Inlägg från: Anonym (Hmmmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmmmm)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Skilj dig då så är du "fri" och kan finna din "lycka".


    Va ärlig både mot dig själv och andra.
    Framför allt mot den som är buden till dig, alltså din man. Du behöver ju inte säga att du vill skilja dig för att du vill knulla runt. Men du bör definitivt inte ligga runt när du är gift eller i ett seriöst förhållande. Varför ? Jo för att det är sinnessjukt fel att göra så! 


    Ta av dig offerkoftan och skilj dig om du inte kan vara sanningsenlig mot din partner!! Borde va piskrapp för otrohet!  

  • Anonym (Hmmmm)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2021-04-19 20:48:18 följande:

    Hej! Inte loggat in här på länge som ni förstått. Men nu när jag ändå gjorde det kan jag meddela att det går hur fint som helst. Vi har väldigt lite kontakt jag och Pelle. Senast sågs vi på en lunch för kanske två månader sen, men knappt hörts innan eller efter det. Som många sagt, slutar man kasta ved på elden så slocknar den. Även om jag gillar honom och saknar att snacka med honom ibland så är det inte värt våndan, eller risken att blåsa liv i en falnad eld.

    Tack till er som jag fått bolla med under den tid jag behövde det. Det hjälpte, även om vissa av er kändes helt hopplösa att diskutera med ibland ;). Men, jag vågar säga - slutet gott, allting gott.

    Ta hand om er!


    Såg din text nu. Usch, du förtjänar inte din man, bara så du vet! 
  • Anonym (Hmmmm)
    Tecum skrev 2021-04-19 21:02:08 följande:

    Roligt att höra att det gått bra, men det var inte oväntat. Men nu har du gjort Krösa-majorna i tråden besvikna, de som var såååå säkra på att  Pelle skulle fortsätta ragga på dig och ta nya initiativ och att du skulle falla

    Jag ställde en fråga i höstas och du sa, kom tillbaka när det gått ett halvår. Nu har det nästan gjort det (fem mån) så jag upprepar frågan.

    Med lite distans till det hela, hur ser du på det nu i efterhand? Skäms du för att du lät dig lockas och inte kunde hålla dig objektiv i början, eller ser du det som en viktig erfarenhet och en varning inför framtiden? Eller är det ett vackert minne som du kommer tänka på med glädje och nostalgi när du blir äldre?


    En kvinna som kan skämmas ? Skojar du eller ? De kan högst tycka att något har varit lite pinsamt. Men det är allt. Aja, men kan svara på den frågan på riktigt iallafall, nej ts skäms inte då hon fortfarande saknar att prata med "pelle".


    Hon insåg bara att för mycket stod på spel då hon kan komma att förlora allt i princip när hon huggit sin man i ryggen. Nu höll hon bara i kniven men högg han inte. Hon är feg som inte vågar stå upp för sanningen, ärlighet, trohet och sig själv. Nu tog hon enbart det säkra före det oskära och inget annat. Kul att vara hennes man. Antar att han nu kommer få oförklariga utskällningar där hon anser att han ska vara tacksam över att han får vara med henne när hon de facto enbart är besviken på sin egna feghet och ärlighet! 

  • Anonym (Hmmmm)
    Anonym (Flyktkänslor) skrev 2021-04-20 11:56:12 följande:
    Du, man, är fasiken i mig en av de bittrare människorna jag sett här på FL. Ta det lite lite lugnt. Hur bedragen har du egentligen blivit? Dags att släppa och gå vidare... kanske?

    TS jag har varit i en liknande situation. Det är så oerhört jobbigt när man älskar sin man och sitt liv så mycket. Jag vet att det inte finns någon annan man som passar mig bättre. På alla plan. Han kittlar min själ, mitt hjärta och min hjärna fortfarande efter 18 år och ändå så trillade jag dit. Kan inte förstå det, kan inte förklara. Du verkar vara en jättefin person! Bra jobbat av dig att inte ge efter för frestelsen mer än vad som faktiskt gick att reparera och gå vidare ifrån. Klappa dig själv på ryggen! Du är bra.
    Hmmmm Lögnare. Hade du varit med om samma sak så hade du knappast berömt ts. Falsk är du om inte än mer värre.
  • Anonym (Hmmmm)
    Anonym (en karl) skrev 2021-04-21 02:21:28 följande:
    Men vilka brösttoner och obehagliga formuleringar!

    Du kan inte må bra.

    Hmmmm, har du missat att vi lever i Sverige där jämställdhet är ett krav ? Säger inte att det skulle vara något fel, men då får dom tåla en gård formulerad kommentar också! Eller ska det vara syndahynda då helt plötsligt, eller ?  


    Hade hållt med dig om inte extremfeminismen hade dragit ner hela landet i skiten. (Observera att jag skrev EXTREM) Vilket inkluderar alla som vill vara otrogna eller är falska utan ånger, likt ts.


    Jag mår inte bra nej, men beror knappast på det kvinnliga könet då jag håller mig borta ifrån dom då dom är efter mig konstant, trots att de har män / pojkvänner. Är så jävla trött på drama lögner och falskhet bara! 

Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift