Inlägg från: Anonym (felix) |Visa alla inlägg
  • Anonym (felix)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-27 19:26:09 följande:
    Nej. Vi missköter inte våra arbeten. Sen är det högst oproffsigt att sitta och fika i 1-2 timmar i veckan, absolut, men jag gör vad jag ska på jobbet. Han med. Och jag fikar inte direkt annars utan tar en kaffe vid datorn i övrigt.

    Jag tror, eller vet, att det är uppenbart att vi trivs ihop. Vi har fått kommentarer fr kollegor, att vi har sån sjuk synk och humor och att lyssna på oss är som att lyssna på två vänner som känt varann för alltid, och även pik att ?här kommer Mr och Mrs XX? (xx= vårt gemensamma arbetsområde). Kanske ett finare sätt att säga att det märks att vi har kemi?..Men vi gör inget annat än garvar högt.
    Du vet inte vad dom säger (och tänker) när du inte är närvarande. Kanske har någon missuppfattat er kemi. Och som du kan se här på FL så kan ämnet otrohet vara starkt polariserande.
  • Anonym (felix)

    Tycker också att TS är lite väl obekymrad om vad kollegorna tror och inte tror om hennes och kollegans kemi. När hon inte själv agerar sansat och balancerat kan hon inte utgå från att alla andra i hennes omgivning gör det. En antydan från någon anonym till hennes man kan skapa problem även om TS inte tycker att hon gjort något. Och rykten om något som någon tror, kan skapa problem också utan att någon skvallrar. En arbetsplats är inget bra ställe att ha en affär på.    

  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-12-07 16:50:28 följande:
    Jag ska verkligen inte ha några klappar på axeln. Jag ville bara berätta vart jag står och vad jag landat i. Ja, vi tog det ett steg längre genom att ses utanför kontoret och med det gick gränsen för mig. Infen kan ju svara för hur man känner för nåt framåt, men såhär är läget för mig och det har varit detsamma senaste dagarna.
    Så har TS genom sina handlingar passerat ännu gräns genom att ses utanför kontoret, och skaffat sig en ny gräns. Som gäller intill också den passeras. Och nästa gräns . Och nästa.
    Distansen till kollegan blir mindre och mindre, och distansen till maken blir därigenom oundvikligen större och större. Känslorna är här ett nollsummespel. Några veckor på Bali kan inte ändra det faktum. 
    Tro bara inte att maken eller dom andra kollegorna inte kan se vad som händer. 
  • Anonym (felix)

    Hoppas TS kommer tillbaka på tråden så vi får veta hur det slutar. 

    Trådstarten beskrev ju en lyckligt gift kvinna som bara hadde lust att utföra det perfekta brottet, att ligga med sin kollega, få det ur systemet och fortsätta livet som lyckligt gift kvinna. Till skillnad från många andra otrohetstrådar var det inte en sexuellt utsvulten kvinna som hadde funnit sin soulmate, bara en lycklig modern kvinna som vill ha lite mer. 

    Hur slutar historien?
    Kanske lyckas hon och kumpanen med det perfekta brottet. Dom ligger med varann och får det ur systemet. Dom kan därefter fortsätta sina lyckliga liv, bara några minnen om häftiga upplevelser rikare som dom kan uppbevara i ett hemligt konto. Brottet var faktiskt perfekt. I så fall kan man ju bara spekulera hur många andra som lyckats med det och också har häftiga minnen på hemliga konti. 

    Ett annat slut är att hon och kumpanen gennemför brottet, men det var inte perfekt. Antingen blir hon haffat av polisen och dömd till nytt boende och varannan veckas, eller så straffas hon på annat sätt genom sina känslor. Tråkigt för TS, men inte för dom rättskaffna personer på FL som följer hennes tråd.

    Ett tredje slut är att hon inte gennemför själva brottet men ändå blir haffad/straffad. Eftersom TS och kumpanen trevar mycket försiktigt med att flytta gränser fram till brottet så kan det ju dra ut på tiden. Ett brott kräver ju desutom´means, opportunity and motive´ och även om motive finnes kan det ju vara svårt med means&opportunity rent praktiskt. Risken är ju så att TS blir haffat i planläggningsfasen. Straffet kan ju så bli det samma som om hon hadde gennemfört brottet . Dubbelt tråkigt för TS.

    Ett sista slut är TS slutar att drömma om det perfekta brottet. Då är det ju bäst om det sker för att hon tappar lusten till själva brottet och inte bara är rädd för att bli haffad. Men en förälskelse kan ju ta ett år eller två att brinna ut, så tråden kan bli lång.

    Tror själv på slut tre eller fyra. 

  • Anonym (felix)

    Tycker också att vi skall ge kollegan en eloge för hans förföringstaktik. En sann mästare. En mästare som har den långsiktiga planen att inte bara få ett ligg utan en fast älskarinna.
    Först väcka intresset med subtilt kroppspråk, det som TS uppfattar som elektricitet i rummet. Absolut inga ord. Absolut inga antydningar till kroppskontakt. Sådana vulgariteter förstör för den långsiktiga planen i detta stadie.
    Få hans känslor till att bli TS känslor så subtilt att TS ¨tvekar¨ på om det bara är hennes inbildning. Hon ville ju nästan fråga honom om det. Ingen har ju sagt något. Han har ju inte den typen eftersom han inte gjort det som han kunde ha gjort.
    Därefter flytta gränser mellan arbetsliv och privatliv, igen så subtilt att TS nästan inte lägger märke till det. Instagram, fake möter på tu mans hand, dejting utanför kontoret. TS spelar med eftersom ingen har ju sagt något. 
    Nästa stadie blir, att med så lite ord som möjligt att få TS att börja se deras relation som ett förhållande utan att själv erkänna att dom har ett förhållande. 
    Kanske följer kollegan med utvecklingen på denna tråd.

  • Anonym (felix)

    Man kan diskutera länge om TS är otrogen eller inte.

    Några, häribland TS, tycker det inte. TS motiverar det med att hon och kollegan inte rört varann eller sagt något rakt ut. TS vill hellre kalla det tankar och fantasi.

    Andra vill nog anse, att TS och kollegan genom sina handlingar redan är känslomässigt otrogna. Dom har båda signalerat otvetydigt sexuellt intresse för varandra och umgås på ett sätt som flyttat gränserna för privatliv och arbetsliv. Nog har kollegan på vissa områden övertagit makens plats som den viktigaste person i TS känsloliv.

    Man kan tycka det ena och det andra, men egentligen är det ju bara en persons åsikt som spelar roll. Och det är makens. Vad skulle han tycka om han fick öga på denna tråd? Skulle han tänka, "Oj min fru fantiserar om en kollega, men hon har ju trots allt inte gjort något", eller skulle han kalla det något annat? Tror nog att TS själv vet svaret.

  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-17 08:24:27 följande:
    Jag är kvar! Vi har inte setts mycket denna vecka, och inte hörts mycket på varken insta eller skype heller. Två korta möten, men då rätt stressat och bara jobb. Att ha mycket på jobbet gör det lättare med distansen. Inte hörts alls i helgen. Det känns fortfarande, men stora steg framåt.
    Om du vill skapa distans, varför alls kommunikera med insta och varför alls kommunikera utanför normala arbetstider? Det verkar som om du är lite halvhjärtad i dina försök att trappa ned din känslomässiga affär. 
  • Anonym (felix)

    Du har en tendens att skriva rätt saker i dina inlägg, men göra fel saker IRL. Du vet ju själv att din kommunikation genom just instagram inte så oskyldig, även om själva innehållet ( ännu så länge) bara är harmlösa skämt. 


    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-05 18:19:50 följande:
    Vi messar också ibland. Men ärligt har vi inte skrivit något till varann på instagram heller som jag inte skulle kunna visa upp för någon annan, eller min man. Det är inget flirtigt alls där, mer än en kanal där vi snackar. Men jag håller HELT med om att jag omedvetet hellre skickar meddelande där än på sms. Och det är ju en stark varningssignal.
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-18 20:11:51 följande:
    Bra, enkel och legitim fråga. Jag har kommit dit att jag inte skickar något först. Men svarar om han skickar. Varför? För att jag fortfarande tycker om honom, även om jag inte kommer ta det vidare För att han får mig att må bra. För att jag skrattar sjukt mkt med honom. För att det bara är memes och i stort sett ingen annan konversation på insta mellan oss. För att skratt känns ofarligt. För att vi inte korsar nån gräns. För att jag hoppas tänker att vi bara kan vara vänner som det är meningen att vi ska vara.
    Jag tycker inte att din princip att inte vara den som skickar något först gör er kommunikation på insta mera oskyldig. Snarare tvärtom, eftersom du signalerar att du är kvinnan som väntar på hans initiativ. Men som alltid reagerar när det kommer.

    Och jag tror inte att humor är det egentliga budskapet i er insta kommunikation. När han skickar en rolig memes  sent en lördag kväll är det egentliga budskapet "Jag tänker på dig", Och när du svarar "haha" tjugo minuter senare är det egentliga budskapet "och jag tänker också på dig".
  • Anonym (felix)

    Jag svarar här på din inlägg i frökenfias tråd, där du listar upp tjugo punkter som beskriver din situation och frågar "är det en jobbarbästis eller en flirt?".

    Här är mina tankar om dessa punkter.

    Den viktigaste punkten är punkt 17 där du beskriver ett elektriskt fenomen som inträffar när du sitter nära din kollega. Det är dock inte någon elektricitet utan den erotiska attrakation du känner för din honom. Detta punkt förändrar betydningen av dom andra punkterna.

    Elektriciteten i punkt 17 beror inte på att ni sagt något vågat till varandra, utan på att ni kommunikerar med kroppsspråk för att signalera erotiskt intresse för varandra. Ett exempel på sådant kroppspråk finnes tex i punkt 10 där du beskriver att han biter sig i läppen när han lyssnar på dig. Det gör han, medvetet eller inte, för att skicka en signal att han har undertryckta känslor för dig. Du har svårt att fokusera då eftersom du ju också har undertryckta känslor för honom. Detta är ett exempel på kroppsspråk där han växlar manlig självsäkerhet med, kanske spelad, pojkaktig osäkerhet. Du kan säkert finna massor av exempel på kroppspråk från hans sida. Faktiskt är allt som framkallar spänning, pirr, osäkerhet och andra känslor hos dig baseret på sådana signaler.

    Du har säkert skickat liknande signaler till honom där du bekräftar att intresset är ömsesidigt. Ni vet alltså båda att ni är kåta på varandra och att motparten vet om det. Det är dock viktigt för er båda att principen om "plausible deniability" skall upprätthållas. Därför inga kompromitterande ord eller opassande kroppskontakt. Ingen har ju sagt eller gjort något.

    Dom övriga punkterna beskriver ett fenomen som kallas flirt, dvs att skicka signaler om sexuellt intresse utan att helt signalera att det är alvarligt menat. Ni snackar mycket, men inte om era respektive som ni inte nämner vid namn. Ni vill inte ha något som skapar distans mellan er. Ni skickar memes och emojis på insta som ni låtsas handlar om humor, men som reelt handlar om att skicka signaler om att ni tänker på varandra på tidspunkter när ni skulle tänka på era respektive.

    Vi måste nog kalla dom tjugo punkterna flirt. Frågan är om det också är mera än flirt, dvs skickas det också signaler om att det erotiska intresset är alvarligt menat. I så fall kunde vi kalla det känslomässig otrohet. Här är det ett par detaljer som gör att vi kunde göra det. Vi kan se på punkt 2 blir jag tycker blir beskrivit lite mera oskyldigt än den version som finns på din egen tråd. Det var möten där ni redan innan mötet hade avtalat att ni bara skulle, som du kallar det, hänga. Och det var möten som också var utanför kontoret. Jag tycker att dessa möten signalerar att ni vill mötas på förbjudet område bara för att få vara med varann. Där , och med insta "skämten", tycker jag ni passerar gränsen från flirt till otrohet.

    Både du och frökenfia frågar "vad känner kollegan för mig?" när den reella frågan ni vill ställa är "vad skall kollegans attraktion till mig leda till?". I ditt tillfälle kanske inte till så mycket fysiskt. Det verkar inte så, om ni inte har någon gemensam konferens med övernattning eller liknande. Där är trots allt ett stort och vågat steg att gå från kontorflirt till att ordna ett hotellmöte. Kollegan har ju inte börjat tala illa om sitt äktenskap, som män som vill vara otrogna ofta gör, så han är kanske nöjd med att veta att han har två solar på sin himmel, en fin fru och en förälskad/kåt kollega på jobbet.

    Men vad vill du? Vill du också ha två solar på din himmel?

Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift