• Anonym (Villm­enfåri­nte)
  Sön 14 okt 2018 21:26
  82173 visningar
  2871 svar
  -16 +3
  2871
  82173

  Jag vill ligga med min kollega, är gift

  Jag är gift och har två barn, varit tillsammans i 14 år. Lycklig med min man, vill leva resten av mitt liv med honom. Har inte överhuvudtaget funderat på otrohet innan. MEN. Jag bytte jobb för 1 år sen, och jobbar där med en man där något vuxit fram som jag snart inte kan kontrollera. Vi märkte att vi hade rätt kul ihop, skämtar och skrattar mycket. Men plötsligt övergick det i känslor, som jag kämpar för att trycka undan. Det har gått ett halvår nu. Vi skriver mkt med varann på skype på jobbet, hänger så snart vi får chansen m gemensamma projekt (vi jobbar på olika avd så det känns som att vi hittar ursäkter att ses, ta en kaffe) och tonen i skype-samtalen är skämtsam, men övergått till skämtsam, flirtig. Vi skrev häromdagen att vi balanserar på gränsen, och det gör vi - utan att skriva eller säga något rakt ut. Stämningen är elektrisk. Jag vet eg inte vad han känner eller tänker, för vi har inte sagt nåt rakt ut. Jag kan inte sluta tänka på honom, och det äter upp mig snart. Och jag vill verkligen INTE förstöra hans familj (också gift), och inte min heller. Jag vill inte att han lämnar henne för mig. Jag vill bara så innerligt gärna kyssa honom, ligga med honom och få det ur systemet.

  Jag VET att jag borde undvika honom. Och JO jag älskar min man. Jag VILL inte känna såhär. Det här har bara slagit ner som en blixt och fastnat i mig. Nästan alla trådar jag hittar om liknande så har man det dåligt i sitt nuvarande, jag har inte det. Jag bara vill så jävla starkt bara ligga med honom. Men jag är rädd att jag inte kommer kunna leva med det, det borde jag inte, för då är jag ett jävla svin. Såna jag hatar själv.

  Vill rådfråga:

  1. Har du någon gång känt lika (haft det bra o älskat din nuvarande men blivit kåt/förälskad i en annan samtidigt) och faktiskt gjort det, fått det ur systemet och sen levt vidare? Eller slutar det alltid i kaos (fan, jag vet ju svaret, men finns NÅN som inte ångrat sig?)

  2. Borde jag fråga hur han känner / vad han tänker? Möjlighet: att jag inbillar mig och då är detta ur världen, alternativt. Risk: att han känner samma och det blir ännu jobbigare.

  Tacksam för konstruktiva tankar (att jag bör lämna min man innan jag gör nåt förstår jag att flera av er kommer säga, men det är inte aktuellt).

  Tack!

Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift
 • Anonym (Man med egen erfare­nhet)
  Tis 16 okt 2018 14:03
  -1
  TS du får själv ta ett eget ansvar för att försöka efter bästa förmåga avgöra vad som är bäst i just din situation. Man får gå på magkänsla och även att sakligt försöka komma överens med sig själv på bästa möjliga sätt.

  Du TS vet garanterat bättre vad som är bäst i ditt fall än vad Anonym Man m fl här någonsin kan veta. Vissa som skriver här framställer sig själva som rabiata.

  Det din man inte vet mår han inte dåligt av.

  Men detta självfallet under förutsättning att du själv kan hantera det på ett sådant sätt, både känslomässigt och rent praktiskt, att det inte påverkar någonting i övrigt. 
  Då behöver ju inte en tillfällig otrohet och eventuella konsekvenser vara så himla dramatiskt. Man kan ändå aldrig äga en annan människa och man kan inte heller hindra sin partner från att vara otrogen. 

  Varför anses det som så fruktansvärt dramatiskt att ha sex med en annan? Eller att tillåta sig en tillfällig blixtförälskelse? Förälskelse är ju ett underbart tillstånd och en ynnest att få uppleva, gärna lite då och då i livet.
  Man behöver absolut inte älska sin make/fru mindre för det.
  Visst är många så svartsjuka och missunnsamma så de tillåter sina egna känslor göra att de blir helt vansinniga. Men varför ska man tillåta dessa känslor att storma fram? Om man tittar faktabaserat, varför är det så dramatiskt med lite sex eller förälskelse?
  Rent faktabaserat finns det tusenfalt värre saker att utsätta sin partner för.

  Hur som helst, särskilt ovanligt är det ju inte med otrohet.


  OBS: Jag rekommenderar inte otrohet och om man kan undvika det så är det nog oftast både bäst och enklast.
  Men strikt egoistiskt för en själv kan det ju självfallet medföra en fantastisk upplevelse och mycket positiva konsekvenser.
  Utan att det överhuvudtaget på verkar ens make/fru.

  Om min fru älskar mig men har sex med en annan man, om hon kan sköta det på ett sådant sätt att jag inte påverkas och jag behöver inte misstänka, så vill jag absolut inte veta.
  Och vem är jag att förbjuda henne att få ha en sådan upplevelse? Om det är hennes önskan, varför skulle jag vilja beröva henne detta, om jag älskar henne?
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 16 okt 2018 14:53
  Anonym (Funderar) skrev 2018-10-16 12:33:31 följande:

  Jag funderade på hur du tror att din man skulle ta det om du frågade om ni skulle prova ett öppet förhållande under ett tag? Då skulle du ju inte gå bakom ryggen på honom. Men det kanske han inte alls är intresserad av och det kan ju bli ännu värre om han tar det helt fel.

  Och han är väl inte intresserad av en trekant??

  Ursäkta det kanske är helt fel råd jag ger, vet inte hur er relation är riktigt :) Men ville bara ge alternativa sätt som kan fungera för vissa.


  Jag vill eg inte ha ett öppet förhållande. Är inte intresserad ?av andra? utan bara av honom. Och heller ingen trekant. För mig är de två olika personer, som jag tycker om på olika sätt.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 16 okt 2018 14:54
  -1
  Anonym (Känner igen mig) skrev 2018-10-16 12:40:05 följande:

  Jag kan tycka att hela premissen, att det jag gör med min kropp är något jag gör mot min man, är fel. Jag tycker att det skulle kunna vara min ensak som han inte har med att göra. Till skillnad från om jag skaffade en ful tatuering eller 15 kg övervikt som han var tvungen att se varje dag. Men du och jag har uppenbarligen väldigt olika syn på detta. Och som sagt, är 100 % trogen så det som är så omoraliskt med mig är bara tankar och åsikter.


  Så resonerar jag också. Jag är inte efter att göra något MOT min man, utan FÖR mig själv.
 • Anonym (FYI)
  Tis 16 okt 2018 14:59
  +1
  Anonym (Passa på) skrev 2018-10-16 14:00:24 följande:
  Så vita lögner är ok?
  Av dina inlägg att döma råder jag dig att söka hjälp. I.a.f om du lever efter dom råden du ger här.
  Något mer narcissistiskt och psykopatiskt förhållningssätt till hur man beter sig i relationer till andra människor har jag sällan sett. Inte ens här på FL.
  Hoppas du lever ensam för stackars din partner annars.

  Vad det gäller vita lögner skall man kanske undvika dom också, men skillnaden på vit lögn och otrohet är att den sällan drabbar någon annan. Det kan man inte säga om otrohet. 
 • Anonym (FYI)
  Tis 16 okt 2018 15:02
  Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 14:54:18 följande:
  Så resonerar jag också. Jag är inte efter att göra något MOT min man, utan FÖR mig själv.
  Skaffa dig en hobby !!
 • Tis 16 okt 2018 15:09
  Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-15 19:36:03 följande:
  Jag har skrivit sååå många saker gömt i min mobil, allt det jag vill säga till honom men inte får. Men det här ska inte bli nån sexnovell. Men det är ett sätt att få det ur mig, utan att någon inblandad mår dåligt av det. Jag kan bjuda på det oskyldigaste iaf...

  Vi pratar bara. Du står nära och orden ebbar ut men vi står kvar. Ser varann i ögonen, lite för länge. Nånting ändras. Ingen säger något, men luften är elektrisk. Vill. Får inte. Din hand som tar tag i min höft. Klämmer åt. Närmre. Jag biter mig i läppen. Jag vill. Jag vill så jävla gärna. Men får inte. Inte du heller. Ditt finger som löper längs min underläpp. En stöt genom kroppen. Shit. Snabbare andning. Nära. Nej. Jo. Båda vet var gränsen går, den går här. Herregud vad håller vi på med. Vill. Bara lite. Snälla. Farligt nära. Vill att du ska ta steget. Rädd att jag inte säger nej. Rädd att jag tar steget. Rädd att du säger nej. Rädd att du säger ja....
  Det där lät nog bättre medan det befann sig inuti huvudet (och i brallorna) på dig än det gjorde sig i text. 
 • Anonym (Funde­rar)
  Tis 16 okt 2018 15:21
  Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 14:53:01 följande:
  Jag vill eg inte ha ett öppet förhållande. Är inte intresserad ?av andra? utan bara av honom. Och heller ingen trekant. För mig är de två olika personer, som jag tycker om på olika sätt.
  Ok, jag förstår. Så frågan är om ditt samvete kan klara av att vara med honom, samt om ni kan lyckas hålla det hemligt?

  Men är det bara EN gång ni tänkt ses och ta det ett steg längre, eller kommer det bli fler gånger? Jag undrar var det kommer sluta? Att du då har två partners och ska hålla den ena hemlig?
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 16 okt 2018 15:24
  Anonym (Funderar) skrev 2018-10-16 15:21:03 följande:

  Ok, jag förstår. Så frågan är om ditt samvete kan klara av att vara med honom, samt om ni kan lyckas hålla det hemligt?

  Men är det bara EN gång ni tänkt ses och ta det ett steg längre, eller kommer det bli fler gånger? Jag undrar var det kommer sluta? Att du då har två partners och ska hålla den ena hemlig?


  Jag vet inte egentligen. Jag inser att jag bara borde låta allt rinna ut i sanden. Jag vill bara att det ska gå över..
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 16 okt 2018 15:25
  Pope Joan II skrev 2018-10-16 15:09:39 följande:

  Det där lät nog bättre medan det befann sig inuti huvudet (och i brallorna) på dig än det gjorde sig i text. 


  Jag tror att det mesta i det här låter bättre i mitt huvud än att säga det högt.
 • Anonym (Samma sits)
  Tis 16 okt 2018 15:45

  I exakt samma sits som du. Har inte gjort det och fått ur det ur systemet utan kontrollerar mig när vi ses.

  Jag har frågat hur han känner och det har visat sig vara besvarat.

  Jag tänker att vi kommer komma över detta båda 2.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...