Inlägg från: Anonym (Villmenfårinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Ingen kul jul) skrev 2018-11-24 13:21:48 följande:

    Verkar som att du nu vill forsera fram ett liggläge lagom till julfesten.


    Nej. Jag måste bara välja det jag tror att jag behöver för att kunna sätta stopp.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Avdramatisera) skrev 2018-11-24 13:23:18 följande:

    Vilket svar önskar du att få?


    Bäst vore ju om han sa att han inte alls tänkt samma sak, utan bara ser oss som bra kompisar, men att han respekterar om jag inte vill hänga så mkt som vi gör eftersom jag känner så.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2018-11-25 00:56:49 följande:

    Ok, om vi antar att han säger att han inte har samma intresse som du har, hur skall ni då kunna fortsätta att vara kollegor och driva era projekt tillsammans. Det måste ju bara vara jävligt pinsamt.

    Hur det än blir, kommer ju ni inte kunna se på varandra som ni gjort innan.

    Att tala med varandra om din kåthet/attraktion är ju i mina ögon bara en 

    lose/lose situation


    Om han inte är attraherad av mig utan kemin mellan oss är på vänskapsnivå från hans sida ser jag visst att vi kan fortsätta vara kollegor och jobba med våra gemensamma områden. Ser det inte som pinsamt.

    Kanske är det en lose/lose om nån av oss väl skulle säga nåt, det vet jag inte än eftersom jag inte kan veta hur han reagerar. Men för min egen skull känner jag att jag nog behöver adressera elefanten i rummet (kemin) snart.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul) skrev 2018-11-24 13:21:48 följande:

    Verkar som att du nu vill forsera fram ett liggläge lagom till julfesten.


    Anledningen till att jag högre upp skrev blankt nej på detta är för att festen redan varit. Och vi gjorde ingenting, mer än att vi gick och satte och snackade nån halvtimme. Sedan åkte han hem och jag stannade kvar och festade med mina kollegor.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Linus) skrev 2018-11-25 04:49:32 följande:

    Jag tycker nog du ska prata med honom om du själv känner du kan prata med honom.

    Jag hade något liknande relation med gift kollega med två barn för något år sen fast jag var singel.

    Vi kom varann riktigt nära både på jobbet och träffades några gånger utanför jobbet och kunde prata om allt hur naturligt som helst.

    Hon övervägde att skilja sig men det berodde inte på mig.

    Vi funkade perfekt ihop och jag lovade henne mitt fulla stöd om hon skulle gå vidare med att skiljas,vad som skulle hända mellan oss efter fick vi ta känna efter då om vi skulle ta det vidare till nåt mer än vänskap.

    Allt tog slut när jag träffade en annan kvinna som jag började umgås lite med ibland.

    Allt blev förändrat och hon slutade prata med mig som vi gjort om allt tidigare då vi var helt öppna mot varann.

    Vi jobbar inte ihop längre och jag saknar henne verkligen.

    Även om jag träffat nytt sällskap så hade jag gärna fortsatt vilja ha henne som nån att kunna prata med om allt.

    Jag hade förstått att hon ändå måste hålla ihop familjen om hon ville det hur mycket jag än tycker om henne och vill va henne nära

    Nåt blev fel men jag önskar hon fortsatt prata med mig ,tänker mycket på varför det blev som det blev men förstår inte,tyvärr


    Vi har också verkligen hittat varandra, och har sån himla bra kemi och jag skulle också sakna honom som vän oavsett hur det här slutar för oss.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul) skrev 2018-11-25 09:14:38 följande:

    Ok TS du verkar fast besluten nu för all in. Borde du inte prata med din man också då för han är väl också viktig. Kan du tänka dig att din man och barn avskyr, hatar dig och gär allt för att jävlas med dig. Det är dit du är på väg.


    Hade jag varit all-in hade väl lagt in en stöt på kollegan, försökt kyssa honom eller liknande? Eller sagt att nu kör vi? Jag pratar om att prata om det som två vuxna människor för att reda ut hur vi kan vara kollegor och ha en fungerande jobbrelation (och förhoppningsvis vår vänskap så småningom) på en bra nivå.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Plupp73 skrev 2018-11-25 13:56:49 följande:

    Det finns ju många aspekter på det här. Å ena sidan kan man aldrig jämföra en långvarig relation med en nyförälskelse. Tryggheten, förbundet, vi. Å andra sidan mötet med en människa med vilken man ser sidor hos sig själv som man aldrig förut sett, och som man tycker om.

    Någonstans tycker jag också att man borde berätta för en annan människa vad han/hon betyder. Vi lever bara ett liv.

    Jag var med om något liknande för väldigt länge sedan. Vi jobbade ihop i flera år, personkemin var uppenbar. Jag var bunden, inte han. Ingenting uttalades, ingenting hände. Han flyttade utomlands. Ca 6 månader efter fick jag ett otroligt vackert brev. Mitt hjärta brast, men jag är så glad att jag fick veta att det jag sett stämde


    Vad fint med brevet! Hur var det efter det, för dig?

    Jag känner ju också att vi har en självklar kemi - vi vill ju båda hänga med varann så ofta vi kan på jobbet, men jag vet inte på vilken nivå han känner att den kemin är (vänner? Mer?). Men beroende på hur jag uttrycker mig tänker jag också att han borde bli glad oavsett att höra att han får mig att må bra och att jag tycker mycket om honom / att vara med honom. Sen vet vi ju båda två att vi är gifta och inte kan göra nåt.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Plupp73 skrev 2018-11-25 15:54:17 följande:

    Vill uppdatera historien om min närmaste vän med att hon nu i jobbet åter varit tvungen att ha möten enskilt med sin kollega. I början sa hon att allt var ok, att jag inte behövde vara orolig för henne. Men för ett par dagar sedan berättade hon hur mycket hon igen börjat tänka på honom, hur spänt det är mellan dem, hur deras blickar låser sig i varandra....

    Och jag vet knappast längre vad jag ska säga. Barnen är ju vuxna nu, deras attraktion kvarstår efter över 15 år, personkemin finns kvar. Är det självklart att äktenskapet är det rätta alltid? Jag vet inte, och det är inte min sak att avgöra. Hon har ett liv, och det är hennes livsval.

    Samtidigt skuldbördan över att rasera någons liv, som man älskar, och som inte gjort någonting fel. Och hur skall de vuxna barnen ta det? Vännerna? Släkten?

    Jag tycker verkligen om hennes man, han är otroligt bra på alla sätt. Samtidigt ser jag att kollegan och hon passar för varandra....och jag ser att hon inte klarar att stå emot riktigt. Det är en tidsfråga.


    Shit vad jobbigt. Men alltså, efter 15 år...

    Jag har dock inte ens möjligheten att inte ha enskilda möten då det bara är hans och mitt ansvarsområde och vi jobbar på helt olika avdelningar annars. Men känslorna blir ju inte mindre djupa ju mer vi umgås och pratar. Alternativet är att jag försöker byta bort just detta ansvarsområde. Det borde jag nog, men jag trivs ju samtidigt så bra med honom och han får mig att må bra, och skratta tills jag gråter i princip. Men jag plågar ju samtidigt mig själv.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2018-11-25 16:39:58 följande:

    Det verkar som om TS tröttnat på att det händer så lite i hennes än så länge bara känslomässiga otrohetsaffär. Nu er hon klar till mera dramatik, och kommer att spela det klassiska otrohetsstycket "Känslorna blev för Stora" i tre akter.

    Första akt heter "Känslorna för varann". I denna akt bekräftar huvudpersoner deras känskor för varann, hur gott dom klickar med varandra. Detta är det Point of No Return som all god dramatik skall ha.

    Akt två heter "Vänskapen". I denna akt intygar huvudpersonerna att dom inte vill svika sina respektive familjer och att dom bara vill bevara deras vänskap. Publiken kan dock se deras inre konflikt när dom kommer allt djupare in i deras vänskap.

    Akt tre heter "Känslorna blev för Stora". Huvudpersonerna hamnar i en situation där känslorna blev för stora, och det oundvikliga händer som dom båda innerst inne vill. 

    Vad som händer därefter är upp till TS. Hon kan välja att spela akt två och tre igen och igen. Eller spela ett annat stycke "Den Ångrande Hustrun" till exempel.


    Hahaha. Det var iofs roligt skrivet ;). Även om jag vet om allvaret i det hela. Vi får hoppas att du har fel. Att det om några år bara ett minne av en kärlek som aldrig blev av.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (man) skrev 2018-11-25 16:52:36 följande:

    Hoppas? Är det ödet som styr vad du gör eller är det du?

    Hoppas inget händer låter ju inte jättetryggt. Skulle du vilja leva med någon som "hoppas" inget händer? Eller skulle du hellre leva med någon som aktivt jobbar för att inget ska hända?


    Nej jag förstår att det är jag som styr vad och om nåt händer / vad jag gör. Det är mina beslut. Läser du min TS så ser du att jag vet vad som är rätt och fel. Och det jag gör nu, eftersom jag känner som jag gör, är fel - dvs att vi hänger för mycket.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift