Inlägg från: Anonym (Man med egen erfarenhet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man med egen erfarenhet)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (man) skrev 2018-11-07 16:59:20 följande:
    Alla har redan förstått att du tycker att alla ska springa omkring och vara otrogna. Den ende som intet fattat att alla redan har fattat det är du.
    Sakfel av dig, återigen.
    Aldrig, inte någonstans, har jag tyckt att någon enda ska vara otrogen.
    Försök gärna hålla dig åtminstone någorlunda till sanningen.

    Jag tycker att den av alla i tråden som framstår som att ha svårast fatta är du.
  • Anonym (Man med egen erfarenhet)
    Diversifierat skrev 2018-11-07 16:11:57 följande:
    Den här inställningen förstår jag inte över huvud taget. Om jag vore kollegans fru och fått reda på en otrohet så skulle jag å min sida absolut inte vilja riskera att förstöra ytterligare en relation genom att leka moralens väktare. Tvärtom skulle jag hoppas att det andra paret fick leva lyckliga i alla sina dagar - jag skulle inte lägga mig i huruvida de bearbetat otroheten gemensamt eller bara den otrogne för sig. Det är det parets ensak. Det är ju fan rena idiotin att börja härja i nån ANNANS förhållande.

    I den här tråden härjar några individer som framstår som att de är så extremt avundsjuka och svartsjuka så deras hjärna klarar inte hantera sådana sunda tankar som du framför.
    De tillåter sina känslor kortsluta dem så totalt så förmågan att tänka ens ett enda litet steg längre verkar vara helt bortblåst. De blir helt slutna och det enda som existerar är deras egna interna tankar förmörkade av denna svartsjuka. Tankeverksamheten räcker endast till att spinna de egna tankarna runt i egna spiraler och de klarar inte ens reflektera över att något annat sätt faktiskt kan vara bättre för en annan medmänniska.

  • Anonym (Man med egen erfarenhet)
    Anonym (man) skrev 2018-11-07 17:02:54 följande:
    Det beror nog på att alla dina "råd" går ut på att uppmuntra, rationalisera och normalisera otrohet. Och det är inte riktigt det TS behöver om hon ska låta bli att vara otrogen.
    Ja, ja, ännu ett sakfel av dig.
    Märkligt att du aldrig känner att du skämmer ut dig själv med alla dessa lögner?

    Visa tydligt att jag skulle ha gett ett enda råd som går ut på det du påstår.
    OBS: CITERA!

    Jag har citerat mitt enda råd till TS.
    Och mitt råd är bevisligen rakt det motsatta mot ditt lögnaktiga påstående.
  • Anonym (Man med egen erfarenhet)
    Anonym (man) skrev 2018-11-07 17:20:22 följande:
    Mmm eller hur. Som sagt dina cyniska inlägg lurar ingen utom möjligen människor i TS situation som bara väntat på att få andras medgivamde för att göra något de redan vet är fel.

    Det räcker tyvärr inte med att bara skriva någon mening där man säger att man inte rekommenderar otrohet när resten av ens sammanlagda inlägg i varenda tråd är en enda lång rad med uppmuntrande till otrohet. Riktigt så lättlurade är inte de flesta. De allra flesta klarat liksom av att läsa mellan raderna och se tydliga mönster.

    Men visst fosätt du med dina "argument" om du vill :)
    Ja, jag förstår att du har svårt att vända din lögn till en sanning.
    Du påstår en hel massa saker om mig men du klarar inte att belägga ett enda av dina påståenden.
    Vilket tydligt visar att du ljuger.

    Ingen enda gång har jag uppmuntrat till otrohet.

    Men jag har flera gånger frågat dig enkla och högst relevanta frågor om otrohet som du inte klarar av att besvara och inte ens att reflektera över.
    Du verkar tyvärr tillåta dina egna känslor låsa dig så totalt, sannolikt din svartsjuka och avundsjuka helt förmörkar ditt sinne, så att din tankeverksamhet inte verkar klara ta in något enda litet annat intryck?
  • Anonym (Man med egen erfarenhet)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-07 17:28:24 följande:

    Eftersom det är jag som är TS så kan jag svara att jag uppfattar inte Anonym (Man med egen erfarenhet) som att han UPPMANAR mig till att ta steget till otrohet. Men ger fler sidor att se det ifrån, beroende på vilken person jag är. Jag tolkar honom som att allt inte alltid är svart eller vitt, utifrån vissa givna situationer/personer - men att otrohet generellt är att avråda ifrån.

    Det har funnits andra i tråden som sagt KÖR! Det tycker jag är än mer uppmuntran. Och ja - såklart jag VILL höra att ?du kan äta kakan och ha den kvar!?. Såklart! Jag VILL ju liggamed den här mannen. Galet mycket. Men jag BEHÖVER höra de som säger att jag måste stoppa detta.


    Tack TS.
    Jag har aldrig tvivlat på att du har förmåga att förstå och skilja på olika saker, precis så som du beskriver.
    Du har inga problem med att förstå att jag avråder dig från otrohet men att jag tycker det är intressant belysa saken ur fler vinklar och precis som du säger, de här i tråden som försöker påstå att allt är antingen svart eller vitt har faktiskt fel.

    Det finns flera här i tråden som säger att du måste stoppa detta, vissa klarar uttrycka det på kloka sätt andra på inte så särskilt kloka sätt... Även jag har sagt att mitt råd är att stoppa.
    Men jag känner inte att det behövs att jag och flera endast belyser detta ur ett enda perspektiv, som om det skulle vara det enda.

    Jag har uppfattat att vissa här har strävat efter att försöka dumförklara dig, nedvärdera och döma. Det tycker jag är ett riktigt taskigt sätt att bemöta en medmänniska.
    Men nu börjar jag misstänka att de kanske snarare jobbar målmedvetet för att dumförklara sig själva?

    Återigen, lycka till TS och åt ditt val bli ett klokt val.

  • Anonym (Man med egen erfarenhet)

    Kära TS,
    du har så rätt, det är DU som är TS i din egen tråd.
    Du har tolkningsföreträde och ingen annan, vare sig jag eller någon annan, kan beordra dig att tycka och tänka annorlunda om det som skrivs i din tråd.
    Du har självfallet en oinskränkt rätt att tolka allt precis så som du själv väljer.

    Det är ofattbart att någon nästan på ett rabiat sätt försöker påstå att du inte skulle klara av att förstå och i stället försöker beordra dig vad du ska tycka och tänka.
    Rynkar på näsan

  • Anonym (Man med egen erfarenhet)
    Anonym (man) skrev 2018-11-07 17:44:06 följande:
    Det beror på om du tolkar hans inlägg bokstavligen eller symboliskt. Om du ser någon som är på väg att köra bil stupfull med familjen i baksätet vad tror du är bästa råd du kan ge?

    Säga att det inte är bra följt av en lång harang där du påpekar att det säkert kan gå bra ändå bara man kör försiktigt och inte gasar på allt för hårt och att det faktisk kan finnas positiva saker med att ta bilen ändå. För tänkt bara hur mycket snabbare man kommer hem jämfört med kollektivtrafiken, och det kan ju faktiskt bli lite roligt för alla med en vinglig bilfärd i 180.

    Eller...

    Förklara hur korkat och farligt det är att sätta sig i bilen öht UTAN en massa förklaringar för hur bra det kan vara att ta bilen ändå?

    Och om du väljer det andra alternativet skulle du inte fundera över varför i helvete man öht börjar prata om positiva saker med att köra onykter med familjen i baksätet? Vad man har för motiv och om man verkligen vill familjen väl?
    Var det du som tidigare sade att vi skulle hålla oss till ämnet?

    Jag förstår att du känner att du desperat måste försöka hitta på något enda exempel men tråden spårar ju ur fullständigt om vi ska debattera rattfylla och vilka andra ämnen och exempel som helst.

    Om du menar allvar med din argumentation, om du själv tror på det du säger, så måste du väl rimligen klara av att ge exempel som är relevanta? Om du vill ens försöka vara trovärdig på en enda rad så måste du väl åtminstone klara av att argumentera och exemplifiera om otrohet utan att hitta på helt andra exempel?

    Eller vill du att vi ska dra upp exempel gällande månfärder eller fotboll eller precis vad som? Var tar då tråden vägen???
  • Anonym (Man med egen erfarenhet)

    Jag tycker det är helt naturligt om TS valt att lämna tråden.
    Allt är uttömt i ämnet, nu upprepas allt och det blir bara en rundgång. Inget nytt av värde har förts in i tråden på väldigt länge.

    Dock massor av fördömanden, inskränkthet, personlig kritik och tom personangrepp.

    Vissa här verkar ta åt sig personligen när det gäller TS dilemma. Vissa väljer ta åt sig personligen trots att TS är för dem en helt okänd person, alla inblandade är okända personer i okända omständigheter, vilket då i vissa fall på ett pinsamt sätt exponerar de egna personliga problem som vissa här verkar lida av.

    Jag skulle tro att andras personliga problem helt naturligt är något som TS i sin omvälvande situation verkligen inte har vare sig tid, energi eller lust att ägna sig åt.

    Vad TS nu än väljer att göra, hur hon tänker, vilka beslut hon tar och vilka handlingar hon gör, är självfallet ingenting som hon har någon skyldighet att redogöra för i denna tråden.
    Tvärtom tycker jag att hon har haft en imponerande uthållighet, god integritet, visat både stor öppenhet och ett fantastiskt tålamod trots det bemötande hon har drabbats av från vissa här. Långt utöver vad som hon kan anses vara skyldig att göra. 

    Jag tror mera att hon har fått ut det som är möjligt att få ut av tråden och kanske att hon nu behöver samla sina egna tankar och vara ifred med de beslut hon tar.
    Jag har inga som helst problem att förstå och respektera om hon har valt att lämna tråden.

    TS: Du vet bäst själv. Ingen i denna tråden och ingen annan kan ge dig något bättre råd än du själv. Stort lycka till från mig och tack för en mycket givande tråd!

  • Anonym (Man med egen erfarenhet)

    Anonym (man) skrev 2019-01-01 18:55:11 följande:
    1) Fördömmande.... så du menar att svek och lögner inte ska fördömas utan bejkakas?

    2) Bara för att man fördömmer någons handlingar eller tankar betyder inte att man tar åt sig personligen, det betyder oftast att det personen gjort eller tänker göra är jävligt omoraliskt och kommer av naturliga skäl dra till sig kritik.

    3) Ja det kan vara att hon fick nog av kritik , eller så kan det vara att hon inte fick de svar hon önskat sig. 

    4) Ja man får ju alltid de svar man önskat sig när man frågar sig själv, men inte alltid de klokaste svaren och det leder ju rätt ofta till att man gör jävligt korkade saker.

    5) Intressant att du påstår att "man vet bäst själv" när du själv tydligen inte visste så bra när du gjorde som du gjorde. Visste du bäst då? Om du istället hade lyssnat på andras råd så hade du kanske sluppit ditt trauma?


    Märkligt att just du tar åt dig. Kanske var det huvudet på spiken (?) när jag skrev:
    i vissa fall på ett pinsamt sätt exponerar de egna personliga problem som vissa här verkar lida av.

    Att delge sin egen uppfattning och sina åsikter om en handling är en sak. 

    Men att som du fördöma en annan människa tycker jag är fruktansvärt svagt av dig. Jag finner det märkligt att du väljer exponerar dig själv så uppenbart.

    Efter att ha läst många av dina inlägg har jag kommit fram till min uppfattning att MINST 99% av alla personer i denna tråden och på detta forum vet mera själva än vad du vet.

    Du går verkligen fram som en elefant i glasbutik.
    TS har verkligen visat förmåga att ta åt sig olika åsikter och att resonera om båda sidor av myntet.
    Dock är det mycket uppenbart att du bara kan ta åt dig av den ena sidan, den enda sida som är rätt enligt din egen personliga uppfattning. Alla andra personer och alla andra uppfattningar kapar du totalt. 
    Men det har jag inte sett TS göra en enda gång!


    Jag har förstått att du verkar ha upplevt saker som du själv anser vara svåra trauman för dig.
    Men var i hela friden får du det ifrån att du kan döma mig och påstå att jag skulle ha genomgått något trauma?
    Bara för att du anser dig ha upplevt detta så måste du väl begripa att inte alla andra människor också måste ha genomgått ett trauma?
    Du ger intryck av att endast ha förmåga att utgå från dig själv på ett extremt smalt och inskränkt sätt.

    Varför deltar du i ett diskussionsforum, varför diskuterar du i denna och olika trådar, när du själv anser dig ha facit och när du själv anser dig ha 100% rätt svar?
    Tror du verkligen att du kan förmå TS, mig och alla andra människor att ändra alla våra åsikter i alla frågor och bara rätta in oss efter just ditt facit?

  • Anonym (Man med egen erfarenhet)
    Anonym (FYI) skrev 2019-01-02 23:08:01 följande:
    Men kan du kortfattat förklara vad du menar med denna meningen.

    Efter att ha läst många av dina inlägg har jag kommit fram till min uppfattning att MINST 99% av alla personer i denna tråden och på detta forum vet mera själva än vad du vet.
    Kommentar till din 5)
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift