Inlägg från: Anonym (Villmenfårinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    66Joy skrev 2018-11-08 18:54:40 följande:

    Din man vill inte vara med dig och andra i sängen?Något ni provat?


    Nej. Vi har vänner som swingar så vi har berört ämnet förut men ingen av oss har någon önskan om det. Jag är ju heller inte intresserad av andra män generellt, utan just denna man specifikt.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2018-11-08 19:04:57 följande:

    Tre möjligheter att dra åt bromsen.

    Utebli från Firmafest/AW, lägg ned instagram konto, afvisa onödiga möten på två mans hand.  Ange skäl som indirekt skapar distans till kollegan, utan att erkänna några känslor. "Har haft en stressad period", "Har försummat familjen på sista tiden", "för mycket trams på insta", "måste fokusera på ..". 


    Klokt, kort och koncist. Tack.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    66Joy skrev 2018-11-08 19:19:20 följande:

    Är mannen du vill ligga med i ett förhållande?


    Ja. Han är också gift.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Inga bekymmer skrev 2018-11-08 22:00:55 följande:

    Varför är du rädd för det? Såvida han inte skulle slå sönder huset eller dig eller nät annat sånt våldsamt så vore det ev bra tror jag om han hittar den. Då kommer det ta stopp!

    I början så skrev du att du bara ville ligga med honom, att du måste bara få ligga med honom, att det kanske kunde få honom ur systemet. Fast.. .om sexlivet med din man är bra och varierat.. Varför skulle det då vara så viktigt att ligga med en annan?

    Sanningen är ju att du är förälskad i den här mannen.. Därför du inte kan känna dig så lättad eller att du har mindre dåligt samvete just nu. Men rent logiskt så kan du förstå att det ÄR det enda rätta TROTS dina känslor.

    Har du tänkt på nåt mer om det jag skrev om att lägga tid på din och din mans relation och kanske åka bort nån helg väldigt snart??


    Ja, jag inser efter den här tråden att jag är föräldkad i honom. Att det ÄR bendin på elden om vi skulle ta det ett steg vidare och inte dämps något. Så tråden har gjort mig gott, vad än vissa här tror.

    Jag och min man har just badat spabad och druckit lite champagne, på mitt intiativ. Så jag lyssnar ;)
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-08 23:14:15 följande:

    Ja, jag inser efter den här tråden att jag är föräldkad i honom. Att det ÄR bendin på elden om vi skulle ta det ett steg vidare och inte dämps något. Så tråden har gjort mig gott, vad än vissa här tror.

    Jag och min man har just badat spabad och druckit lite champagne, på mitt intiativ. Så jag lyssnar ;)


    Nu var det jag som skrev snabbt, inte champagnen som gjorde stavfelen...sorry!
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul) skrev 2018-11-09 13:34:48 följande:

    Ts. Vad vet du denna man? Har du kollat med andra kvinnor på firman. När man läser mellan raderna så känns det lite som det klassiska erövrarbehovet av "ny tjej på jobbet". Han verkade ju limma på direkten. Har en polare som satt detta som ett mål att rista ett jack i kolven inom ett år med nya tänkbara. Sen berättar han glatt om detta på våra AW/pokerkvällar där också andra kollegor är med.


    Han har inte limmat på direkten. Vi har jobbat mkt ihop senaste året och han har inte varit flirtig / fysisk eller så - det är först nu typ 6-8 mån efter att jag började känna att det fanns en spänning mellan oss som han öht sagt eller skrivit ngt flirtigt. Jag har jobbat på ställen med flirtiga män, och jag upplever honom inte som en klassisk casanova. Det är han och jag som hänger för mkt, ingen av oss hänger enskilt med nån annan på det sättet (då tar man en kaffe i grupp). Hade han velat försöka eller verkligen velat flirta öppet med mig har han haft många chanser senaste halvåret - men isåfall låtit bli. Jag tror att han, om han öht har samma tankar, sitter med liknande dilemma / ångest som jag i grunden. Annars borde han vara rakare med vad han vill, när vi gått som katten runt het gröt så länge.
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Han har suttit i heldagsmöten torsd-fred och gör det även månd-onsd nästa vecka. Så perfekt tillfälle för mig att få lite distans och försöka se allt nyktert. Ska göra vad jag kan för att fokusera alla mina tankar på min man i helgen. Vi hade en superbra kväll igår och jag vet ju att jag måste släppa den här förälskelsen, även om det är en fantastisk - och också fruktansvärd känsla - att gå runt och ha i kroppen.

    Wish me luck!

  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (man) skrev 2018-11-09 16:44:09 följande:

    tror du?

    Är det därför han bokar upp ensammöten för er två?

    För att han känner sån ångest?


    Möten ensamma har vi alltid haft, eftersom det bara är hans och mitt ansvarsområde. Skillnaden har ju kommit nu - det var förra veckan han bokade upp ett mötesrum för oss utan att vi hade nåt att ha möte om, och var ärlig med det. Det har inte hänt innan. Jag har ju undrat väldigt mkt hur han känner och tänker, vet inte nu heller, men så tydlig med att han vill att vi ska vara själva har han inte varit förut, dvs jag börjar ju förstå att även han känner att det är nåt. Var hans gräns går vet jag ju inte, han kanske tycker att det är en kul flirt på den nivån det är nu, eller skulle kunna gå hela vägen utan samvetskval. Jag vet inte, eftersom vi inte pratat om det, eller vad som är mellan oss.
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Det jag lutar åt nu, är att faktiskt prata med honom. Adressera det som är mellan oss, berätta att jag känner att det är nåt mellan oss men att vi inte kan ha så mycket kontakt som vi har eller boka upp såna möten. Han bokade upp ett möte för oss nästa torsdag, döpt till ?ett av de viktigaste mötena ever!?. Vi behöver gå igenom en del jobbgrejer, men ändå. Som sagt, förut har det bara varit jobbmöten. Nu känns det som en ursäkt för att hänga. Även om vi bara sitter och snackar så kommer vi ju närmre varann ju mer vi lär känna varann, och det gör inte saken lättare. Förklara att jag känner att det börjar gå för långt och att jag inte vill vara otrogen mot min man och vi därför måste sluta innan det går för långt.

    Vad tror ni? Vi måste ju ha kontakt pga jobb, men lyfter vi upp det så spräcker vi ju en del av den enorma spänning som byggts upp så länge medan vi bara cirklat runt allt? Om jag är tydlig med att vi måste dra en gräns? Istället för att bara ignorera?

  • Anonym (Villmenfårinte)
    Kirenaj68 skrev 2018-11-09 17:08:00 följande:

    Se där. Det finns hopp om dig trots allt. Det du skriver har de flesta föreslagit redan. Flera gånger....


    Men det är ju en process när man själv är mitt uppe i det, med massor av känslor inblandade. Det går inte lika fort som att ge rådet.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift