Inlägg från: Anonym (felix) |Visa alla inlägg
  • Anonym (felix)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-07-04 21:36:31 följande:
    Om Anonym (man) haft lite mer ödmjukhet hade jag kunnat berätta för honom att jag och min man haft ett ganska ingående samtal om X. Och om mig. Och om vår relation till varann. Om svartsjuka. Om gränser. Om ok och inte ok.För några veckor sen. Som jag tänkt ta upp här. 
    Hoppas du tar upp det här när du är klar till det. Det vore intressant att förstå mer om din mans aspekt. Varför är han så passiv? Har ditt känslomässiga fokus på en annan man skadat er relation på något sätt även om han inte fått mindre av något av den anledning? Intressanta frågor. Om jag eller andra anonyma FL skribenter tycker att du varit otrogen eller inte spelar ju egentligen ingen större roll.
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-07-04 23:02:34 följande:
    Jag har tänkt ta upp det här. Men det känns så jävla menlöst när det bara kastas skit på mig här, vilket det mestadels gjort. Då håller jag det hellre för mig själv.
    Hoppas du ombestämmer dig, men vänta gärna med det. Det ser ju ut som om historien, om vi nu skall kalla den flirt eller affär eller något tredje, är på väg mot sitt slut så det vore intressant att höra lite mer om din makes perspektiv. Hans brist på agerande är ju ett av dom stora mysterierna i historien. Hans känslor, om vi kunde vi dom att veta, avgör kanske vad vi skall kalla historien.

    Men du kan kanske svara på en fråga innan vi förhoppningvis får en uppdatering. Har du varit nedstämd sedan organisationändringen effektivt tog död på ert överdrivna umgänge på tu mans hand och därmed möjligheten att bevara ert "vänskap" i framtiden? Och är detta anledningen till att du och din make har pratat ut om X just nu?
  • Anonym (felix)

    Om man bortser från själva arbetsgivaraspekten så kan ju 1,5 timmars catchup angående semestern med din "kollega" både vara helt OK eller definitivt No-Go beroende på vad som blev sagt när du och din man pratade ut angående X och annat omkring relationer och vad som är Ok eller inte. Så länge vi svävar i okunnighet om detta rätt så avgörande perspektiv, som är hur din man ser på ditt förhållande till X, så kan vi ju bara tycka "jasså".

  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-08-23 20:12:35 följande:
    Men i korthet - inga förbud eller restriktioner har kommit ur det. Bara mer förståelse för varann. Och att vi kommit närmare varann.
    Ok, du behöver inte säga mer än det du redan sagt. Men missbruka inte din mans ovilja mot att utfärda förbud eller restriktioner. Om du läser hans budskap mellan raderna, så tror jag nog att det är det meningen att du skall avsluta här. 

    Du har en mycket förstående man, var glad för det, ni har kommit närmare varann och inget riktigt katastrofalt har hänt eller kommer att hända. Tycker vi kan låta historien få ett lyckligt slut här. 
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-08-23 20:12:35 följande:
    Om hur han känt / upplevt det, hur jag tänkt / upplevt det. 
    Vi kan ju märka ord här. Ni har alltså undgått att konfrontera hur du kännt det, som är det centrala i det hela. 
  • Anonym (felix)

    Behöver du alls försvara/ursäkta ert hängande längre? Det är ju OK med din man och så måste det väl ju också OK för oss som följer din affär på FL.  Enligt ditt referat av era samtal så har ni ju uppnått förståelse för varann och det finns inte några förbud eller restriktioner mot dylikt hängande från din mans sida. Så den enda problematiska aspekten är väl bara era chefer som kanske kan tycka det är lite överdrivet och ofokuserat, speciellt efter det att ni saknar gemensamma uppgifter att samarbeta om. Men annars är det väl fritt fram?

  • Anonym (felix)
    Anonym (Sammasak) skrev 2019-09-10 09:40:28 följande:

    Usch... denna ångest..
    Idag ska jag träffa "min" och försöka reda ut vad det är som händer.
    Han säger att "han inte är där" men att han "tycker väldigt mycket om mig, och att jag nog märker det"... Lite dubbelt och vansinnigt jobbigt hela grejen.
    Vi är båda gifta o sådär och inget har hänt mer än en väldans massa skoj, flirtande, bollande och klickande.
    Så, vi får väl se hur detta ska gå. Hans initiativ till att snacka om saken. Jag har outat att jag tycker om honom som mer än vän och att han typ är min dröm man på precis alla sätt. Han vart både glad och rädd sa han. Rädd att ha gett mig fel signaler och glad för att han tycker väldigt mycket om mig...
    Vi kommer fortsätta träffas flera ggr i veckan pga ett projekt vi båda är med i och jag tror det kommer gå fint. Vill bara att mina känslor ska landa i att vi bara är vänner men jag är SÅ in i bänkens jäkla kär i människan. FAN.


    Vill uppmana Sammasak att se lite mera kritiskt på sin dröm man. Han verkar rätt så manipulerande. Han tar initiativ till att "snacka om saken", blott för att därefter säga att "han inte är där". Varför alls börja "snacka om saken" när "han inte är där". Han får Sammasak till att outa att hon tycker om honom som mer än vän och att han är hennes dröm man, men vill själv bara outa att han är glad och rädd att han skickat fel signaler. Hopplöst dubbla budskap hela tiden. Han verkar som en pyroman som tänder upp en eldsvåda för att senare erbjuda sin hjälp som brandsläckare. Håll dig undan från denne manipulatör och tro inte att ni med ord kan reda ut vad som händer.  Han kommer alltid att fortsätta komma med dubbla budskap så länge du spelar med på hans spel.
  • Anonym (felix)

    Jag suckar också. Svårt att se annat än att ni har ett förhållande med allt vad det innebär av känslomässig berg-och-dal-bana. Om ni bara flirtade skulle du/ni inte känna sådant avståndstagande när någon av er trappar ned kontakten. Också svårt att förstå hur du kan inbilla att din make på något sätt har accepterat sådan jargong mellan er och sådant hängande i bokade konferensrum.

  • Anonym (felix)

    Varför skulle det vara så viktigt för er att veta vad den andre tänker och varför skulle det skapa så stor osäkerhet att inte göra det om det inte var för att ni har ett ömsesidigt förhållande som ni måste definera? Om ni bara flirtade skulle det väl inte kännas så traumatiskt att den ene låter bli att flirta i någon tid.

    Med jargong menar jag den överdrivet intensiva och tvetydiga entusiasme han uttrycker för dig i denna och andra skype konversation som du citerat. Som du spelar med på.

  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-09-21 12:22:56 följande:
    Sen drar sig den ena undan, eller den andra eller som det varit ett tag nu - båda. Utan förklaringar. Då är det väl inte så konstigt att man funderar vad den andra tänker. Och jag tror att båda undrar.
    Trodde annars att ni efter organisationsändringen inte längre hadde något att samarbeta om. Så är det väl inte så konstigt att ni drar er undan utan förklaringar. Ni är ju inte ens anställda på samma företag. Det är väl egentligen mer konstigt att ni alls fortsätter umgänget utan att ha ett alibi. Något som man också kunde se som en bekräftelse på att ni har ett förhållande som vi vill hålla liv.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift