Inlägg från: Anonym (man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (man)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 21:51:42 följande:
    Tack. Du har rätt. Det är spänningen i mig som vill veta vad han eg tänker.
    Precis, och en spänning byggs ofta upp av bekräftelse. Och vad mer bekräftande att få höra att han är lika kåt på dig som du på honom? Lägg ihop två och två och räkna ut vad den bekräftelsen kommer göra för spänningen?
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-10-16 21:58:20 följande:
    Jag inser det.
    Bra!
  • Anonym (man)
    Anonym (Man med egen erfarenhet) skrev 2018-10-16 22:12:40 följande:
    Återigen visar du ditt sanna jag, du bär dig riktigt svinaktigt åt.

    Sakfel av dig.
    Visa var någonstans jag skulle ha propagerat för eller gett råd till TS att riskera att fimpa sitt förhållande och fucka upp livet för sina barn.
    VAR någonstans?

    Däremot har jag gjort precis tvärtemot dina lögner!
    Fakta och sanning; här kommer några citat av vad jag skrivit i tråden:
    "OBS: Jag har aldrig sagt att otrohet är något bra och det är inget jag rekommenderar. Om man kan undvika det så är det nog oftast både bäst och enklast."
    "Jag rekommenderar inte otrohet och om man kan undvika det så är det nog oftast både bäst och enklast."
    "OBS: Jag säger inte att otrohet är bra eller att jag skulle rekommendera det rakt av i TS fall eller i något annat fall. "
    "Jag har ingenstans ursäktat otrohet."

    Gör åtminstone ett försök att någorlunda hålla dig till sanningen!

    Om du inte klarar av eller vågar svara, så reflektera åtminstone en stund för din egen och andras skull över följande frågor:
    Att du får någon sorts känslomässig kortslutning verkar ju tydligt, men vad beror det på att du tillåter dig känna så?
    Vad menar du att hon faktiskt har gjort för fel och hur drabbar det dig?
    På vilket sätt anser du att hennes/lust vilja motiverar att du tycker du har rätt att gå till personangrepp mot henne?
    Ja, det är väl bra att en av oss visar sitt sanna jag istället för som du gör sitter och propagerar för otrohet och sen påstår att du inte rekommenderar det?

    Självklart säger du det inte rakt ut, det är du alldeles för luttrad för, istället lägger du fram alla positiva delar med otrohet och hur negativt det är att inte bajaka det. Men jag tror knappast någon har undgått att förstå vad du vill ha fram.

    Kalla det kortslutning eller vad du vill, jag föredrar klartext istället för cynism.

    Om TS tycker jag går till personangrepp på henne så är hon fullt kapabel att säga det själv, vad du tycker om min konversation med henne får stå för dig.
  • Anonym (man)
    Anonym (Man med egen erfarenhet) skrev 2018-10-16 23:05:39 följande:
    Ynkligt av dig inte våga erkänna att det faktiskt är sakfel av dig, när jag har bevisat det. Ibland kan vi alla göra fel sas i hastigt mod. Då är det motiverat att man medger sitt fel. Helst även att man rättar sig och när man är så kaxig som du, om man är karl nog, så bör man också be om ursäkt för sitt fel.

    Visa sakligt var jag skulle ha propagerat för otrohet och att jag skulle ha rekommenderat det.
    Visa exakt vilka positiva delar jag har lagt fram,
    och visa att detta skulle väga tyngre än mina exakta citat!

    Jag tror utan minsta tvekan att TS är kapabel.
    Men det sätt DU uttrycker dig på visar inte alls att du skulle anse henne kapabel i dina ögon.
    Men oavsett vad du eller jag anser om detta så har jag, liksom du och alla, full rätt att ha en åsikt om hur jag anser att du uttrycker dig i tråden.
    Jag tycker med fog att du uppför dig vidrigt, både mot TS och mot andra.

    Du medger din egen känslomässiga kortslutning, men vad är din egen förklaring till att du tillåter dig känna så? 
    Vad menar du att TS faktiskt har begått för allvarligt fel och hur drabbar det dig?
    På vilket sätt anser du att hennes/lust vilja motiverar att du tycker du har rätt att gå till personangrepp mot henne?
    Snanare är det yynkligt att påstå att ens egna hittepåteorier är detsamma som fakta och bevis.

    Ja TS är fullt kapabel att säga vad hon tycker utan att du sätter ord i hennes mun och försöker göra dina åsikter till hennes.

    Jag medger att jag fördrar klartext framför din cynism, sen vad du vill kalla det eller dra för slutsatser av det är du fri att tycka vad du vill om.

    Personangrepp på henne blir det först när hon sagt att hon tycker så, inte när du påstår det.  Din "räddare i nöden" spel är genomskådad.för länge sen, men vill du fortsätta med en så....
  • Anonym (man)
    Anonym (FYI) skrev 2018-10-16 23:50:59 följande:
    Herrejösses, vad mycket skitsnack.
    Satt och funderade på var jag sett denna argumentationen förut... och så kom jag på det.
    Du är den som satt och propagerade i en annan tråd som avhandlade otrohet,  "den enda sanna sanningen...Det man inte vet, har man inte ont av".
    Inte sant?

    (man) om jag har rätt i ovanstående är det ingen ide att argumentera med honom/henne eftersom hen har bekanta som är experter på denna speciella fråga, och har det som profession...?? En doktorsavhandling i filosofi kanske.

    Lägg också märke till att dom enda ts blivit irriterad på och bett att sluta kommentera är dig och mig. Undrar varför? Men förmodligen för att vi är dom enda som talar klarspråk om vilken katastrof för ts familj det kan innebära om hon fullföljer sina tankar och sin lust. 

    Jag har heller inga tvivel på att ts är fullt kapabel att fatta sina egna beslut, men jag tänker också på ts man.
    Vad har han gjort, som förtjänar det som ts eventuellt kommer att utsätta honom för, oberoende om han får reda på det nu eller senare eller inte alls.
    Finns det någon som förtjänar ett sådant svek ö.h.t. av någon som man älskar och som dessutom påstår älskar honom?
    Jodå, du har alldeles rätt, det är samma snubbe som i en mängd trådar försvarar otrohet och kallar att att inte veta för "den enda sanningen". Jag kände igen honom direkt på de cyniska argumenten och hans manipulativa argumentationsteknik. Det blir lite extra komiskt när han i denna tråd försöker ge sken av att han inte alls är pro otrohet 

    Kompisar med doktorsavhandlingar i filosofi eller inte så är hans argument ändå tämligen typiska och hans manipulationsknep (som att försöka utge sig för att vara någon slags försvarare av TS ära och få sina egna åsikter om andra att vara TS) ganska genomskinliga och jag tycker faktiskt det är lite underhållande att sticka hål på dem Flört

    Ang TS så reagerar hon väl som de flesta andra i hennes situation, positivt till medhåll för vad hennes begär vill och negativ till allt så gnager på ett redan ömt samvete. Men jag tycker ändå TS har varit rätt öppen för kritik och ifrågasättande och inte helt sluten och hatisk mot kritik som man sett i många andra trådar.
  • Anonym (man)
    Anonym (Man med egen erfarenhet) skrev 2018-10-16 23:53:25 följande:
    Ja, du har rätt att ha din egen åsikt, jag har heller aldrig påstått något annat.

    Jag har också rätt att ha min egen åsikt, oavsett vad du tycker om detta.
    Du ägnar dig åt personangrepp. Du kan aldrig hindra mig från att ha en åsikt om detta eller att uttrycka min åsikt.
    Det är ynkligt av dig att inte erkänna detta, åtminstone för dig själv och att bättra dig i stället för att försöka förbjuda mig att ha en åsikt om dina personangrepp.
    Jag försöker inte rädda TS. Till skillnad från dig bedömer jag TS vara kababel. Men oavsett så tycker jag att du bär dig svinaktigt åt.

    On Topic:
    Du medger din egen känslomässiga kortslutning, men vad är din egen förklaring till att du tillåter dig känna så? 
    Vad menar du att TS faktiskt har begått för allvarligt fel och hur drabbar det dig?
    På vilket sätt anser du att hennes lust/vilja motiverar att du tycker du har rätt att uttrycka dig nedsättande och att gå till personangrepp mot henne?
    Att jag har rätt till mina åsikter och du till dina vet jag redan men det var inte det som var poängen utan att dina teorier och åsikter knappast går att kalla fakta.

    Allt skitsnack om personangrepp har jag redan svara på, och dina manipulationsknep som att försöka få dina åsikter om andra att framstå som TS genom att utse dig själv till någon slags försvarare av hennes ära är ganska genomskinliga, och faktiskt lite underhållande Flört 

    Jag har redan svarat på vad jag medgett, alla dina förvrängningar får stå för dig.

    Var har jag påstått att TS begått ett allvarligt fel och att det drabbar mig? Förklara gärna hur du tänkte där?
  • Anonym (man)
    Anonym (FYI) skrev 2018-11-06 13:02:36 följande:
    Har du också tröttnat på att läsa hans teorier? Det är som en gammal skiva som hakat upp sig..Samma budskap om och om igen.

    Men ts gillar honom...

    Citat:
    Ville bara säga tack, för att du flera ggr i den här tråden försökt nyansera en del av det jag menar när jag skrivit här. Jag skriver ju här för att höra bägge sidor av myntet. Hade jag inte haft något samvete hade jag ju legat med min kollega för längesen (om han hade velat, det vet jag ju inte). Men jag ville iaf säga, tack för det.
    TS gillar nog alla som säger det hon vill höra. Hon vet redan att det hon gör är fel men eftersom det är jobbigt att erkänna för sig själv så är det enklare att kalla det för "nyansera"

    Personligen tror jag den här personen som ploppar upp i alla trådar med sina teorier som han kallar för fakta och sanning är väldigt störd. Hans manupulativa och argumentationsteknik (smöra in sig hos TS genom att utse sig till hennes försvarare och säga det hon vill höra och påstå att han inte alls är för otrohet) och egoistiska  argument där allt utgår ifrån egot påminner om någon som har grava problem med empati och en sanslös egoism.

    Synd att människor i TS situation är så förblindade av sitt begär att de inte fattar att en peron som råder en att riskera att såra och förnedra sin partner och barn inte alls är hennes "kompis" eller vill henne väl.
  • Anonym (man)
    Anonym (Avdramatisera) skrev 2018-11-06 14:09:32 följande:
    Här är en människa som var rakryggad nog att bryta upp och starta om med sin nya förälskelse, som kan vara ett alternativ.

    Men när tom HON ångrar sitt val borde det väl vara en väckarklocka... Eller?

    All heder till henne, hon saknar inte empati i alla fall...
    Njae, att gå omkirng och kyssas och hålla hand bakom ryggen på sin partner i två år käns inte speciellt rakryggat. Det enda de inte gjorde var att ligga, de verkar ha gjort allat annat däremellan. 
  • Anonym (man)
    Anonym (Avdramatisera) skrev 2018-11-06 15:50:08 följande:
    Håller med om att de kunde kommit fram till vad de ville LIIIIITE tidigare....
    Japp och det är liksom det om är hela poängen med otrohet, man vill kunna känna och klämma och prova på den andra lite innan man bestämmer sig, och så har man ju alltid något att falla tillbaka till ifall det skiter sig. Äta kakan och ha den kvar... unna sig spänning och pirr med den andra och behålla alla fördelar med familjen,.. egoism helt enkelt.
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-06 16:48:32 följande:

    Ok. Vi har fortfarande inte sagt nåt om nåt. Men idag skrev han till mig på eftm ?har inte vi ett skitviktigt möte nu i tre timmar?? och så bokade han upp ett konfa-rum. Vi hade inget att ha möte om. Sen har vi suttit där en timme nu på eftm och bara snackat och tagit en kaffe. Bara pratat om väder och vind, men ändå.

    Jag tror inte jag behöver undra mer om han också är ute på hal is. Vem gör så annars??

    Nu måste jag fan ta mig i kragen och undvika honom om inte det här ska gå åt helvete. Oavsett om vi inte sa nåt om nåt så är det för nära. För mkt hal is.

    Fyfan. Stålbad. (Nej det är inte synd om mig.)


    Men varför ska du undvika han, är det inte bättre att säga att du vill inte vara otrogen och det kommer aldig bli nåt mellan oss så det är lika bra att vi slutar hålla på med fjantiga lekar för att bygga upp knullstämning. DET är ett ståldbad.
    Det du håller på med nu är en massa konstiga sätt att gå runt ett definitivt beslut. Du drar bara ut på det för att du egentligen vill ha både och.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift