Inlägg från: Anonym (FYI) |Visa alla inlägg
  • Anonym (FYI)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-13 18:01:43 följande:
    Jag tog faktiskt bladet lite från munnen denna vecka och skrev att vi ju ibland hamnar i den där gråzonen han och jag när vi skriver, och att det inte är särskilt klokt att göra det. Och att vi borde lägga ner det.
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-13 19:29:58 följande:
    Så såg jag inte på det. Jag var / är bara så trött att gå som katten runt het gröt och att om vi säger nåt högt kanske magin försvinner. Så var iaf min tanke.
    Ja då tog du steget 2 år tillbaka i tiden, för det var ju dom funderingarna du hade då...att berätta vad du känner och få ett svar på vad han känner.
    Har han varit så jäkla korkad att han inte fattat förut gör han det definitivt det nu.
    Nu har du gett honom en hint...Han kan bara luta sig tillbaka och planera nästa steg.

    Det är precis detta som gjort att tråden blivit snart 2800 inlägg långt. Och att det sitter ett gäng här som bryr sig.
    Du skriver saker som gör att man hoppas/tror du är på rätt väg. Sen, helt plötsligt hittar du på något helt huvudlöst. Man kan bara skaka på huvudet.

    Skall bli intressant att se om du skriver här när du gått riktigt över gränsen, som du svarade mitt förra inlägg, eller när din man tröttnat.

  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-14 09:29:09 följande:
    Ja, jag skrev som jag sa ovan - att vi ibland hamnar i en gråzon när vi skriver, och att vi borde sluta med det. Med gråzon menar jag skämtsamt flirta fram och tillbaks.
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-14 09:33:56 följande:
    Jag har inte sagt att jag ska säga till honom vad jag tänker eller att jag ska fråga honom vad han tänker / känner. Det var det jag funderade på för 2 år sen men aldrig har gjort.

    Det jag sa nu, var att vi måste lägga av med flirtandet (eller ja, gråzonen skrev jag). Vi hade ju lagt ner det i ett år typ, så vaknade det lite till liv. Och då för första gången adresserade jag ämnet högt. Som sagt, min tanke var för att ta bort det spännande i det.
    Om du haft minsta intension att avsluta din affär med kollegan hade du följt "Spagettimonstrets" inlägg...sagt ifrån dig det uppdraget ni fortsätter ha gemensamt...
    Inte trappa upp det igen genom att skriva det på näsan på honom att ni har "något". Så tydlig har du inte varit sedan spellistorna.

  • Anonym (FYI)
    Tecum skrev 2020-11-14 14:00:07 följande:
    För en gångs skull håller jag med dig, en klar upptrappning av TS avd "väck inte den björn som sover". Nu får vi se om hon har det som krävs för att fullfölja det hon skrev...
    Trevligt att för en gångs skull kunna göra även Tecum nöjd?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-14 13:22:25 följande:
    Det har ju varit hellugnt i typ ett år. Och jag har bytt jobb. Så nog har jag gjort nåt för att hålla mig borta.
    Men uppenbarligen inte tillräckligt för att han skall hålla sig borta. Och du har lika lätt som alltid att falla tillbakaObestämd
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-16 16:28:22 följande:
    Tack för att du kan se lite nyanserat på det här och för att du tog dig tid att skriva det.
    Klart att du gillade detta som Q75 skrev...
    Anonym (Q75) skrev 2020-11-16 15:59:39 följande:

    Minst ett år sedan jag var inne på FL. Till min förvåning, också till lite nöje, verkar denna tråden fortfarande vara aktuell.

    Rent generellt så är det ju läckert, spännande, kul och inspirerande med lite flirtande hit och dit. Ungefär som, eller något liknande, som TS har beskrivit i trådstarten och sedan i tråden. Vem har inte upplevt det? Eller vem skulle absolut neka till lite flirtande?
    De som förfasar sig har ju egentligen inget att förfasas över, inget har ju hänt.
    Det som eventuellt skulle kunna komma att hända är ju lite patetiskt att hålla på och kommentera för i praktiken har ju inget hänt.

    Jämför t ex med att antisera om en annan person, det kan ju också vara läckert, spännande, kul och inspirerande. Är fantasier också något att förfasa sig över när inget i praktiken har hänt? Alla fantiserar väl? Åtminstone jag och alla tjejer och kvinnor jag känner fantiserar ibland.
    Jag och de flesta jag känner har nog också flörtat lite någon gång, eller skulle önska att de fick bli lite flirtade med någon gång. 

    Sedan handlar väl allt om gränsdragning. Men hittills tycker då inte jag att TS har gått över gränsen.
    Jag brukar säga att gränsen går där jag själv skulle sätta den i en omvänd situation. Vad kan jag acceptera att min man gör? Jag själv ska ju inte gå längre än vad jag skulle klara att acceptera att min man skulle göra.
    Med det menar jag inte att han ska fråga mig om lov eller att jag vill veta precis allt han gör. Jag frågar inte heller om lov eller berättar allt om någon flirtat med mig.

    Att flirta och bli flirtad med, att bli uppmärksammad och få bekräftelse, tycker jag är läckert och inspirerande. Det smittar även av sig positivt på min och min mans relation.


    Det är svårt det där med gränsdragningar...
    Vem är det som sätter gränsen i ett parförhållande? 
    Bestämmer du var din partners gräns går, eller menar du att hans gräns måste gå där din gräns går? 
    Som jag ser det är enda möjligheten att snacka med sin partner om var hans gränser går, inte ta för givet att min gräns är det som gäller.
    Har man inte haft den dialogen med sin partner gäller kanske inte ens talesättets "Det jag inte kan göra framför min man/fru är över gränsen.
    Går du eller han över gränsen för vad den andre sätter den för sig, är det en stor risk för big drama...
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Q75) skrev 2020-11-16 15:59:39 följande:

    De som förfasar sig har ju egentligen inget att förfasas över, inget har ju hänt.
    Det som eventuellt skulle kunna komma att hända är ju lite patetiskt att hålla på och kommentera för i praktiken har ju inget hänt.


    Jag vet inte om det är någon som förfasar sig över ts. Tror dom flesta inte bryr sig ett vitten, men själva grejen ger en dålig smak i munnen för många som varit med om otrohet.

    Grejen är ju att ts skrev tråden för att få råd hur hon skulle göra i den sitsen hon var i.

    Menar du att alla istället skulle pusha henne att fullfölja sin kåthet på kollegan (Som tydligen fortfarande finns)
    Tror du att hon fortfarande varit där hon är nu om tråden sett ut så? (Patetiskt när inget har hänt)
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-16 18:57:42 följande:
    Nej. Jämlika. Båda är, även rent objektivt, väldigt attraktiva män.

    Vältränade bägge två och tar bra hand om sig.

    Och nej, även om jag såklart bara kan svara hypotetiskt på den frågan så är svaret nej. Jag och Pelle är inte menade att leva med varandra. Jag drömmer inte om ett nytt liv med Pelle, jag vill leva med min man och vår familj. Men Pelle har en dragningskraft jag (uppenbarligen) har svårt att ignorera, det är en kemi mellan oss som är få förunnat och det är till och från elektriskt mellan oss. Utan att nån behöver säga nåt eller utan att vi egentligen nånsin rört varann. Men jag vet att vi båda lever bäst med våra respektive familjer.
    Vilken höjdare för din man....Lika på attraktivitetsskalan, subjektivt och objektivt.
    Ts...Är det inte snart dags att ta ett snack med din man?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-16 23:51:04 följande:
    Jag säger ju att min man ÄR väldigt attraktiv?

    Newsflash: Det finns fler än en som kan vara just det, attraktiv, som frågan var- även om man är gift, man blir inte blind för det - men min man är den jag vill dela mitt liv med.
    Då får du nog ändra taktik. Herregud...Du går ju fortfarande och trånar , 2 1/2 år !!
    Har sagt det förut. Ligg med honom då så får du se om du mår bättre !!
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-16 18:57:42 följande:
     Men Pelle har en dragningskraft jag (uppenbarligen) har svårt att ignorera, det är en kemi mellan oss som är få förunnat och det är till och från elektriskt mellan oss. 
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Q75) skrev 2020-11-17 12:51:52 följande:

    Flera väljer att bara utgå från sig själv och sina egna värderingar och då klarar de uppenbarligen inte att ta in dina svar och de klarar inte ens försöka förstå din utgångspunkt.
    Det är din tråd och du har alltid rätt att dra dina egna slutsatser, rätt att välja vad du vill svara på och vad du kan välja avstå från att besvara. Vissa här borde i stället välja att starta en egen tråd för att då strikt få utgå bara från sin egen utgångspunkt, om de nu inte klarar ta i beaktande det du skriver i din egen tråd.


    Tro fasen att man utgår från sig själv och sina egna värderingar. Hur skall man annars kunna föra en dialog om man inte har det som grund. I alla sammanhang blir man i.s.f. en jasägare utan egna åsikter.

    Intressant...Kan du som fattar ts utgångspunkt förklara för oss andra dumhuvuden vart det är ts vill. Som jag läst ts utgångspunkt är det att ligga men kollegan. Det står t.o.m. i rubriken.

    Sen vad det gäller flirt som är så upplyftande.
    Är det att flirta att gärna prata intimt om sex med kollegan,
    Göra spellistor som bara kan uppfattas på ett sätt,
    Timslånga möten på jobbet (som inget har med jobbet att göra), exkluderat alla andra, bara för att träffas och vara nära,
    Frukostträff på tu man hand med efterföljande promenad
    istället för att gå på kallat möte med kund.

    Har säkert glömt många fler vändningar, men ett axplock vad som hänt i denna långa tråd, alltmedan ts har en man hemma som hon med en dåres envishet hävdar att hon älskar och vill leva med.
    Det är honom, t.ex jag tycker synd om. Var är din sympati för honom någonstans? Att suga till sig bekräftelse utifrån är ju så mycket viktigare??
    Visserligen vill/ville hon bara ligga med kollegan för att få ut honom ur systemet, men hur stor är sannolikheten att det skulle fungera
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Q75) skrev 2020-11-17 16:47:25 följande:

    Jag tycker du har en lite tråkig attityd och att du bemöter mig och andra på ett sätt som om du bara önskar och gillar konflikt?

    Om man vill föra en dialog så kan du väl ändå inte mena att det räcker med att enbart utgå från sig själv och att bara beakta sina egna värderingar? 

    Som jag läst ts utgångspunkt är det att ligga men kollegan. Det står t.o.m. i rubriken.
    Ursäkta mig, men är du seriös? Som jag uppfattar dig så har du väl ändå någon förmåga till läsförståelse. 
    Så vitt jag kan läsa av TS rubrik, och av alla inlägg, så uttrycker TS en VILJA.
    "Jag VILL ligga..."
    I min värld är det inte samma som ATT ligga.
    Du framstår som du bara söker konflikt och att du är ute för att djävlas med mig, TS och med alla som inte helt delar din åsikt.
    Och du pratar om att föra dialog..???

    (Ditt uttryck med "dumhuvuden" tänker jag inte kommentera.)

    Frågar du mig vad jag anser och tänker om flirt i mitt eget enskilda fall? Eller räknar du upp något som du anser vara bevis för någonting eller några exempel som du själv har åsikter om vad gäller flirt? Eller vill du att jag och du ska diskutera vad TS och hennes man tycker om flirt? Jag förstår inte vart du vill komma så förtydliga gärna.

    Jag delar inte din uppfattning om vändningar och axplock i tråden. Men jag förstår och accepterar att det är din uppfattning.

    Vem jag tycker synd om och ifall jag har sympatier eller inte för TS man, det har jag inte diskuterat och har inte haft någon åsikt om.

    Att ligga med kollegan för att möjligen få honom ur systemet har jag inte noterat som en vilja eller en åsikt från TS utan jag har mera uppfattat det som en lite desperat frågeställning typ om det skulle kunna vara en möjlig väg? TS har frågat vilka åsikter har ni i tråden om den frågeställningen?
    Men jag har aldrig uppfattat att TS själv i praktiken har bedömt det som en sannolik eller ens möjlig väg för att få honom ur systemet.


    Har du ö.h.t. läst tråden? Eller kom du bara in igår?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Q75) skrev 2020-11-17 18:38:02 följande:

    Läs gärna det jag skrev när jag kom in på nytt.

    Jag har följt tråden noga och med intresse redan sedan trådstarten. Men under senaste omkring ett år så har jag missat en hel del eftersom jag har valt att inte lägga någon tid på FL. Dock har jag skummat igenom det mesta från tiden jag missat och tycker att jag har en helt ok uppfattning, även om jag inte har läst alla inlägg i detalj.
    Dina inlägg känner jag dock mycket väl igen då jag inte kan se att något av betydelse har ändrats sedan dina allra första inlägg.


    Jag må ha missat någon detalj i tråden men har fullt tillräcklig koll. Du har varit aktiv i tråden hela tiden men saknar ändå koll eller förståelse för att andra inte måste tycka lika som du?


    Konstigt, om man klickar på "Visa endast" var ditt första inlägg igår kl. 15.59..?
    Det är väl inte så att det är "Man med egen erfarenhet" som dykt upp igen under annan skepnad?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-19 21:58:15 följande:

    Och - som avslutande vill jag även säga att hur jävla jobbiga en del än ha varit under åren (!) när ni följt mig här (för det ska gudarna veta är en del efter så många inlägg) så är jag glad för att ni ändå följt med. Till er som gjort det av rätt anledning, och för att ni bollat med mig, fått mig att se saker ur andra perspektiv och varnat och lyssnat. Tack.


    Skål
  • Anonym (FYI)
    Anonym (alla vet) skrev 2020-11-19 23:17:46 följande:
    Haha, tror inte Pelle ger upp så lätt. Snart åker kepsen på bakofram igen. Inte imorgon. Inte nästa vecka. Men så en solig vårdag i April kommer han där läckrare än någonsin. 2 take-away-kaffe. Ska du med på en promenad?
    Men det får vi aldrig vetaObestämd
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-22 17:14:21 följande:
    Jag vet, jag ska inte ryckas med. Men jag är säker på att Pelle är med på noterna vad som gäller.

    Spellistan? Gud, den har ju legat dvala i evigheters evighet.
    Hej ts, hur går det? Det var ett tag sedan sista uppdateringen från dig. T.o.m. "Ingen kul Jul igen" verkar ha lagt ner om man skall tolka hens sista inlägg.
    Men nu har ett nytt år gått och vi är tillbaka till Jul igen.

    Hur ser det ut? Har kollegan blivit med på noterna, eller har han lagt om strategi?
    Och har du lyckats hålla dina egna "noter"?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-12-23 11:48:53 följande:
    Hej! Det går fint! Pelle är med på noterna, vi har hörts via jobbgrejer men absolut inget flirtigt. Känslan i mig är lika stark nu att det var dags att helt sluta balansera på nån lina, och det känns skönt att inget nånsin hände. God jul och gott nytt!
    Bra. Håller tummarna...
    God Jul och Gott nytt År till dig oxåTomte
    Anonym (Meränvanilj) skrev 2020-12-23 15:11:33 följande:

    Har inte läst hela tråden (av förståeliga skäl), men har gått igenom ett par längre förhållanden och blivit lite äldre lär man sig att man vid ngt/några tillfällen komer hamna i den situationen. Det TS har känt för kollegan är ju förälskelse, och det är inte alls samma sak som att älska. Den kommer som ett slag i ansiktet och är svår att värja sig mot. Plötsligt står man bara där med känslorna. Både jag och min partner har varit där, och vi har talat om det med varandra. Om man ser skillnaden så behöver det inte kännas som ett hot. Ofta är föremålet för förälskelsen inte alls intressant ur giftasig-synpunkt. Man kanske tom kan se en massa negativa saker hos personen som man vet att man aldrig skulle kunna stå ut med. I mitt fall har det helt enkelt lagt sig efter ett tag, men finns säkert vissa som kan tänka sig att leva ut det för att få det gjort. När min partner fick en sån crush på en av våra bekanta pratade hon med mig om det och vi pratade med honom. Hon fick mitt stöd och acceptan att tillåta sif att känna detta en tid, och sen rann det ut. Tror att just öppenheten tar bort en del av lockelsen. Nu är väl inte alla som hon och jag, men råder den som hamnar i detta att prata, både med sin partner och förälskelsen.


    Säger du det...Jag har varit ihop med min partner i 35 år och hittills inte känt någon förälskelse i någon annan. Speciellt inte i någon gemensam bekant...
    Men det är klart, frugan vet jag inget om.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (FYI) skrev 2020-12-23 18:14:26 följande:
    Bra. Håller tummarna...
    God Jul och Gott nytt År till dig oxåTomte
    Anonym (Meränvanilj) skrev 2020-12-23 15:11:33 följande:

    Har inte läst hela tråden (av förståeliga skäl), men har gått igenom ett par längre förhållanden och blivit lite äldre lär man sig att man vid ngt/några tillfällen komer hamna i den situationen. Det TS har känt för kollegan är ju förälskelse, och det är inte alls samma sak som att älska. Den kommer som ett slag i ansiktet och är svår att värja sig mot. Plötsligt står man bara där med känslorna. Både jag och min partner har varit där, och vi har talat om det med varandra. Om man ser skillnaden så behöver det inte kännas som ett hot. Ofta är föremålet för förälskelsen inte alls intressant ur giftasig-synpunkt. Man kanske tom kan se en massa negativa saker hos personen som man vet att man aldrig skulle kunna stå ut med. I mitt fall har det helt enkelt lagt sig efter ett tag, men finns säkert vissa som kan tänka sig att leva ut det för att få det gjort. När min partner fick en sån crush på en av våra bekanta pratade hon med mig om det och vi pratade med honom. Hon fick mitt stöd och acceptan att tillåta sif att känna detta en tid, och sen rann det ut. Tror att just öppenheten tar bort en del av lockelsen. Nu är väl inte alla som hon och jag, men råder den som hamnar i detta att prata, både med sin partner och förälskelsen.


    Säger du det...Jag har varit ihop med min partner i 35 år och hittills inte känt någon förälskelse i någon annan. Speciellt inte i någon gemensam bekant...
    Men det är klart, frugan vet jag inget om.
    Tror det beror på vilken grundinställning man har:
  • Anonym (FYI)

    Hej ts
    Ett par månader har gått sedan sista livstecknet från dig. Kanske dags för en uppdatering igen, förhoppningsvis för sista gången.
    Har kollegan hållit sig på mattan och har ni lyckats hålla era känslor i schack.
    Kanske det gått fullständigt åt helsike...Berätta.

  • Anonym (FYI)
    Anonym (felix) skrev 2021-03-30 20:35:37 följande:

    Glad Påsk TS. Lever tråden ännu? Hur ser status för Q1 2021 ut i så fall? Är Pelle historien död och begraven utan minsta möjlighet för någon återuppståndelse ? 


    Verkar som ts fått nog. Har inte riktigt gått ett halvår än sen ts skulle ge Tecum svar på hennes eftertanke...Tvivlar på att hon kommer tillbaka hur det än gått.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Q75) skrev 2021-04-01 16:21:11 följande:

    Ett tydligt sundhetstecken om TS nu har lämnat tråden för gott. Jag hoppas det.


    Ni som verkar leva era liv helt eller delvis genom denna och liknande trådar, 
    och en eller flera av er som verkar hoppas på att få gotta sig åt någon annans olycka;
    Grips nu inte av panik, TS har ju redan tidigare meddelat sitt beslut.

    Era liv kommer väl gå vidare även om ni aldrig mer får höra något från TS? Även om ni tvingas konstatera att denna tråden äntligen dör ut? Eller skulle det innebära någon typ av katastrof för någon/några?


    Era försöka att provocera till fortsättning och svar är bara pinsamma!
    Snälla ni, lämna nu TS i fred. (Om inte TS själv på eget bevåg kommer tillbaka och ber om era kommentarer.)

    Lycka till TS, 
    och tack till de som ändå har haft ett ärligt uppsåt i tråden och som försökt vara konstruktiva Glad


    Anonym (Man) skrev 2021-02-25 15:59:08 följande:
    Du har nog med din text lyckats sälja in att i vart fall någon till kvinna här i landet tar steget och blir en hotwife efter sin mans önskan. 
    Anonym (Q75) skrev:

    "Tack för dina värmande och uppskattande ord.

    Ja, jag önskar av hela mitt hjärta att många fler kvinnor fick chansen uppleva samma som jag Solig

    Och att fler kvinnor och män skulle förstå att ofta, kanske nästan alltid, skiljer det högst väsentligt mellan manligt och kvinnligt i synen på detta ämne."

    Reflektion av en "Hotwife"Obestämd
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift