• Anonym (felix­)
    Äldre 26 Feb 17:54
    426633 visningar
    2871 svar
    2871
    426633

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Jamen, ingen vidare musiksmak om du frågar mig, men om du verkligen inte vet så fråga din man vad han tycker om kollegans låtval.


    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-26 17:38:42 följande:

    Ex på låttexter på låtar han skickat i fredagslåtar. Bara bra låtar eller om han genom låtar velat säga nåt han inte vill/kan säga högt? Jag vet inte.

    Makin' love until we drown

    Girl you know it feels real good

    We can do it til we both wake up

    Girl you know I'm hooked on you

    I wanna sex you up

    Makin' love until we drown

    I wanna sex you up...


  • Anonym (felix­)
    Äldre 26 Feb 18:37
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-26 18:00:26 följande:
    Jag är läskunnig så jag vet vad det står i texterna. Men om han menar nåt med att skicka dem eller inte kan jag ju inte svara på. 
    Tror att du kan använda följande regel, inte bara vad gäller låtval, utan gällande allt han gör:

    Framkallar det pirr och spänning hos mig?

    Vill det vara OK med min man?

    Om det är ja på första frågan och nej på den andra, så är det ett budskap från hans sida om erotiskt intresse. Om vi så skall kalla det flirt, otrohet eller något tredje, det är inte ingenting.
  • Anonym (felix­)
    Äldre 26 Feb 21:38
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-26 21:26:04 följande:
    p

    Jag har skickat låtar som säger nåt, blandat med låtar som inte säger något alls för att han inte ska veta till 100% att vissa texter säger nåt. Precis som han nog gjort inser jag ju...

    Ja, klart min man skulle bli ledsen om han visste att jag tänkt på en annan. Men vi har som sagt inte skickat några låtar på några veckor nu. Sista han skickade såg du ju, jag tog även det som ett tecken att han är på samma plats som jag (att det inte blir nåt), tillsammans med att vi båda minskat kontakten. Ett litet hejdå?

    I know you want me to be that type of dude

    And I want to be who you would like me to

    But we both know, I cant do nothing at all

    You say there is no use in walking out

    And I say thats just what Im talking about

    Cause we both know I can?t do nothin? at all...
    Ni använder låttexter till att vända era känslor för varann. Både attraktion och resignation. När man har erkännt att man har känslor för varann, har man per definition inlett ett förhållande, eftersom vänner/kollegor inte diskuterar känslor för varann. Svårt att se annat än att ni har en känslomässig otrohetsaffär pågång, som ni vill fortsätta med i lång tid ännu.
  • Anonym (felix­)
    Äldre 26 Feb 23:24
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-26 22:57:09 följande:
    Som jag skrev ovan. Det ni syftar till var i höstas / vintras. Sedan dess har jag distanserat mig. Vi gör inte allt ovan, vi har inte all den intensiva kontakten. Jag har motstått i ett år och kan fortsätta göra det.

    Jag och min man har det bra ihop, även om jag förstår att det är svårt att förstå. Men det är honom jag älskar och därför tog jag aldrig steget att utforska vad jag och kollegan kunnat bli.
    Vad skulle hända om er historia skulle sluta med ett antiklimax, om han skulle få ett nytt jobb och säga tack och farväl nästa vecka?

    Hur skulle du då en gång i framtiden se tillbaka på det gångna året? Skulle historien så vara att i 2018 blev jag förälskad/kåt på min kollega, men jag modstod eftersom jag älskade min man, så därför gjorde jag vad jag kunde för att släcka mina känslor?

    Eller vill en sannare version av historien vara att i 2018 blev jag förälskad/kåt på min kollega, det hände inte något fysiskt mellan oss, men det var nog mest för att vi inte riktigt fick möjligheten för det? Jag gjorde ju inte riktigt något för att undgå det.

    Vilken version av historien tycker du bäst om? 
  • Anonym (felix­)
    Äldre 27 Feb 14:31
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-27 12:08:53 följande:
    Alt 2, möjlighet - det har man ju alltid om man bara vill - och vi har ju inte tagit det dit. Jag tackade ex nej till att åka på konferens (hans idé) bara vi fr vårt företag i höstas. Så nej, där och då var en given möjlighet isåfall - som jag backade från.
    Tycker det är intressant att följa din tråd. Bland annat för att det kommer fram nya detaljer som förändrar historien.

    Jag kan inte se att nu nämnt något om att han i höstas lockat dig till en konferens för er två bara, som du tackat nej till.

    Det är ju i så fall ett solklart exempel på att du själv aktivt har avvisat hans närmanden. Kanske det enda solklara exemplet. Bra gjort i så fall. Det gör alternativ 1 av historien i mitt inlägg lite mera trovärdig.

    Men det är ju ett lika solklart exempel på att han definitivt har "gjort något" för att gå över gränsen till fysisk otrohet. Punkt 18 i din lista blir lite missvisande. Det är ju lite svårt att arrangera möjlighet för ett intimt möte när man bara ses på ett kontor på vardagar. Man måste ju verkligen våga satsa allt på ett kort om man bjuder in till gemensam teambuilding på scandic hotel tex.. Att bjuda in på en godnatt öl på rummet när man är bortrest på gemensam konferens är ju oändligt mycket lättare.

    Tycker att denna detalj förändrar historien både till din fördel och din nackdel. Tycker också att detaljen omkring den gemensamma spellistan med dold kommunikation omkring era känslor för varann förändrar historien. 

    Du är ju inte förpliktigad till att redogöra för allt, men varför vill du ha råd och input från oss anonyma FL skribenter om du förtiger dom viktigaste detaljerna? Det är ju lite som att ljuga för sin psykolog.

    Hoppas du fortsätter att uppdatera oss på tråden. 


  • Anonym (felix­)
    Äldre 27 Feb 15:51
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-27 14:47:04 följande:
    Jag skrev inget om konferensen (eller jag tror att jag nämnt den?), minns inte - men jag gick nog inte in på detaljer då nej. Spellistan har jag inte velat nämna innan helt enkelt.

    En psykolog är inte helt öppet på nätet. Det är väl ganska förklarligt att jag inte lägger ut allt och/eller i kronologisk ordning i ett öppet forum? Jag vill inte att man ska kunna spåra allt helt uppenbart. Skillnad om denna tråd varit stängd, med bara några få.
    Jag hoppas verkligen att du ljuger och konsekvent missinformerar omkring oviktiga detaljer och att er semester tex inte var på Bali  utan någon annanstans.

    Men när det gäller det centrala detaljer omkring era handlingar med varann,  förstår jag inte varför du alls vill skriva en tråd som denna om du inte vill ge hela bilden. 
  • Anonym (felix­)
    Äldre 27 Feb 17:28
    Anonym (Orolig man) skrev 2019-02-27 16:34:39 följande:

    ..och....Hur kan du vara säker på att ingen på ditt jobb, på något sätt, kommer att kontakta din man?
    Såsom du beskrev det i andra tråden så måste ju några kollegor börjat lägga ihop 1+1...och rykten sprids ju fort...nån vill vara rättskaffens och droppar ett anonymt meddelande till din man.


    Förstår heller inte att TS inte ser kollegornas observationer omkring den uppenbart goda kemin mellem henne och kollegan som ett kollossalt problem. Det andra har sagt till henne är ju bara toppen av isberget av vad dom säger till varandra och tänker när hon inte är närvarande.

    Någon annan rättskaffens kollega, som kanske själv har blivit utsatt för otrohet, kan ju få hela TS familjeliv att explodera när som helst men ett anonymt tips. Att det inte har varit något fysiskt betyder ju absolut inte något som helst. Bomben kan ju detonera ändå.
  • Anonym (felix­)
    Äldre 27 Feb 18:41
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-27 17:46:35 följande:
    Jag är inte orolig för för det. Och händer det får jag hantera det då.
    Famous last words från mången en otrogen??

    Ibland tycker jag att det verkar som om du arbetar dig fram baklänges mot fysisk otrohet.

    Du skaffar dig alla nackdelarna vid otrohet en efter en: skuldkänslan, dubbellivet, ambivalensen, riskerna, sorgsenheten, resignationen, men får inte njuta av den förbjudna frukten.

    Till slut tänker du kanske, va, fan jag kan ju lika gärna göra det, när jag ändå får betala priset?
  • Anonym (felix­)
    Äldre 27 Feb 22:19
    Anonym (kiki) skrev 2019-02-27 21:53:10 följande:

    Läs om mikrootrohet


    Mikrootrohet är ett larvigt amerikanskt begrepp, som omfattar varje liten flirt, fantasi och attraktion till någon annat människa. Det finns inte. Det finnes bara i damtidningar och sånt.

    Det finns bara vanlig otrohet som innebär att man genom sina handlingar etablerar en medveten och ömsesidig relation till ett annan människa, som ens partner inte vill acceptera.
  • Anonym (felix­)
    Äldre 28 Feb 09:16
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-28 08:50:09 följande:
     Hade han enbart varit ute efter att ligga är han ju jävligt sen på bollen - jag tror inte heller att han är en listig kvinnoförförare - då hade han gått vidare för läääängesen. Jag tror inte att han är ute efter något seriöst, jag tror som sagt att han ser en flirt som nåt som förgyller vardagen, men att han inte skulle riskera sin familj. Men det är MIN uppfattning om honom - om du upplever att jag inte rationaliserar / försvarar honom är för att ni får ju er uppfattning om honom (baserat på vad jag skriver och inte) och det måste ni få ha.
    Jag tror att han mål är att få ett ligg, men bara om det kan ske idiotsäkert och på ett sätt som inte är för sunkigt och gränsöverskridande. Ett sånt sätt kunde vara gemensam konferens med bara er två, med övernattning  Som han ju prövat att arrangera.

    Därefter vill han kanske upprepa erövringen någon gång per år eller så. Han vill inte mer än det.

    Så om du bara tackar nej till att ge honom såna gyllne möjligheter så kommer det inte att hända något fysiskt mellan er. Så är han nöjd med den känslomässiga delen, som du kallar flirt.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift