• Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 16 okt 2018 19:01
  105968 visningar
  2871 svar
  Inlägg från Anonym (Villmenfårinte) Visa alla inlägg
  2871
  105968

  Jag vill ligga med min kollega, är gift

  Anonym (Funderar) skrev 2018-10-16 18:39:45 följande:

  Kan du få en paus från honom på nåt vis? Jag tänker ut och resa med din familj i en månad, och blocka honom från mobilen på nåt vis? Så kanske du glömmer honom?


  Vi har ett gemensamt ansvarsområde på jobbet, där måste vi ha kontakt. Men vi kan sluta skriva på skype och skämta med varann titt som tätt. Jag inser ju att det är det bästa - att hålladet strikt affärsmässigt och bara jobbrelaterat och inget annat. Just nu känns det helt rätt. Jag HAR lyssnat på vad ni skriver i tråden. Jag hoppas att jag är stark nog att motstå.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 16 okt 2018 19:03
  Anonym (man) skrev 2018-10-16 19:00:34 följande:

  Du har givetvis rätt TS, men det kan bli lite frustrerande sett från andra sida.

  Om du tänker dig en person som står på taket till ett höghus och funderar på att hoppa ner och ställer frågan, ska jag hoppa? Ett antal skriver, nej gör inte det, några skriver, ja gör det. Skulle du inte bli lite frustrerad efter ett tag?


  Men du behöver inte läsa mer om det är frustrerande. För mig hjälper det iaf.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 16 okt 2018 19:26
  Anonym (Peter Gabriel.) skrev 2018-10-16 19:20:55 följande:

  Tänker att du behöver distansera dig från denna personen.

  Har du möjlighet att göra det? Om du inte vill knulla så är det inte bra att ni exponeras för varandra.


  VILL vill jag ju. Det är ju det som är problemet. Men ju mer jag vrider och vänder på det reder jag ut fler och fler förvirrade tankar och känner - iaf just idag - att du med fler har helt rätt. Jag ska försöka undvika honom om det inte krävs att vi har kontakt i jobbfrågor. Jag ska iaf försöka. Vi hade möte ihop senast idag han och jag, men vi har inget nytt inbokat och jag ska försöka iaf.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 16 okt 2018 19:47
  Anonym (Funderar) skrev 2018-10-16 19:38:16 följande:

  Kan du inte berätta för honom hur du känner och säga att du inte vill att det blir något för du vill inte riskera förstöra något med din familj?


  Anonym (man) skrev 2018-10-16 18:56:11 följande:

  Förstår att du gillar hans inlägg, han säger ju precis det den där lilla djävulen på ena axeln vill höra. Hans första inlägg var ju mer eller mindre ett enda lång försvarstal för otrohet... 


  Detta är ett av mina dilemman - eftersom vi de facto inte sagt något rakt ut. Om det är bättre att försöka göra det eller inte.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 16 okt 2018 20:22
  Anonym (felix) skrev 2018-10-16 20:13:48 följande:

  Tycker det är lite löjligt av TS att låtsas som att hon inte vet hennes känslor är besvarade av kollegan. Naturligtvis vet båda parter att vad dom håller på med inte längre kan kallas flirt, utan att dom klart har passerat gränsen till otrohet som än så länge är emotionell men som båda parter vet kommer att sluta med sex. Det är ett långt pirrande förspel dom håller på med. Tycker också att det är lätt att förutsäga vad kollegan kommer att säga om han blir konfronterad med TS känslor för honom. Han kommer att komma med ett dubbelt budskap, som säger att hans familj är det viktigaste och att han inte vill riskera något, samtidigt som att sänder ut en inbjudan till mera intimitet i en obestämd framtid. 


  Men vi har inte sagt något rakt ut, nån av oss. Jag kan inte med 100% säkerhet veta vad han tänker - vi har inte sagt att vi gillar varann eller vad vi vill, varken han eller jag. Men stämningen i rummet är det som talar. Men vi har inte sagt nåt och inte rört varann, inte ens en kram. Så nej, jag anser inte att jag passerat gränsen för otrohet för det. Att jag här väljer att tänka högt är för att få hjälp att reda ut mina förvirrade tankar. Jag vill inte att han ska lämna sin familj heller. Jag är bara förälskad i en man jag inte får, samtidigt som jag älskar min man. Jag begär inte att nån ska förstå, jag berättar bara vad jag känner.

  Men du nog rätt i att risken är att stämningen byggs upp mer om någon av oss sätter ord på det.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 16 okt 2018 20:41
  Anonym (Man med egen erfarenhet) skrev 2018-10-16 20:34:03 följande:

  Ang trådstarten, On Topic:

  1. Ja, jag har levt ett långt, innehållsrikt och omväxlande liv.

  Flera gånger har jag känt något liknande, såväl enbart kåthet men också förälskelse tillsammans med kåthet.

  Vid några fåtal tillfällen har jag tagit steget och gjort det. Även fått det ur systemet och levt vidare, ibland omgående och ibland efter en tid.

  I mitt fall har det aldrig slutat i kaos, inte för någon av de inblandade.

  2. Om du är intresserad på riktigt, och om du inte fattar beslutet att med alla medel avstå, så ska du självfallet fråga honom vad han känner.

  Visst kan du också fråga för att ta 50/50 chansen att han inte känner samma och på så sätt kan du kanske "slippa" problemet. Men om du är ärlig så kanske chansen att han känner något liknande kanske hellre är typ 80 för och 20 mot? Du måste vara mycket väl förberedd på svaret, för i så fall har du ju kommit mycket närmare att göra det.

  Jag har i andra inlägg redogjort för vad jag tycker och tänker. Men här har jag försökt begränsa mig till On Topic och till TS frågor i trådstarten.


  Tack. Det var bra råd.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 16 okt 2018 21:04
  +1
  Anonym (Peter Gabriel.) skrev 2018-10-16 20:46:48 följande:

  Tänker du på honom mest hela tiden?


  Ja, det gör jag. Men nu ska jag aktivt försöka låta bli.

  Idag när vi hade möte han och jag tog han upp kommande firmafesten (som han själv tagit upp flera ggr tidigare) . Han sa nu att han inte visste om ens skulle gå / om han orkade och kollade noga på mig och jag gissar att han ville ha en reaktion fr mig typ ?jo men snälla!?. Men jag sa bara ?låt bli då? och pratade vidare om annat. Jag tänker att det ändå är ETT steg i rätt riktning.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 16 okt 2018 21:30
  Anonym (man) skrev 2018-10-16 21:26:14 följande:

  Håller med, klart som fan at hon vet, men hon sätter upp ett stort skådespel för sitt samvete och tar det ett steg närmare åt gången för sen när det väl händer kan hon skylla det på att "det bara hände" och att hon inte på något sätt såg till att det hände ett litet steg i taget och intala sig själv att hon verkligen gjort allt för att förhindra det.


  Läser du ens vad jag skriver?! Hur har jag tagit det ett steg närmre idag t.ex? Se mitt inlägg ovan detta. Och läs igen vad som står i TS en gång till.

  Jag rådfrågar här för att jag ÄR rädd att jag är på väg över gränsen, men jag har inte gått över nån än. Nej, jag har inte gjort allt för att förhindra det, det står ingenstans och det har jag inte påstått. Men jag inser att jag nog måste det.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 16 okt 2018 21:32
  Anonym (Gör inget) skrev 2018-10-16 21:28:22 följande:

  Mycket bra steg i rätt riktning! Ditt undermedvetna söker spänning. När förälskelsen passerat kommer du känna dig stolt över att du inte gjorde något dumt. Kanske släpper intresset för dig först, och då kommer hans försök på gensvar kännas som åh nej alltså... och nästan irritera. Kanske känns långt dit, men plötsligt släpper förälskelsen/sinnesförvirringen.

  För kanske redan nu, vet du att din man är överlägset den du skulle välja utifrån hans kvaliteter.


  Tack. Och jag vet innerst inne att du har helt rätt i det. Jag vill egentligen att det ska släppa / sluta kännas.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte) Trådstartaren
  Tis 16 okt 2018 21:34
  Anonym (man) skrev 2018-10-16 21:31:31 följande:

  Men kom igen nu, vi är alla vuxna här TS, och de flesta av oss har upplevt försälskelser. Du vet lika bra som någon av oss att din besatthet aldrig hade vuxit sig till såna enorma proportioner om du inte hade fått någon som helst gensvar på dina känslor. Det enda som inte  hänt än är att ni sagt det rakt ut men du vet att det är besvarat och det är anledningen till dina funderaingar till att prata med honom om det för tänk... då kan det du längtar efter bara råka hända,`eller åtminstone vara ett steg närmare, men oj vad synd om det skulle hända, eller hur?


  Ja, så talar djävulen på min axel. Men förnuftet säger det rakt motsatta.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift
Logga in
Bli medlem