig och men känner inte dig.

    Känner inte dig men känner så mycket för dig.

    Hur kan detta vara så fel när det känns så rätt. Blandade känslor pumpas runt i mig lust, ångest, lycka, värme, kyla, tankar och drömmar som bara finns i mig. Men dom finns.


    Undrar också. Är ni båda upptagna? Varför nöjer du dig med att betrakta i bakgrunden?
  • Anonym (Flykt­känslo­r)
    Mon 23 Dec 2019 20:33
    Dirgeofnovember skrev 2019-12-22 23:57:17 följande:

    Måste säga att jag är synnerligen glad att jag inte är din man. Har läst tråden och har sällan sett sån förnekelse. Även om vi utgår från det faktum att ni aldrig gått hela vägen så saknar du uppenbarligen respekt för din man. Du kommer säkert intala dig att du har respekt för honom men det faktum att du lät och till viss del fortfarande låter det fortgå tyder på total avsaknad av empati och respekt.

    Jag som nykomling till tråden måste säga att intrycket av dig är att du är otroligt omogen, du velar och verkar närmast agera som en tonåring. Sanningen är den att du även verkar vara rätt feg. Feg för att du borde vara helt ärlig med din om det faktum att du kontinuerligt uppmuntrade och eggade på dina känslor för kollegan (det är här du i mina ögon är otrogen). Att bli nyfiken och lite små kär i en annan person är helt normalt men ditt beteende är det inte.

    Det finns olika gränser för vad som är otrohet och du kan tycka vad du vill om den saken men faktum kvarstår att du totalt saknar respekt för din man. 

    Jag kommer inte säga vad du ska göra med ditt liv men jösses vad du framstår som en dålig människa, riktigt giftig och jag hoppas för din mans och barns skull att du en dag åker dit... nåväl, god jul till alla trogna och till de som vet att de borde vara singlar och är det.


    Men du, hoppa ner från dina höga hästar va! Och kasta inte sten i glashus. Man vet aldrig vad man kommer råka ut för. Jag tror att en sådan här sak är fruktansvärt jobbig.

    Man väljer inte sina känslor. Jag hoppas att du slipper lära dig denna läxa. Den är nog så jobbig och kan vara riktigt dyrköpt.
  • Anonym (Flykt­känslo­r)
    Tue 20 Apr 2021 11:56
    +2
    Anonym (man) skrev 2021-04-20 11:49:04 följande:

    Å andra sidan har det tagit dig 3 år att släppa en sketen förälskelse som andra lyckas sätta stopp för på 10 sekunder, dvs de sätter stopp för saker innan de hinner bli nåt av det. Vilket inte är speciellt förvånande eftersom du inte tar till dig något annat än det du vill höra, blir bästa kompis med ryggklappare som Tecum och slänger ut alla kritiker från tråden.

    Jag ser att du fortfarande, precis som i allra första början enbart tänker på dig själv, dina känslor, dina behov. Precis allt snurra kring dig och vad du tycker passar dig bäst. Ert förhållande är DU, din man är bara en statist.


    Du, man, är fasiken i mig en av de bittrare människorna jag sett här på FL. Ta det lite lite lugnt. Hur bedragen har du egentligen blivit? Dags att släppa och gå vidare... kanske?

    TS jag har varit i en liknande situation. Det är så oerhört jobbigt när man älskar sin man och sitt liv så mycket. Jag vet att det inte finns någon annan man som passar mig bättre. På alla plan. Han kittlar min själ, mitt hjärta och min hjärna fortfarande efter 18 år och ändå så trillade jag dit. Kan inte förstå det, kan inte förklara. Du verkar vara en jättefin person! Bra jobbat av dig att inte ge efter för frestelsen mer än vad som faktiskt gick att reparera och gå vidare ifrån. Klappa dig själv på ryggen! Du är bra.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift