• Äldre 6 Mar 16:41
    411671 visningar
    2871 svar
    2871
    411671

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (FYI) skrev 2019-03-06 14:01:27 följande:

    Oj...180 graders omsvängning från dina inlägg till ts i hennes dilemma...

    Varför?


    Ingen omvändning!

    TS vill ju satsa på sitt förhållande och vill leva med sin man. Sammtidigt kämpar hon med sin kollega...Då hon kan fråga honom rakt ut.

    Den andra personen , verkar vela i sitt förhållande. Hen verkar trivas ypperligt med den nya mannen.
  • Äldre 6 Mar 16:44
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-06 16:01:09 följande:

    Som sagt, för min del gör det ingenting.

    Den uppdatering jag har är väl att han gav mig en present när han kom från resan. Väldigt otippat.


    Det var rätt otippat men ändå spiken i kistan...

    Han är fortfarande kåt och väldigt intresserad. Kan även vara ett lockbete att locka till dig närmare honom. Om han känner att ni har glidit lite ifrån varandra.

    Blev du glad av presenten, vad var det?

    Kanske inte indirekt vad du behövde i erat ?förhållande? pm nu du försöker undvika honom!

    Gav du honom ngn present efter eran Bali resa?
  • Äldre 9 Mar 01:47
    Anonym (Känner samma) skrev 2019-03-09 00:30:05 följande:

    Lite svårare när man jobbar ihop och måste ses.. Men när går det över?! Känns så otroligt sorgligt just nu, att man inte kan få ha kakan och äta upp den.. Skönt att få prata om det med någon som fattar känslan ändå :)


    Livets gång är aldrig dans på röda rosor.

    Du får ta ställning här, vad vill du med din kollega?!? Du har ju bestämt dig två ggr att klippa kontakten. Han är den som återupptar den, du spinner vidare. Fast du inte vill, el förmodligen vill du. I ditt fall känns det som du aldrig kommer att få lugn och ro och glömma honom, om du jobbar såhär nära honom. I bland kan ett engångsligg bli så fel och allt skiter sig.

    Fortsätt stå på (Y) kan du förklara för honom att du hill ha distans?

    Eller vill du ha nära kontakt?

    Känner du någon skuld till din man?
  • Äldre 11 Mar 23:18
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-11 21:26:02 följande:

    Ibland känner jag så också. Jag är bara människa.


    Undrar inte din man något när du sitter med mobilen så mycket och skriver här på FL, vad du gör?
  • Äldre 12 Mar 08:40
    Anonym (felix) skrev 2019-03-12 08:28:36 följande:

    Du måste nog göra mera för att få slut på dom där hänginvitationerna på tu mans hand  i enskilda mötesrum. Du måste skicka ett tydligt budskap att om att umgänge i framtiden heter fika och att det sker i köket eller andra gemensamma områden. Konferensrum är till nödvändiga jobbrelaterade aktiviter och man lämnar dom kort efter att dessa aktiviter är slut.

    Nästa gång det kommer en sån inbjudan om att hänga, så svara bara ultrakort "nej". Det ordet är mycket effektivare när det inte efterföljs av massa förklaringar och ursäkter. Nästa gång svarar du nej igen, och tredje gång informerar du honom att det är slut med att mötas i konferensrum när det inte är jobbrelaterat. Vill han fika så fikar ni i köket. Ange inga förklaringar, informera honom bara om dina nya regler. Låtsas som att du plötsligt blivit superproffsig och seriös.   

    Det vill nog ha av avkylande effekt på både honom och dig opch hela er ffär


    Klockrent!

    Med ett tydligt ?nej? på ett vänligt sett, det visar vad man vill. Efter ett par tre gånger så skulle jag inse att vi tar inte k-rummet. Det får bli en vanlig fika. Och mina signaler ifrån hennes sida är tydliga.

    På det här viset så kanske hans sms, flirtande minskar och avtar med. Vilket skulle hjälpa TS avsevärt mycket.
  • Mon 1 Apr 2019 18:29
    Anonym (Maria) skrev 2019-03-31 18:11:58 följande:

    Vill tillägga att jag och min kollega bestämde att vi absolut inte fick bli kära i varandra, bara känna passion. Det blev tillslut omöjligt, men vi höll ändå en bra distans till frågor som rörde "hur" det skulle kunna vara om vi skulle skilja oss,  bilda familj etc. Jag tror utan att vara expert i ämnet att när två människor kommer varandra nära i form av bra sex, återkommande så bildas det mer än köttsliga lustar. Känslorna finns där med ökad närhet.  Men som jag skrev i förra kommentaren, jag skulle aldrig velat vara utan den här erfarenheten. Kicken och längtan till det förbjudna gjorde mig levande igen. Den har gett så mycket mer även i min relation till min man hur konstigt det än kan låta. 


    Hur skulle du må om din man hade gått bakom ryggen på dig och haft passionerat sex med en annan kvinna?

    Det är okey för dig?
  • Wed 3 Apr 2019 17:39
    Anonym (Maria) skrev 2019-04-03 09:02:36 följande:

    Vi jobbade över med ett projekt och blev klara rätt sent. Bestämde oss för ett glas vin, sen kom första kyssen och på den vägen var det. Kyssen hade kommit utan även utan vin, det bar som skrivit i stjärnorna att det var dags.Tror vi kysstes nonstop i 1 timme, sen blev det sex på soffan, golvet och på skrivbordet. Tillfällen som gavs efter det var där det gick. Allt från utomhus, konferens, kopiatorrummet och några gånger på hotell under eftermiddag/kväll. 

    Jag vill inte ge dig råd, eller moraliskt uppmuntra till det ena eller det andra men känner att många som skriver har en uppmålad bild av att så här är livet, svart eller vitt, men gråskalan existerar inte (eller får inte existera). Tror inte tex att förbud mot saker får den önskade effekten. Allt ska ske av en fri vilja, framförallt valet av att vakna upp med sin man och vilja vara där. Inte för ett löfte inför en präst eller borgmästare (har vi sådana i Sverige?). Jag kan erkänna att jag använt svart arbetskraft, det är inte heller bra, men jag mår inte dåligt över det. Det var ett beslut som togs, då med full insikt  och helt nyktert varför (det blev billigare). I den andra frågan, det skedde med passion och en kraft som jag inte kunde motstå, eller innerst inne ville motstå. Alla gör som sagt sina egna val.


    Är det okey för dig att din man har passionerat hudlöst underbart härligt sex med en mkt attraktiv kvinna för dig?

    Det knullas utomhus, bokar hotell, i bilen medans du är hemma och ger dina barn mat. När du nattar dina barn. Så blor han riden på bästa möjliga vis av sin älskare.

    Det är inge problem för dig Maria?
  • Sat 24 Aug 2019 01:57
    frökenfia skrev 2019-08-23 18:21:37 följande:

    Vi har inte kunnat ha någon catch up på tu man hand då det numera alltid är någon mer på kontoret. Men i dagarna sökte han upp mig för att äta tsm på lunchen (ta igen förlorad tid?) och idag när vi skiljdes åt och våra blickar möttes log han sådär löjligt mycket så man bara smälter. Så himla jobbigt... Starkt av dig att hålla det kollegialt och vänskapligt. Undrar om vår ?relation? skulle förändras om vi visste vad vi kände. Kanske att det blir ännu svårare att dölja känslorna då...


    Ta nästa steg om du är så kåt på honom. Just den här tiden och första 3 månader i ett nytt förhållande så är allt tipp topp. Vänta tills tiden kommer ifatt. ofta är det bara en fasad. Sedan ligger han i soffan vill inte göra något med dig. Blir sur när du frågor om ni ska hitta på ngt. Vill inte resa göra saker ihop. Då kommer din verklighet ifatt, vad du har gjort och kastat bort på ett luftslott. Ingenting var som du hoppades på. Du står där med ingen bostad, splittrad familj och barn som inte vill veta av dig. Nu har jag i te läst alka dina inlägg, du kanske inte har barn.

    Du lockades in i din bubbla och såg bara honom.

    Tänk på det. Det kanske inte är lika ömsesidig som du tror. När spänningen är borta blir du tråkig och utbytt av ensam tjej som är mer intressant. Då står du och tycker illa om dig själv och känner dig smutsig och äckkad.

    Ta en funderar på tryggheten mannen som känner dug eller väljer förälskelsen. Där du inte vet hur det slutar.

    Eller vaknar upp i tryggheten och omgivningen som älskar fig för den du är.

    Slutar dåligt i flesta fall mär man inte ser helheten.

    Lycka till med underbart sex i 3mån och allt. Se om det är lika skoj när vardagliga sidorna kommer ifatt.
  • Sat 24 Aug 2019 23:27
    Anonym (Utveckla) skrev 2019-08-24 20:08:09 följande:

    Bra skrivet.


    Tack så mycket.

    FYI hade en väldigt bra poäng med. Att ses på jobbet varje dag, det kommer vattna ur deras förhållande rätt snabbt. För att sedan bo under samma tak och sova ihop.

    Sådana förhållande håller ett par månader. Sedan är den där spänningen över. Vad händer då?!?!?

    Jag tror att det är en lek ifrån hans sida. När elden lagt sig så är det inte lika hett.

    Utveckla

    Hade du vilja del jobb och bostad med din partner?
  • Sun 22 Sep 2019 22:45

    Hur länge ska du njuta av ditt dubbelspel TS?!?!

    Du kan som många andra redan skrivit det släppa taget om honom. Att du har mage och kunna njuta av din man när du går honom bakom ryggen. Och säga att ni har det bra. Och låta din man leva i den hör ovissheten. Att ljuga någon man lever ihop bakom ryggen är det vidrigaste man kan göra. Och sedan lägga sig bredvid honom om kvällarna.

    Får du aldrig någon som helst skuldkänsla utav ditt dubbelspel?

    Tänk atom du vara bricka nummer 2 i ditt förhållande. Att din man är uppslukad av en kvinnlig kollega.

    Kom inte och säg att det du inte vet har jag ingen aning om.

    Har följt denna tråd ifrån start. Du gör INGETING för att förändra din situation och få honom ut livet. Du återkommer jämt med att han är en fin kollega och bra vän.

    När du säger det och vill ha det så, då kommer du alltid att va förälskad i honom.

    Jag hade önskat att du hade bara gått hem till honom och gaft det värsta underbara sexet där gan uppfyller alla dina hämningar. För sedan få höra hyr du mår efteråt och om du gillar ditt dubbelspel lika mkt!!!!

Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift