• Anonym (FYI)
    Äldre 9 Mar 11:37
    411445 visningar
    2871 svar
    2871
    411445

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (felix) skrev 2019-03-09 08:00:39 följande:
    Tror att den reella grunden till att du vill behålla spellistan är att om du dödar den så kan han se det och vill uppfatta det som ett symboliskt avslut på ert förhållande. Därefter är ni ju "bara vänner". Och det är ju det som du säger dig vilja att ni skall vara, men inte riktigt vill.

    Tycker heller du har rätt ha den kvar som ett minne av nåt som aldrig blev av, som ett fotoalbum från ditt ex. Det är ju något som fortfarande är och som inte borde ha existerat alls. Så du har inte rätt till detta "minne".

    Så på nåt sätt tycker jag den spellistans vara eller inte vara, hur lite det än sker i den, är centralt för hur du skall komma vidare. Det är nog rätt osannolikt att din man upptäcker den och att det får stora konsekvenser för ditt liv. Men den kan ändå vara en Sliding Door som avgör hur ditt nästa år skall bli. Din förälskelse kommer att ta slut. Det tar bara längre tid med den spellistan än utan.
    Saken är väl den att ts fattar allt detta som vi med dårars envishet försöker förklara. Hon är inte dum. Troligtvis tvärt om.
    Men hon vill inte...

    Hon skulle förmodligen behöva ett rejält bakslag för att ta tag i problemen.
    Typ att mannen börjar ifrågasätta vad som sker.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 10 Mar 12:06
    Anonym (Känner samma) skrev 2019-03-10 11:30:07 följande:

    Svar till orolig man: nej det är verkligen inte klass, det håller jag med om. Det är ju meningen att det ska upphöra, tids nog. Men att få prata om det jobbiga hjälper mig liksom att ta mig vidare lite grann. Att bara sätta plåster på ett öppet sår är ju inte alltid framgångsrikt.


    Jo, till 99% är det framgångsrikt. Inget smuts i såret.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 10 Mar 12:17
    Anonym (Orolig man) skrev 2019-03-10 11:10:44 följande:

     


    Vet du vad jag tycker du verkligen borde göra TS, jag tycker du skall dra detta till sin spets. 


    Berätta för din kollega om dina känslor, kom ut med det och se vad han säger. För det är det som du VERKLIGEN går och innerst inne längtar efter, att ÄNTLIGEN få veta! 
    Samma dag som du förklarat dina känslor för kollegan så tar du ett snack med din man. Berättar att du har fått känslor för en annan man på kontoret och att det är besvarat, men du kommer inte agera på det.


    DET hade varit ett stag framåt, DET hade varit ärligt.


     


     


    Jag börjar faktiskt luta åt det hållet också. Alltså att tala om för kollegan. Men då är det önskvärda att också tala om för maken hur det ligger till.

    Men det kommer inte att hända. Äta kakan och ha den kvar verkar vara ts melodi, vilket hon också medgett om jag inte minns fel.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 10 Mar 12:34
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-10 12:20:18 följande:
    Det är ju ni som hela tiden sagt att det skulle vara att kasta bensin på elden? Att när jag sagt att det faktiskt kan göra att vi bryter, för att vi tvingas lägga korten på bordet bemötts med att det är idioti att tro det?
    Jo så är det, men det har pågått ett helt år nu och du har fortfarande samma känslor...Skall du hålla på ett år till?
    Mitt bekymmer ligger mest hos din man.
    Skall han behöva gå i ovisshet om vad som pågår i ett år  till, och som du faktisk, vad du än säger här, inte kan garantera kommer att kulminera i en fysisk otrohet. Tycker inte det är schysst.
    Du bakbinder hans händer, han kan inte agera på något sätt. Inte ens tillsammans med dig.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 12 Mar 10:55
    Anonym (Skeptisk) skrev 2019-03-12 10:47:07 följande:
    Trådstart:

    Du säger att din "man" är ovetandes, har du tänkt på att denne kanske läser tråden just NU? Hur kan du vara så övertygad att du spelar säkert?

    Du ändrar datum, historien är inte skriven i realtid men en insatt person i händelseförloppet kan lista ut ganska säkert vad det rör sig om.

    Sanningen kommer alltid fram förr eller senare. Kan det vara så att din tråd fäller krokben på dig själv...

    Om vi uttrycker det enkelt så vet jag p.g.a. inblick vem du är. Skulle hur lätt som helst kunna rubba hela din anonymitet här och det skulle vara PINSAMT för dig, kollegan och hela arbetsplatsen, för att inte tala om allt skvaller. Mitt råd är att du berättar för din partner NU, idag om allt och sedan går vidare.

    Alla är vi människor, vi kan bli betuttade men hur vi agerar och på vad bär vi ansvar för. Otrohet oavsett form kan inte beskyllas på någon annan, man får helt enkelt se sin brist och därefter försöker åtgärda och mildra konsekvenserna eller så väljer man att fälla krokben och slutar upp själv eller utan framgång.

    Det är dessvärre den bisarra verkligheten. Det är reality. Dags att vakna upp!
    Är du en misstänksam kollega eller vän som ts anförtrott sig till?
    Hur kan du annars veta vem ts är?
    Annars håller jag med i att det i.a.f är önskvärt att det kommer fram. 
  • Anonym (FYI)
    Äldre 12 Mar 11:16
    Anonym (Skeptisk) skrev 2019-03-12 11:03:43 följande:
    Det är inte min delaktighet att informera om vem jag är, det är TS som tabbat sig. Jag ger rådet att se ansvaret & välja ärlighet.
    Eller otåligheten att inget händer och då tar till drastiska metoder...

    Missförstå mig inte. Jag har själv misströstat att det inte händer något, som gör att antingen ts tar ett snack med partnern och löser det på den vägen, eller helt bryter med kollegan.
    Alla som läst tråden vet nog var jag står.

    Men allvarligt..chansen att du skulle veta vem ts är måste ju vara mikroskopisk.
    Och om det mot förmodan skulle vara sant..skicka då ett PM till ts så kanske vi kan få lite action i trådenGlad
  • Anonym (FYI)
    Äldre 12 Mar 14:09
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-12 13:02:40 följande:

    Vi hade ett möte idag. Satt kvar och pratade när vi var klara. Vi pratade bl.a. om vänner och folk i omgivningen som skiljer sig, båda konstaterade att ingen av oss är där, att många tror att ett nytt liv med någon inte skulle bli samma vardag vilket vi var överens om att det visst blir. Om folk som är otrogna med typ grannen. Att det inte är värt det. Vi pratade inte om oss, men det kändes det som att det var precis det vi gjorde och att vi mentalt tog i hand på att vi båda är nöjda med livet som det är. Vi sa mycket utan att säga nåt, och min känsla är iaf väldigt bra, och jag känner mig både glad och lättad. Vi är vänner, och inget annat är värt det, för nån av oss, och idag nånstans sas det högt utan att sägas.


    Jag kan inte hjälpa att jag ser det som ännu ett steg i fel riktning.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 12 Mar 15:38
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-12 14:17:18 följande:

    För min del kändes det iaf oerhört skönt att ha haft det samtalet. Även om det var inlindat som allt annat så kändes det oerhört klart för mig vad vi ville reda ut. Jag känner som sagt som att vi båda redde ut att vi är och ska vara vänner och inget mer, och att inget ska hända. Det tog udden på en spänning, eftersom vi aldrig pratat om det. Det känns inte tungt eller ledsamt, utan bara skönt. För mig känslomässigt gör det jättestor skillnad.


    Det jag tycker är fantastiskt är att ingen, vad vi vet i alla fall, reagerar på dessa möten timvis i konferensrummen. Någon chef borde ju reagerat. 
    Dels går det rykten, och dels kan ju alla se med egna ögon hur mycket ni träffas.
    Är det ingen som har koll på vad ni får ut av dessa möten.
     
    Ok, möten där kunden är närvarande hade jag som chef sett som produktivt, men dessa möten mellan två anställda i uppbokade mötesrum hade jag i absolut ifrågasatt efter så lång tid. Det finns ju inget protokoll eller något som styrker att det är jobbrelaterat.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 12 Mar 15:57
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-12 15:46:48 följande:
    Vi har extremt mkt möten på vårt jobb så det är inget konstigt. Många (de flesta) kollegor emellan. Mina kollegor och jag sitter väldigt utspritt och vi har ingen koll på varandras kalendrar på det viset, så nej. De vet inte om alla möten. Det är ett väldigt stort kontorslandskap med flera olika bolag och mötesrum. Sen att folk ser att vi har en kemi och trivs ihop, jo, det vet jag.

    Men som sagt. Just idag går jag med lätta steg härifrån. Jag behövde nånstans få säga det jag sa, och kanske han också. För min del känns det iaf väldigt mkt lättare.
    Men någonstans måste ju resultat visas. Dessutom måste ju du ha en nära chef som fordrar resultat.
  • Anonym (FYI)
    Äldre 12 Mar 16:27
    Anonym (man) skrev 2019-03-12 16:13:47 följande:
    Eller så är det kanske du som inte riktigt ser det på samma sätt som era kollegor ser det? Det är ju inte så att folk kommer komma fram till er och påpeka att de förstår att ni är kåta på varandra. Men det betyder inte att de inte fattat det för länge sen men håller det för sig själva. Det ska ju oftast mycket till innan man blir uppmärksammad på en sån sak.  

    Om folk ser att ni har "kemi" ihop, tror du inte de kan lägga ihop två och två och fatta varför ni bara råkar ha möten ensamma med varandra?

    Dessutom, har inte du sagt att du skulle sluta ha ensammöten med honom?
    Precis, men ts vill inte sluta.
    Skulle vara kul att veta vad det är för ett företag ts är anställd hos. Om saker och ting varit annorlunda för mig, skulle jag utan tvekan sökt jobb där. Det är ju för fan bara en deltidstjänst med full betalning!!
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift