Forum Otrohet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Jag vill ligga med min kollega, är gift

  Mån 15 okt 2018 19:27 Läst 61755 gånger Totalt 2611 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Villmenfårinte) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Återställ
  Mån 15 okt 2018 19:27 #67
  Anonym (Samma) skrev 2018-10-15 19:04:45 följande:

  Är i precis samma situation.

  Har de jättebra hemma med min man och barn. Samma med hans fru och barn.

  Ändå kan vi inte sluta tänka på varandra. Blir helt pirrig över att jobba tillsammans och bara råka snudda varann. Känner sån extrem attraktion och får stå emot att bara ta tag och kyssa honom. Han känner desamma och vi pratar om det med varann.

  Men känner ofta samma för min man också så inte så att jag hellre vill ha denna mannen.


  Vi har ju inte pratar om nåt, vi går bara som katten runt het gröt. Och just nu är detta det stora känner jag - bör vi tala klarspråk jag och min kollega? Vet inte om det är bensin eller vatten på elden så därför vågar jag inte riktigt...
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Återställ
  Mån 15 okt 2018 19:31 #69
  Anonym (Man1974) skrev 2018-10-15 19:10:52 följande:

  Jag och min medarbetare har funnit varandra totalt! Vi kan verkligen prata om allt! Vi är båda gifta och har barn! För några veckor sedan öppnade vi oss och berättade hur vi kände. Vi har sedan dess kyssts på jobbet och vi vill båda mer! I morgon åker vi båda på tjänsteresa och kommer att smyga in till varandra på hotellet! Vi kommer ha passionerat sex med varandra! Hur vi sedan går vidare återstår att se! Just nu känner vi båda att vi är beredda att lämna våra partners för varandra!

  Vi har båda tänkt igenom detta och är beredda att ta konsekvenserna!


  Vi skulle också åkt iväg på en grej m övernattning m jobbet - bara han och jag då det är vårt gemensamma ansvarsområde men jag kände själv att det går inte. Jag kommer inte kunna säga nej. Så jag duckade den (han ska inte heller åka nu). Men i november är det firmafest och jag vettefan hur det blir...

  Utan att vi talat om det så tror jag dock inte att någon av oss vill lämna våra respektive. Vi vill nog bara leva ut vad vi känner för/med varann - det är så starkt...
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Återställ
  Mån 15 okt 2018 19:36 #70
  Anonym (Peter Gabriel.) skrev 2018-10-15 19:29:12 följande:

  TS - vad skulle du vilja göra tillsammans med mannen?


  Jag har skrivit sååå många saker gömt i min mobil, allt det jag vill säga till honom men inte får. Men det här ska inte bli nån sexnovell. Men det är ett sätt att få det ur mig, utan att någon inblandad mår dåligt av det. Jag kan bjuda på det oskyldigaste iaf...

  Vi pratar bara. Du står nära och orden ebbar ut men vi står kvar. Ser varann i ögonen, lite för länge. Nånting ändras. Ingen säger något, men luften är elektrisk. Vill. Får inte. Din hand som tar tag i min höft. Klämmer åt. Närmre. Jag biter mig i läppen. Jag vill. Jag vill så jävla gärna. Men får inte. Inte du heller. Ditt finger som löper längs min underläpp. En stöt genom kroppen. Shit. Snabbare andning. Nära. Nej. Jo. Båda vet var gränsen går, den går här. Herregud vad håller vi på med. Vill. Bara lite. Snälla. Farligt nära. Vill att du ska ta steget. Rädd att jag inte säger nej. Rädd att jag tar steget. Rädd att du säger nej. Rädd att du säger ja....
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Återställ
  Mån 15 okt 2018 19:38 #71
  Canadasvensk skrev 2018-10-15 18:58:58 följande:

  Hej TS,

   

  Vad skulle du ge för råd till någon som skrev så här??

   

  Som före detta alkoholist så har jag nu varit nykter i 14 år. Det var kravet från min fru då vi träffades.

   

  Men åren som gott så har man ju sett hur kompisar dricker, men jag vill inte dricka för nu har jag familj, en underbar fru och barn. Dock kan jag ibland titta på mina kompisar som dricker och jag blir så jävla sugen. Men när jag känner att suget blir för mycket så går jag därifrån.

  Det har alltid funkat för mig. Jag vet helt enkelt mina begränsningar och jag vill inte riskera familjen för jag vet att skulle jag ta en drink skulle jag riskera att mista min famillj. Dom skulle helt enkelt inte lita på att jag inte fortsatt att dricka.

   

  Men för ett år sen öppnades en ny pub utanför mitt jobb. Jag har hört av mina jobb kompisar att puben är jätte mysig och att dom serverar dom godaste drinkarna i stan. Om jag lämnar jobbet tidigt en dag skulle frugan aldrig märka om jag bara tog en drink. Kanske en dag när hon inte är hemma. Bara så hon inte märker alkoholen på min andedräkt.

   

  TS ? vad tycker du jag ska göra? Ta en drink så jag får det ur systemet? Samtidigt vill jag absolut inte förlora min familj? Jag behöver hjälp med mitt svåra beslut!?


  Mitt korta svar är - det är inte värt det. Låt bli. Jag vet ju det.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Återställ
  Mån 15 okt 2018 19:43 #74
  Anonym (Öppensinnad) skrev 2018-10-15 19:38:24 följande:

  Detta är lite av ett scenario vi har disskuterat många gånger under en längre tid i vårat förhållande. Det vi kom fram till är att varför skulle den ena parten neka den andre njutning? Vi är på det klara att vi älskar varandra men ingen av oss äger ju den andre! Min kropp är min liksåväl som min partner äger sin. Det vi har lovat varandra är våra hjärtan! Kvinnan i förhållandet har fått leva ut sin fantasi och träffat en annan man. Vi har även gemensamt gett oss in i swingersvärlden lite smått. Och för oss är vårat förhållande starkare än någonsin. Vi är öppnare med varandra och om möjligt är vi som nykära i varandra på nytt efter 15+ år tillsammans. Men vi hade som sagt pratat om det länge innan, är nog tom över dryga året innan vi tog beslutet om ett öppet förhållande. Man lever bara en gång, men var rädd om de i din närhet. Var öppen och tydlig om du skall göra något, kanske tom har din man fantasier som han inte vågar prata med dig om?


  Vi har vänner i vår närhet som är mer eller mindre swingers, så vi har pratat om scenarier etc innan och detta är inte riktigt rätt för oss. Jag känner heller inget behov av sex med andra generellt, utan det är denna människa specifikt. Men som det känns nu så unnar jag min man vilket frikort som helst bara jag får detta....
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Återställ
  Mån 15 okt 2018 21:28 #79 -1
  Anonym (Passa på) skrev 2018-10-15 21:27:10 följande:

  Känner igen mig fast det var väldigt länge sen. Var en fantastisk upplevelse som ingen tog skada av och som jag levt på länge.. Skulle inte vilja vara utan den oavsett vad moraltanterna här säger.


  Djävulen på axeln hälsar att det precis det här jag vill höra. Att det går.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Återställ
  Mån 15 okt 2018 21:29 #80
  Anonym (Kinna) skrev 2018-10-15 20:41:19 följande:

  Det hade kunnat vara jag som skrev den tråden för några år sedan. Jag valde att skilja mig. Lever nu lycklig med min fd kollega. Att vara otrogen är inget jag rekommenderar.


  Förstår dig. Vill eg inte skilja mig. Vill bara ha kakan och äta den, uppenbarligen....fan...
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Återställ
  Mån 15 okt 2018 23:07 #100
  Anonym (Gör inget) skrev 2018-10-15 22:36:51 följande:

  Som jag såg en annan skriva - härda ut. Du älskar och vill leva med din man. Håll fast i det. Det du känner är en spännande tillflykt i det vardagliga. Det kommer passera. Kanske om ett halvår, kanske om 1,5 år.

  Håll masken, håll ut. När det svalnar med kollegan kommer du vara mer nöjd med dig själv, och har inte gjort bort dig, varken på hemmafronten eller på jobbet.


  Jag vet innerst inne att du har rätt..
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Återställ
  Tis 16 okt 2018 10:22 #110
  Gameofthrones skrev 2018-10-16 09:24:05 följande:

  TS- det jag skriver är bara rena känslor inget illa ment mot dig.

  Jag vet själv hur det känns men har inte tagit det steget du har gjort. 

  Du väljer vad du vill göra och vad du känner men vad vill du få ut av det förhållandet? sex eller mer? Det måste man veta innan man gör nått åt sitt eget förhållande. 

  Det är därför jag skrev man vaknar på morgonen och gör ett val. 

  Jag tycker att du gör fel. Men det är upp till dig. Du har valmöjligheter. Är du olycklig red ut ditt äktenskap först sen får du se om det är så fortfarande så mellan dig och han.


  Det är just det. Jag ÄR inte olycklig. Jag har en bra relation. Detta är bara känslor som vuxit fram och en elektricitet i luften som är galen. Jag har inte gjort nåt, eller sagt nåt, inte han heller. Vi har inte talat klarspråk på nåt sätt, det bara känns som katten runt het gröt.

  Jag vill bara ha sex med denna man, jag vill inte att han lämnar sin fru, jag vill inte lämna min man. Har också alltid tänkt att nåt MÅSTE vara fel hemma om man får såna här känslor för någon annan - men nej. Nu upplever jag det själv och kan säga att för mig är det två helt separata känslor för två olika personer.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Återställ
  Tis 16 okt 2018 14:53 #132
  Anonym (Funderar) skrev 2018-10-16 12:33:31 följande:

  Jag funderade på hur du tror att din man skulle ta det om du frågade om ni skulle prova ett öppet förhållande under ett tag? Då skulle du ju inte gå bakom ryggen på honom. Men det kanske han inte alls är intresserad av och det kan ju bli ännu värre om han tar det helt fel.

  Och han är väl inte intresserad av en trekant??

  Ursäkta det kanske är helt fel råd jag ger, vet inte hur er relation är riktigt :) Men ville bara ge alternativa sätt som kan fungera för vissa.


  Jag vill eg inte ha ett öppet förhållande. Är inte intresserad ?av andra? utan bara av honom. Och heller ingen trekant. För mig är de två olika personer, som jag tycker om på olika sätt.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll