Inlägg från: Anonym (felix) |Visa alla inlägg
  • Anonym (felix)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-28 10:34:56 följande:
    Fast så har jag aldrig sagt att jag ?helt kallt konstatera att om jag var otrogen och det kom fram får jag deala med då? Nej. Nu är du orättvis och vrider mina ord. Du skrev om mina kollegor skulle ringa min man och säga att jag flirtar m en annan kollega ?DET sa jag att jag skulle hantera då, om det hände men att jag inte ser att det kommer ske.
    Ingen kommer at ringa till din man och säga att du flirtar. Problemet är att du inte har kontroll över vad folk tror, antyder och skvallrar om. Antydningar blir till rykten som blir till sanningar. Som kan förmedlas anonymt till din man.

    Och problemet med bristande tillit är att man heller inte blir trodd när man säger sanningen. Din situation kan snabbt komma helt utanför din kontroll. Så ditt "det hanterar jag då i så fall" är antingen naivt eller kallt beräknande
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-28 11:14:42 följande:
    Men alltså. Rykten och osanningar. Det kan ju hända vem som helst? Jag har inte varit otrogen. Om min man ändå skulle nås av ett rykte att jag ligger med min kollega - vilket jag inte gör - så skulle jag få förklara det?!
    Tror att en del av förklaringen till att denna tråd fascinerar är att du är lite grann som en kameleont som hela tiden ändrar personlighet. Du framstår normalt som sansad, intelligent och sympatisk, men här är blir du plötsligt antingen hopplöst naiv eller rätt så utspekulerad. Du skall naturligvis inte redogöra för vem du är på internet, men jag säger bara att det är fascinerande i följa.

    Hur som helst tycker jag att du skall se på din 17 punkts lista och speciellt på dom punkter som gäller flirt från kollegan som andra kollegor kan observera. Några punkter tex. att komma förbi med godis är accepterat flirtbeteende på en arbetsplats. Alla kan se er goda kemi, men ingen bryr sig.  Andra punkter, som att boka ett tre timars fejkmöte för att hänga är det inte. Den del av er flirt som inte är socialt acceptabel är speciellt farlig eftersom den skapar en negativ stämning omkring ert förhållande bland dom andra kollegorna. Denna stämning kan få oanade konsekvenser.

    Om du och kollegan fortsätter med dina 17 punkter i framtiden så spelar du ett mycket högt spel. 

     
  • Anonym (felix)
    Anonym (Samma båt) skrev 2019-03-05 22:31:09 följande:

    TS.

    Jag tror att jag sitter i lite samma båt men på annat sätt. Jag har en kollega som jag inte riktigt vet var jag har. Vi har haft tät kontakt på Sms under snart sex månader. För tre och en halv månad sedan hamnade vi i samma säng en gång. Jag har sjukt nog ingen ånger. Bra sex och vi insåg att vi nog delar en dirty-ådra som vi inte får utlopp för hemma. Mitt äktenskap är ingen höjdare. Jag tar inget ansvar för hans äktenskap. Han pendlar mellan att säga att han är jättelycklig samt att prata snusk med mig. Han vill bevisligen ha kakan och äta den. Jag gillar tidsfördrivet och uppmärksamheten.

    I dagsläget vet jag inte var vi har varandra. Vi jobbar jävligt bra ihop. Får mycket bra saker gjorda men det finns en spänning i luften mellan varven. Tidvis är det bättre, ibland tror jag att det bara är i mitt huvud och sen kommer det dagar när han kallar mig både sexig och snygg.

    Det är både det bästa och värsta jag vet just nu med att gå till jobbet. Vissa dagar vill jag bara lämna allt, byta jobb och aldrig komma tillbaka. Andra dagar vill jag bara att han ska svepa iväg mig, berätta att han är hysteriskt förälskad i mig, och att han vill ha mig. Kaos i hjärnan kan man säga och det har det vakt på flera sätt länge nu.


    Inte mycket till mysterium om var du har den kollegan. Det enda mysterium i dessa "vad vill kollegan?" historier, är nog varför så många ( och nästan  alltid kvinnor)  vill att det skall vara ett stort mysterium. 
  • Anonym (felix)
    Anonym (Samma båt) skrev 2019-03-06 09:51:14 följande:
    Har jag kallat det mysterium? Jag säger ju att han pendlar mellan att vilja ha kakan kvar och äta den. Jag har inga betänkligheter utan tar det här gärna längre för att jag gillar tidsfördrivet och uppmärksamheten. Men jag tänker inte stå för initiativen till att ta det här längre utan det får ligga på hans bord i så fall. Han får väl se det som en självförtroendeboozt då att veta att det finns en kvinna som ställer upp om han känner för det. Det är okej för mig att bjuda på det. Min sunda sida vet att vi aldrig kommer leva lyckliga alla sina dagar tillsammans.

    Han gillar sex, jag gillar sex, bitvis gillar vi att leka med elden båda två och bitvis är det bara skönt att ha ett bollplank på jobbet och ett forum sinsemellan som alla andra inte känner till.
    Tråkigt att ditt äktenskap inte är en höjdare. Men det kan ju vara svårt, man köper ju grisen i säcken några gånger.

    Men varför inte använda den lagstiftade, tidsobegränsande ångerveckan som gäller vid såna köp?
  • Anonym (felix)
    Anonym (Samma båt) skrev 2019-03-06 11:53:21 följande:
    Varför inte skilja sig? Det kanske är där jag landar vad det lider, troligen. Men i dagsläget saknar jag dels möjlighet till annat boende, jag har en rätt handlingsförlamad make så en skilsmässa betyder att jag skulle behöva administrera anskaffning av inte bara ett utan två nya boenden samt försäljning av nuvarande boende. Varför två? Jo för att jag är mån om att barnen har en bra relation till sin far och därför har tak över huvudet även när de är hos honom.

    Sen finns det en ekonomisk aspekt i att jag faktiskt är bekväm och trivs med den ekonomiska standard jag har som gift.
    Du förtjänar åtminstone en eloge för din ärlighet. Låt oss hoppas att din handlingsförlamade make inte får reda på något omkring din generositet jämtemot din kollega. 

    Ett äktenskap kan ju bara lite som att vara med i ett mc-gäng, det är stor skillnad på om man lämnar det med god eller bad standing.
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-06 16:01:09 följande:
    Den uppdatering jag har är väl att han gav mig en present när han kom från resan. Väldigt otippat.
    Kanske inte så väldigt otippat, med tanke på historiken omkring era 17 punkter. Platsar fint som en 18e punkt.

    Därimod ville det vara väldigt otippat om du skulle visa presenten för din man.
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-06 17:42:37 följande:
    Ja, Jag blev glad. Jag är bara människa. Men som sagt, förvånad. Men nej, kanske inte precis vad jag behövde när jag försöker ta avstånd. (Inte för att jag vill undvika honom, utan för att ta känslomässigt avstånd.)

    Presenten var enligt honom för att han hade skickat en semesterbild som svar på en jobbfråga när han var borta.

    Nej, han fick ingen present av mig efter Bali.
    Skulle gissa att presenten är en prydnadssak man kan ha stående på sitt skrivbord.

    Det intressanta är så vad du gör med presenten.

    1. visar den för din man och säger "se vad jag fick av X som tack för svaret på en jobbfråga"
    2. ställer den på ditt skrivbord
    3. slänger bort den
    4. gömmer den

    Skulle gissa på alternativ 2. Så har ni båda visat att ni betraktar er relation som ett förhållande, som inte tål era partners kännedom, utan att ni har sagt något.

    Och det är ju det viktigaste, att ingen säger något.
  • Anonym (felix)
    Anonym (Samma båt) skrev 2019-03-07 15:49:06 följande:
    Just jag flackar rätt mycket från dag till dag känslomässigt. Jag är liksom rätt lugn i att allt är som det är typ. Jag är gift med min make, allt är inte toppen men just nu har jag inte kraften och resurserna att lämna, jag tror egenligen inte att det kommer bli som jag vill ha det i längden.

    Kollegan och jag blandar någon slags kollegial vänskapsrelation med viss anspelning på flirt och sex men ligger inte med varandra. Jag gissar att ingen av våra partners skulle vara nöjda om det kom fram men å andra sidan är jag trygg med att det inte kommer hända heller. Jag vet att det aldrig kommer bli mer än så här, jag tror inte jag vill det heller. Jag är förälskad i uppmärksamheten och uppskattningen men troligen inte i personen. För mig är det någon form av positiv inverkan i vardagen men inte mer än så.
    Kanske skulle TS läsa detta inlägg från SammaBåt som ett avskräckande exempel. TS verkar ju grundläggande älska och respektera sin make, och hon har inte varit fysisk otrogen. Så första delen av inlägget passar inte så bra på TS.

    Men andra delen skulle nästan kunna vara författat av TS själv.  

     
  • Anonym (felix)

    Ser i frökenfia tråden att ni uppenbart fortsätter med era timslånga hänga med varann möten. Andå tycker du inte det är så mycket att det gör något.

    Ar det inte snart dags att gå in till din chef och be om ett nytt ansvarsområde? Säg att du är trött på det gamla och vill ha nya utmaningar. Sånt gillar chefer och du blir säkert mera produktiv.

    Kanske på ett års dagen av starten på er affär, som väl är nån gång i mars. Eller vill du hellre vänta ett år till?

  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-07 20:04:39 följande:
    Vi satt kvar och pratade idag, ja. Jag jobbade sent igår och har inte dåligt samvete jobbmässigt för den timmen.
    Nu var det inte din jobbmässiga produktivitet som var det centrala .

    Min fråga var mer om du har någon gräns för hur lång tid du kan hålla på med din känslomässiga affär som du gör? Innan du gör något drastiskt, som feks att gå in till din chef.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift